De beste bijles voor arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een vak dat als onderdeel van hbo-rechten of rechtsgeleerdheid verplicht is voor iedere rechtenstudent. Sommige universiteiten en hogescholen geven het als onderdeel van het eerste leerjaar, soms is het een vast onderdeel van het derde jaar. Welke vorm van arbeidsrecht je ook tegenkomt, Scriptium kan je helpen met professionele bijles. Onze lessen worden op maat gegeven en zijn altijd afgestemd op je specifieke hulpvraag. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

We hechten bij Scriptium sterk aan persoonlijke bijles. Al onze lessen worden op maat gegeven. We matchen je met een docent die zoveel mogelijk aansluit op je wensen en behoeften. Daarbij houden we rekening met de doelen die je wilt behalen, je specifieke hulpvraag en je leerstijl. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. Onze docenten arbeidsrecht zijn didactisch vaardig en geven de bijles op een zo begrijpelijk mogelijke manier. Ze behandelen diepgaand de theorie van het vak en nemen de oefenopgaven grondig met je door. Zo leer je snel, effectief en vakgericht.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles arbeidsrecht - afbeelding 1

Les van professionele docenten

Onze docenten arbeidsrecht zijn zorgvuldig gescreend en getest. Zo zorgen we ervoor dat je altijd gekoppeld wordt aan een vakbekwame expert. Alle docenten van Scriptium dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin zij lesgeven. Ze beschikken daarnaast over veel kennis en sterke didactische vaardigheden. Daardoor kunnen ze de stof op een begrijpelijke manier uitleggen. Daarmee word je optimaal voorbereid op een moeilijk tentamen of lastige toets. Mocht het onverhoopt zijn dat de match niet past, dan koppelen we je snel aan een vervangende docent.

Tarieven voor bijles arbeidsrecht

    • 9 uur bijles of meer
    • €49,95 per uur

Bijles arbeidsrecht - hoe werkt het?

Onze bijles arbeidsrecht is er voor alle studenten die op zoek zijn naar hulp bij het leren en studeren. Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je eenvoudig een verzoek tot bijles indienen. We koppelen je dan binnen 48 uur aan een geschikte docent. Daarmee heb je een vrijblijvend gesprek. Is er sprake van een match, dan kan het traject beginnen. We sturen een op maat gemaakte offerte waarin je kunt zien hoeveel de bijles zal kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt bij ons pas achteraf, alleen voor de uren les die je werkelijk hebt gehad. Zo kom je nooit voor onnodige kosten te staan. Heb je vragen of opmerkingen over de bijles arbeidsrecht? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles arbeidsrecht - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles arbeidsrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 personen anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.