Bijles van Scriptium - Excellente hulp voor studenten en leerlingen

Bijles als extra steun

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe of heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesdocenten hebben:

 
bijles afbeelding 22

Bijles van Scriptium:

 

Bijles voor scholieren middelbaar onderwijs

 
Ben je een scholier in het middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar bijles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingen volgen een breed scala aan vakken en hebben soms extra hulp nodig. Dergelijke bijles wordt geboden door Scriptium. We geven bijles in alle denkbare vakken die gegeven worden op middelbare scholen. Onze bijlessen zijn er voor scholieren die havo doen, vwo doen of vmbo doen. Zie hieronder een overzicht van de populairste vakken.

Bijles Nederlands

 

Geniet bijles Nederlands van een bijlesdocent. Van het schrijven van teksten tot grammatica en presentatie- en spreekvaardigheden.

Bijles Engels

 

Bijles Engels kan gericht zijn op onder andere werkwoordspelling, algemene grammatica, uitspraak, leesvaardigheid en taalbeheersing.

Bijles Frans

 

Bijles Frans van Scriptium richt zich onder andere op grammatica, vocabulairverwerving, uitspraak en luistertoetsen.

Bijles Duits

 

Onze bijles Duits is onder andere gericht op grammatica, werkwoordspelling, spreek- en luistervaardigheid.

Bijles Geschiedenis

 

Leer met bijles Geschiedenis alles over nationale, internationale en regionale geschiedenis. Word een historiespecialist.

Bijles Aardrijkskunde

 

Van sediment tot topografie. Met onze bijles Aardrijkskunde haal je elke toets over elk mogelijk geografisch onderwerp.

Bijles Biologie

 

Bijles Biologie voor havo of vwo. Van celdeling tot ecologie. Stoom jezelf klaar voor toets en/of examen.

Bijles Scheikunde

 

Voor Bijles Scheikunde op havo- en vwo-niveau kun je bij Scriptium prima terecht.

Bijles Wiskunde

 

Bijles Wiskunde is er voor leerlingen van wiskunde a, wiskunde c, wiskunde b of wiskunde d.

Bijles Economie

 

Bijles Economie op de middelbare school of op het hoger onderwijs. Van belastingen tot jaarrekeningen.

Bijles Klassieke Talen

 
Grieks & Latijn als onderdeel van het gymnasium of aan het hoger onderwijs. Bijles Grieks/Latijn helpt bij hoge cijfers.

Bijles Natuurkunde

 

Bijles Natuurkunde voor alle leerjaren en niveau’s. Van middelbare school, tot hbo en wo.

Wat kost bijles?

 
Onze prijzen zijn afhankelijk van het totaalaantal uren bijles dat nodig is. Bij Scriptium vind je scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Bovendien is er groepskorting mogelijk als je de bijles met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. Na het aanvragen van bijles krijg je een offerte. Er wordt pas na de bijles betaald aan het eind van de maand. Zo betaal je dus alleen maar voor bijles die je ook echt gehad hebt en weet je voorafgaand aan de bijles waar jij of je ouders financieel aan toe zijn.

Prijspakketten voor middelbaar onderwijs

 
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Groepskortingen

 

Prijspakketten voor hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Voor studenten hoger onderwijs

 
Aanvullende lessen in het hoger onderwijs zijn in steeds grotere mate beschikbaar en een rijke aanvulling op regulier onderwijs. Daar neemt educatieve ondersteuning de vorm aan van studiebegeleiding. Uiteraard biedt Scriptium studiebegeleiding op maat aan elke student die hulp zoekt bij het leren en studeren. Huur bijvoorbeeld een expert in als je moeite hebt met het maken van een planning. Na een uurtje per twee weken gezeten te hebben met een specialist is je planning weer op orde, weet je waar je naartoe moet werken en zorg je dat alle aspecten van je studie evenveel en genoeg aandacht krijgen. Een dergelijke expert werkt tevens als stok achter de deur en voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont.

