Bijles voor ANW

Bijles ANW, oftewel, bijles algemene natuurwetenschappen is er voor alle middelbare scholieren in Nederland. ANW is een verplicht vak als onderdeel van je havo- of vwo-opleiding. Het is de bedoeling dat je bij algemene natuurwetenschappen basiskennis opdoet van de natuur waarin we leven. Er worden onderwerpen behandeld zoals het heelal, filosofie, natuurwetten en existentialisme. ANW is een mooi vak, maar het kan ook een moeilijk vak zijn. Ongeacht je profielkeuze moet je namelijk toch echt weer aan de slag met natuurkundige onderwerpen. En als scholier die C&M of E&M heeft gekozen kan dat soms een hele opgave zijn. Overweeg daarom eens bijles ANW van Scriptium om te zorgen dat je ook dit vak met een goed cijfer en zonder zorgen afrondt.

Persoonlijke bijles

Scriptium is er trots op dat bijles ANW voor middelbare scholieren persoonlijk en op maat is. Dat betekent dat we elke scholier koppelen aan de bijlesdocent die het beste aansluit op de persoonlijke wensen en behoeften van elke leerling. Op basis van je hulpvraag en op basis van je keuzes wordt er een bijlesdocent geselecteerd waarmee je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek zal houden. Is het een match? Dan schrijven we een offerte uit die dient ter indicatie van de kosten. Je bent nooit verplicht om de uren in de offerte ook daadwerkelijk te nemen. Je betaalt enkel aan het eind van de maand voor de uren bijles ANW die je ook echt gehad hebt. Fijn toch? Zo heb je zekerheid vooraf, en geen onnodige kosten achteraf.
bijles ANW 1

Wat kost onze bijles?

Betrouwbare bijles ANW

Bij Scriptium heb je de keuze tussen een juniordocent of een seniordocent. Beide soorten bijlesdocenten kunnen jou uitstekend helpen met bijles ANW. Een juniordocent is een student-docent uit het vakgebied waarin jij bijles wilt krijgen. In dit geval is het dus een student die ANW vrij recent heeft afgerond. Een seniordocent is afgestudeerd in datzelfde vakgebied of is nog dagelijks werkzaam in het vakgebied van ANW. Het is maar net wat bij je past. Voor meer informatie over de verschillen verwijzen we je graag terug naar deze webpagina. Weet je overigens niet zeker wat het beste bij jou zou passen? Neem dan eerst contact met ons op. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven en helpen passende keuzes te maken. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen of te appen naar 06 484 787 21 (Nederlands nummer) of te mailen naar [email protected]. Weet je al zeker dat je graag een bijlesdocent zou willen aanvragen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. We zullen binnen 2 uur, ook buiten kantooruren, reageren en het proces voor je in gang zetten.
bijles  ANW  2

Groepskorting voor bijles ANW

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist