Bijles van Scriptium - Excellente hulp voor studenten en leerlingen

Professionele bijles voor studenten en scholieren

 

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, of kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe. Wellicht heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesdocenten

 

Voordelen Scriptium

 

Onze docenten

 

Bij Scriptium krijg je les van een seniordocent. Een seniordocent is afgestudeerd. Hij/zij is werkzaam en heeft jarenlange ervaring met het geven van les en onderwijs.  Zij weten heel goed hoe het is om te leren en studeren. 

"Mijn naam is Jan Willem en ik ben afgestudeerd jurist aan de Universiteit van Utrecht en heb meer dan 30 jaar ervaring met het bedrijfsleven in binnen en buitenland als directeur van een financiële instelling. Ik help je graag met bijles en met je vragen over bedrijfseconomie, finance, macro-economie of rechten."
"Talen en cultuur zijn al sinds mijn jeugd een grote passie. Ik ben afgestudeerd als historicus aan de Universiteit van Málaga en als hispanist en cultuurwetenschapper aan de Radboud Universiteit. Jarenlang werkte ik als lerarenopleider in het hoger onderwijs, waar ik naast het doceren van inhoudelijke vakken gerelateerd aan de Spaanse taal en cultuur, didactiek, interculturele communicatie en meertaligheid."
"Mijn naam is Cristel. Ik heb de tweedegraads docentenopleiding Engels gedaan aan de Hogeschool Utrecht. Mijn volgende uitdaging wordt de master Ecologische Pedagogiek. Ik ben enthousiast voor mijn vak Engels en heb een passie voor taal, waarmee ik graag leerlingen help. Ik heb lesgegeven op verschillende scholen, van VMBO tot Atheneum (en op het MBO)!"
"Tijdens mijn studie vond ik het ontwikkelen van mijn vaardigheden heel belangrijk. Feedback ontvangen en geven is daarvoor heel belangrijk. Ik hanteer dan ook een lesstijl die berust op samenwerking en interactie met de lesstof. Ik kan les geven in natuurkunde en wiskunde, en ben gespecialiseerd in de opleidingen biomedische wetenschappen en ziekteleer. Biologie geef ik dus ook op alle niveaus!"

Wat vinden anderen van Scriptium?

Scriptium heeft sinds 2014 al duizenden leerlingen en studenten geholpen met professionele bijles. Vele leerlingen hebben hun ervaringen gedeeld op Facebook, Trustpilot en Google. Ook op onze eigen website kunnen leerlingen en klanten reviews achterlaten. Lees meer over de diensten van Scriptium en de ervaringen van tevreden studenten.

review bijles marcel trustpilot
review bijles ilaria trustpiulot

Wat kost bijles?

 

Onze prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal uren les dat je nodig hebt. Bij Scriptium vind je scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Bovendien is er groepskorting mogelijk als je de bijles met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. Na het aanvragen van bijles krijg je een offerte. Er wordt pas na de lessen betaald, aan het eind van de maand. Zo betaal je dus alleen maar voor bijles die je ook echt gehad hebt. Voorafgaand aan de lessen weet je waar je financieel aan toe bent.

Prijspakketten voor middelbaar onderwijs

 

Opstart pakket

€39,95 per uur

1 tot 5 uur bijles

Medium pakket

€38,95 per uur

6 tot 10 uur bijles

Premium pakket

€37,95 per uur

Meer dan 10 uur bijles

*Voor bijles op locatie komt er €9,95 per uur bij

Prijspakketten voor hoger onderwijs

 

Opstart pakket

€44,95 per uur

1 tot 2 uur bijles

Medium pakket

€43,95 per uur

3 tot 8 uur bijles

Premium pakket

€42,95 per uur

Meer dan 9 uur bijles

*voor bijles op locatie komt er €9,95 per uur bij

Groepskortingen

 

Bij Scriptium krijg je groepskorting op je bijles zodra je die met meer dan één leerling gaat volgen. Breng je een andere leerling mee, dan krijg je 20% korting op de uurprijs. Breng je twee vrienden mee, dan krijg je zelfs 30% korting op de uurprijs. Op deze manier wordt de bijles per persoon voordeliger. De lessen worden er ook nog eens een stuk gezelliger van. 

Veelgestelde vragen over bijles

 

Voor leerlingen in het middelbaar onderwijs geven we onder andere les voor de volgende vakken: Nederlands, Engels, Frans, Wiskunde, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde, Duits, Rekenen en Aardrijkskunde.

Voor studenten in het hoger onderwijs verzorgen we bijles voor alle opleidingen. Voorbeelden van dergelijke opleidingen zijn: Finance, Verbintenissenrecht, Accountancy, Psychologie, VerpleegkundePrivaatrecht, PABO en Strafrecht.

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke bijlesdocent aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste docent, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail. Voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten en leerlingen al binnen 48 uur aan een geschikte docent. Een en ander is daarbij ook afhankelijk van hoe specialistisch je vak is en hoe druk het is. Ook de beschikbaarheid van onze docenten speelt een rol. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor online bijles betaal je € 39,95 voor de eerste 5 uur, € 38,95 voor het zesde tot en met het tiende uur, en € 37,95 voor alle uren boven de elf. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen. Er geldt dan echter een toeslag van € 9,95 per uur.

Voor bijles via online middelen betaal je € 44,95 voor de eerste 2 uur, € 43,95 voor het derde tot en met het achtste uur, en € 42,95 voor alle uren boven de negen. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen. Er geldt dan echter een toeslag van € 9,95 per uur.

Aan het eind van elke maand waarin je bijlesuren gehad hebt, krijg je een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig via een online betaalmethode kunt betalen. Je  betaalt overigens echt alleen maar voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte.

Het is ook mogelijk om bijlesuren in te kopen via ons online betalingssysteem. Voor bijles voortgezet onderwijs en hoger onderwijs doe je dat hier. En voor bijles bouwkunde, rechten of accountancy doe je dat hier.

Nee, zeker niet. Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een bijlesdocent kunt aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je hem of haar inschakelt. Je betaalt uiteindelijk toch enkel voor de uren bijles die je daadwerkelijk gehad hebt.

Dat kan zeker! Je kunt via deze pagina de profielen van onze bijlesdocenten zien. Een groot deel van de docenten staat niet vermeld op de website. Om er zeker van te zijn dat je bijles ontvangt van de juiste docent, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.

Wil je gekoppeld worden aan een bijlesdocent? Vul dan het onderstaande formulier in. We koppelen je binnen 48 uur aan een docent die we speciaal voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis kennismakingsgesprek.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="83178"]