Studiehulp voor studenten:

 

Vakgerichte hulp

 
Onze hulp kan ook inhoudelijk iets betekenen als je student bent. Hulp bij een specifiek vak of een specifieke cursus kunnen uitstekend door Scriptium verzorgd worden. Afhankelijk van het onderwerp van het vak sturen we een begeleider met aansluitende affiniteit en expertise. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met statistiek, sturen we een statistiekbegeleider met kennis van SPSS. Samen met die begeleider kun je een efficiënte en effectieve voorbereiding voor een tentamen opstellen, kun je het werken met SPSS nogmaals grondig doornemen of ga je aan de slag met het leren werken met de formules en wiskundige theorie achter het programma. Ook voor rechtenstudenten hebben we bijles rechten.
Voor alle rechtenstudies is er bijles rechten van Scriptium. Deze bijles is geschikt voor hbo-studenten die op hbo-niveau rechten studeren, voor mbo-studenten die zich bezighouden met (sociaal-)juridische dienstverlening of voor wo-studenten die rechtsgeleerdheid studeren aan een Nederlandse of Vlaamse universiteit. Leer samen met een bijlesdocent voor een moeilijk tentamen of neem elke week nog eens een uurtje de lesstof door zodat alles beter blijft hangen en je de colleges bij kunt blijven houden. Onze bijles is er ook gericht op specifieke juridische vakken zoals strafrecht, fiscaal recht, belastingrecht en arbeidsrecht.
Studeer je psychologie op de universiteit of toegepaste psychologie op hbo-niveau? Of misschien is psychologie een onderdeel van jouw studie? Dan kun je bij Scriptium terecht voor uitstekende bijles psychologie. Ook voor bijles voor statistiek, werken met SPSS of STATA en data-analyse hebben we bijlesdocenten beschikbaar. Ben je al verder gevorderd met je psychologische studie? Dan kun je ook bij ons terecht voor specialistische hulp in de vorm van, onder andere, bijles neuropsychologie.
Statistiek is een vak dat onderdeel is van vele opleidingen op hbo- en op wo-niveau. Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, heb je statistiek en een statistisch programma nodig om je data op objectieve en betrouwbare wijze te verwerken tot resultaten waar je conclusies uit kan trekken. De meeste opleidingen bereiden hun studenten voor op het statistische gedeelte van hun scriptie door ze al in het eerste of tweede leerjaar kennis te laten maken met kwantitatief onderzoek en de wereld van SPSS, STATA of statistiek in het algemeen. Onze bijles statistiek is er voor al die studenten die graag extra hulp willen bij het halen van tentamens en het leren werken met software.
De universitaire studie pedagogische wetenschappen is uitdagend en complex. De vakken behelzen verschillende vakgebieden en academische onderzoeksvelden. Daarom kan er voor elke student wel een vak tussen zitten dat niet zo makkelijk te halen is. Speciaal voor hen verzorgt Scriptium bijles pedagogische wetenschappen op universitair niveau. Deze bijles wordt gegeven door bijlesdocenten die we speciaal voor jou uitkiezen.
Bijles bouwkunde is er voor alle studenten die bouwkunde studeren of hbo-niveau of werktuigbouwkunde op universitair niveau. We kunnen je helpen met technische of wiskundige vakken, en ondersteunen ook in het leren werken met AutoCad of Revit. Ook voor bijles technische natuurkunde en technische wiskunde kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Bedrijfskunde is een brede studie, zowel op hbo- als op wo-niveau. Daarom biedt Scriptium bijles voor bedrijfskunde in het algemeen, maar ook voor de verschillende vertakkingen van bedrijfskunde, zoals: marketing, finance, accountancy, communicatie en de benodigde talen zoals Engels en Nederlands. Ook voor een basis aan rekenen kun je bij ons terecht. Onze bijlessen worden in het Nederlands of Engels gegeven en kunnen via online middelen of op locatie genoten worden.
De PABO of een lerarenopleiding kunnen uitdagende studies zijn. Er wordt van je verwacht dat je didactische en pedagogische vaardigheden opdoet, dat je beschikt over alle benodigde kennis die overgedragen wordt op leerlingen en dat je stageloopt, praktijkervaring verzamelt, en ondertussen nog een scriptie schrijft en onderzoek doet. Best een uitdaging, vinden wij. Daarom bestaat er bijles PABO voor alle PABO-studenten en bijles Lerarenopleiding voor alle hbo-studenten die en lerarenopleiding volgen. Ook voor het voorbereiden op de gevreesde rekentoets en taaltoets verzorgt Scriptium bijles.
Geneeskunde is een uitdagende en drukke studie. Gecombineerd met de co-schappen, hoge eisen die gesteld worden aan tentamens en opdrachten, en de praktische implicaties van het worden van een arts, medisch specialist of chirurg is het misschien wel de drukste en veeleisendste studie die er is. De bijlesdocenten die bijles geneeskunde geven snappen dat maar al te goed, en houden daar uitvoerig rekening mee bij het plannen en opzetten van de bijlessen. Scriptium verzorgt overigens ook bijles biomedische wetenschappen en bijles hbo-verpleegkunde voor studenten die zich tevens voorbereiden op een carrière in het medische veld.
Onze bijles HRM is gericht op alle studenten die Human Resource Management studeren op hbo-niveau of ermee in aanraking komen tijdens hun universitaire opleiding. Voor algemenere onderwerpen die betrekking hebben op management is er bijles management.
Marketing is een onderdeel van vrijwel alle financiële studies of opleidingen die zich richten op de commerciële wereld. Of je je nu bezig houdt met online marketing, sales, offline marketing, branding, customer behaviour of entrepreneurship, onze bijles marketing is geschikt voor alle toepassingen van marketing binnen hbo-opleidingen en universitaire opleidingen in Nederland en Vlaanderen.
Of je nu communicatie studeert op hbo-niveau of aan de universiteit, of misschien met communicatie in aanraking komt tijdens je studie bedrijfskunde of HRM, wij kunnen je helpen met onze bijles communicatie. Ontvang nu persoonlijke bijles van onze gekwalificeerde bijlesdocenten en zorg dat je elk moeilijk vak met een mooi cijfer kunt afsluiten.
Je scriptie is een moeilijk en lang proces waar je genoeg energie en tijd in moet steken. Bij Scriptium zijn we gespecialiseerd in het bieden van hulp en ondersteuning bij de scriptie in de vorm van scriptiebegeleiding, bijles voor de scriptie, statistiekbegeleiding, scriptiecorrectie en algemene scriptiehulp en advies voor studenten die dat nodig hebben. Bezoek ons forum om je snelle vraag te stellen of om te lezen wat de ervaringen zijn van andere studenten die bezig zijn met hun scriptie.

