De beste bijles voor accountancy

Accountancy is een studie die je voorbereidt op de financiële en ondernemende sector. De studie gaat over boekhouding, administratie, financiën en wet- en regelgeving. Dat kan een flinke uitdaging zijn voor menig student. Daarom heeft Scriptium professionele docenten beschikbaar die bijles accountancy op ieder gewenst niveau verzorgen. Of het nu gaat om een studie accountancy op masterniveau, of een hbo-studie, Scriptium kan je altijd helpen. Onze docenten geven de bijles accountancy op de manier die aansluit op je wensen en behoeften. Daarbij staan ze 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan persoonlijke bijles. Daarom stemmen we de bijles accountancy af op de doelen die je wilt bereiken en de hulpvraag die je hebt. Onze docenten houden onder meer rekening met je leerstijl en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. De boeken en theorie die je op school hanteert, worden ook door onze docenten gebruikt. Zo word je optimaal voorbereid op een lastig tentamen of moeilijke toets. Je leert bij Scriptium snel, vakgericht en effectief. Onze werkwijze heeft geleid tot een slagingspercentage van maar liefst 95%.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles accountancy - afbeelding 1

Les van professionele docenten

Al onze docenten zijn professionele vakspecialisten. Zij zijn academisch afgestudeerd en hebben veel kennis van accountancy. Voordat ze bij ons bijles mogen geven, worden ze uitvoerig getest en gescreend. Zo dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. We kijken behalve naar inhoudelijke kennis, ook naar didactische vaardigheden. Onze docenten dienen de lesstof op een begrijpelijke manier te kunnen uitleggen. Zo garanderen we bijles accountancy van hoog niveau.

Tarieven voor bijles accountancy

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles accountancy - hoe werkt het?

Nadat we je verzoek tot bijles accountancy ontvangen, koppelen we je binnen 48 uur aan een docent die het best voldoet aan je hulpvraag. Daarna vindt er een vrijblijvend gesprek plaats. Heb je liever een andere docent accountancy? Dan zoeken we snel een vervangende docent. Is het wel een match? Dan gaan we over tot het opzetten van het traject en sturen we een offerte op. De offerte is op maat gemaakt en bevat een overzicht van de afspraken en de kosten. Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt dus alleen voor de uren bijles die je werkelijk hebt gehad. Zo maak je geen onnodige kosten en weet je altijd waar je aan toe bent. Heb je nog een vraag of opmerking? Stel hem gerust, wij antwoorden altijd binnen 1 uur terug.

Bijles accountancy - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles accountancy

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.