Bijles voor arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een vak dat als onderdeel van hbo-rechten of rechtsgeleerdheid verplicht is voor elke rechtenstudent. Sommige universiteiten en hogescholen geven het als onderdeel van het eerste leerjaar, en soms is het een vast onderdeel van het derde leerjaar. In welke vorm jij arbeidsrecht ook tegenkomt: Scriptium kan helpen met bijles arbeidsrecht voor studenten op het hbo en de universiteit. Onze bijles is op maat gemaakt en wordt opgezet op basis van jouw unieke behoeften en wensen. Zo kies je zelf of je online of op locatie les wilt en of je bijles gegeven gaat worden door een junior- of seniorbijlesdocent. Een junior docent is een student-docent uit het vakgebied waarin jij bijles wilt krijgen. Een senior docent is afgestudeerd in datzelfde vakgebied.

Persoonlijke bijles

De kracht van bijles van Scriptium is dat we niet voorafgaand aan jouw aanvraag al bepaald hebben hoe het eruit gaat zien. We matchen elke student met een unieke bijlesdocent die aansluit op wat er precies nodig is. Zo kun je een seniordocent krijgen die al jaren werkzaam is op het gebied van arbeidsrecht en die je dus uitstekend kan helpen met het actualiseren van lesstof. Een juniordocent is momenteel of was vrij recent een student die zelf arbeidsrecht gevolgd heeft. Zij staan nog midden in het studentenleven en kunnen je daarom excellent helpen bij het halen van toetsen en tentamens. Beide soorten docenten geven les op locatie of juist online. En beide soorten docenten zijn beschikbaar voor intensieve bijles of juist bijles die langer duurt. Deze lessen kunnen overdag plaatsvinden, in de avonduren of in het weekend.
bijles Arbeidsrecht 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles arbeidsrecht

Bijles arbeidsrecht is er voor alle studenten die op zoek zijn naar hulp bij het leren en studeren. Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je eenvoudig een verzoek tot bijles indienen. Je vult dan automatisch alle informatie in die we nodig hebben om jouw persoonlijke koppeling met een junior- of seniorbijlesdocent te maken. Weet ook dat je bij Scriptium nooit te veel geld betaalt. We verstrekken voorafgaand aan het traject een op maat gemaakte offerte waarmee je kunt zien hoeveel jouw bijles arbeidsrecht ongeveer gaat kosten. Maar vervolgens ben je zeker niet verplicht om de uren op de offerte ook daadwerkelijk te nemen. Je betaalt aan het eind van de maand alleen voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt. Zo heb je zekerheid vooraf, maar geen onnodige kosten achteraf. Het is de bedoeling dat jij jouw studie zo zorgeloos mogelijk kan volgen, en Scriptium draagt daar heel graag aan bij.

bijles Arbeidsrecht 2

Groepskorting voor bijles arbeidsrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]