Bijles voor accountancy

Accountancy is een studie die in het hart staat van de financiële en ondernemende sector. Deze studie over boekhouding, administratie, financiën en wet- & regelgeving kan flink uitdagend zijn voor menig student. Daarom heeft Scriptium bijlesdocenten beschikbaar die bijles accountancy verzorgen op elk gewenst niveau. Of het nu gaat om een accountancystudie op universitair niveau, een hbo-studie of een mbo-studie; Scriptium kan helpen. Dat komt omdat onze bijlesdocenten zorgvuldig gescreend en getest worden en in staat zijn om elke bijles accountancy te geven op de manier die precies aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het kan kort en intensief gedurende enkele uren per week, of juist langer en uitgespreid over enkele weken. Het is maar net wat je wil!

Persoonlijke bijles

De persoonlijke aard van bijles accountancy wordt bewerkstelligd door de bijles volledig af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, leerstijl en keuzes. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een senior- of juniordocent. Beide docentengroepen hebben voordelen en het is maar net wat bij je past. Een juniordocent is net afgestudeerd of is daar nog mee bezig en bevindt zich dus midden in accountancy als studie. Een seniordocent is al sinds enkele jaren afgestudeerd en is werkzaam in het vakgebied accountancy. Zij beschikken over actuele, praktische kennis en diepgaande didactische vaardigheden. Zo zorgen we dat jouw bijles accountancy precies gegeven wordt door de persoon die te bieden heeft wat je nodig hebt of wat je fijn vindt. En natuurlijk ook les kan geven op de momenten dat je beschikbaar bent.
bijles Accountancy 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles accountancy

De betrouwbaarheid van onze bijles accountancy staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen dat je zoveel mogelijk zekerheid hebt vooraf, en zoveel mogelijk duidelijkheid achteraf. Nadat we je gekoppeld hebben aan een bijlesdocent, vindt er bijvoorbeeld een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Je kunt dan zelf bepalen of je bijles accountancy zou willen ontvangen van de docent die we voor je gekozen hebben. Heb je toch liever een andere docent? Dan zoeken we gewoon een tweede. Vervolgens krijg je een offerte voorafgaand aan het hele bijlestraject. Deze offerte is op maat gemaakt en bevat een overzicht van de afspraken en de kosten die gelden voor bijles accountancy op jouw niveau. Je hoeft overigens niets voorafgaand aan het traject te betalen! Bij Scriptium betaal je pas aan het eind van de maand voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk genoten hebt. Zo maak je nooit onverwachte of onnodige kosten. Handig toch?

bijles Accountancy 2

Groepskorting voor bijles accountancy

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]