Bijles voor aardrijkskunde

Ben je op zoek naar een kundige bijlesdocent die jou alle kneepjes van het vak aardrijkskunde bij kan brengen? Dan is Scriptium er voor jou! Met jarenlange ervaring op het gebied van verschillende vormen van onderwijsondersteuning kunnen wij ervoor zorgen dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Betrouwbaarheid en professionaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Om die reden voeren wij een nauwkeurige screening uit voordat docenten bij ons in dienst komen. Op die manier doen wij ons best om er voor te zorgen dat jouw bijlessen inhoudelijk aansluiten op de lessen aardrijkskunde die je volgt en dat de ondersteuning die je ontvangt kwalitatief hoogwaardig is. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aardrijkskunde aan te vragen.

Persoonlijke bijles

Welke behoeften of vragen je ook hebt: niks is te gek voor de bijlessen aardrijkskunde die je bij Scriptium afneemt. Onze docenten zijn opgeleid om aan uiteenlopende verzoeken te voldoen. De lessen worden vormgegeven aan de hand van jouw benodigdheden. Wij van Scriptium snappen namelijk als geen ander dat scholen, leraren en leerlingen verschillen en dat daarmee tevens varieert welke invulling wenselijk is voor bijlessen aardrijkskunde. Al voor een prijs van 24,95 euro per uur is het mogelijk om bijles aardrijkskunde bij Scriptium af te nemen. Je ontvangt bovendien korting als je je samen met vrienden aanmeldt. Online via Skype of telefoon of op locatie bij jou thuis aan de keukentafel of ergens bij een openbare werkplek, het is allemaal mogelijk bij Scriptium.
bijles  aardrijkskunde 1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles aardrijkskunde

Aardrijkskunde wordt op de middelbare school op vmbo-, havo- en vwo-niveau aangeboden. Onze bijles aardrijskunde is dan ook geschikt voor alle drie de niveaus. Op vmbo-niveau heeft het vak als hoofddoel het versterken van de band tussen mens en natuur en een bijdrage leveren aan burgerschap. Deze hoofddoelen worden ook aangehouden voor aardrijskunde op havo- en vwo-niveau. In de bovenbouw van de havo en het vwo wordt aardrijkskunde toegespitst op de onderwerpen die voor jouw schooljaar als examenonderwerpen worden behandeld. Wil je dus graag hulp bij het voorbereiden voor het examen? Schakel de bijles van Scriptium in. Je kunt kiezen tussen een juniordocent en een seniordocent. Beide docentengroepen worden zorgvuldig gescreend en getest, dus er is geen verschil in kwaliteit. Wel is er een verschil in hoe ze les geven en wat ze kunnen. Een juniordocent is zelf nog student en heeft het vak aardrijkskunde recent succesvol afgerond. Een seniordocent is afgestudeerd en is nu werkzaam in of met aardrijkskunde in de praktijk.
Bijles Aardrijkskunde 2

Groepskorting voor bijles aardrijkskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]