Hoger onderwijs – scriptiebegeleiding

 
Scriptium heeft zich tevens gespecialiseerd in het verzorgen van scriptiebegeleiding voor studenten die hulp zoeken bij het schrijven van de scriptie en het uitvoeren van scriptieonderzoek. Bijles neemt in een dergelijk geval dus de vorm van scriptiebegeleiding aan. Geef je scriptieproces een boost door vroegtijdig met een expert enkele uren af te spreken om samen het onderzoeksvoorstel op te stellen. Zo zorg je voor een excellente fundering voor de rest van je scriptie en onderzoek. Of misschien wil je juist aan het eind van het proces afspreken om de puntjes op de i te zetten en de gehele scriptie nogmaals na te lopen op taal en inhoud. Met de feedback die de begeleider dan ter plekke verstrekt, kun je jouw tekst optimaliseren. Uiteraard is het aan te bevelen een scriptiespecialist in te huren gedurende het gehele scriptieproces. Deze begeleider loopt dan stap voor stap mee met jouw scriptieonderzoek en kan bijspringen waar nodig. Een wekelijkse afspraak met de begeleider zorgt dat je makkelijker tussentijdse deadlines nakomt, dat je consequent werkt aan de scriptie en dat je bij vragen en problemen direct iemand klaar hebt staan met antwoorden hulp.
Heb je snel bijles nodig en wil je Scriptium inschakelen voor hulp? Vul dan het onderstaande contactformulier in met je verzoek, vraag, op- of aanmerking. De velden gemarkeerd met * zijn vereist