Kopen Chantix Kopen Zyban Koop Naltrexone Kopen Lady Era NL

Bijles als extra steun

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe of heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesdocenten hebben:

 
bijles afbeelding 22

Bijles van Scriptium:

 

Bijles voor scholieren middelbaar onderwijs

 
Ben je een scholier in het middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar bijles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingen volgen een breed scala aan vakken en hebben soms extra hulp nodig. Dergelijke bijles wordt geboden door Scriptium. We geven bijles in alle denkbare vakken die gegeven worden op middelbare scholen. Zie hieronder een overzicht van de populairste vakken.

Bijles Nederlands

 

Geniet bijles Nederlands van een bijlesdocent. Van het schrijven van teksten tot grammatica en presentatie- en spreekvaardigheden.

Bijles Engels

 

Bijles Engels kan gericht zijn op onder andere werkwoordspelling, algemene grammatica, uitspraak, leesvaardigheid en taalbeheersing.

Bijles Frans

 

Bijles Frans van Scriptium richt zich onder andere op grammatica, vocabulairverwerving, uitspraak en luistertoetsen.

Bijles Duits

 

Onze bijles Duits is onder andere gericht op grammatica, werkwoordspelling, spreek- en luistervaardigheid.

Bijles Geschiedenis

 

Leer met bijles Geschiedenis alles over nationale, internationale en regionale geschiedenis. Word een historiespecialist.

Bijles Aardrijkskunde

 

Van sediment tot topografie. Met onze bijles Aardrijkskunde haal je elke toets over elk mogelijk geografisch onderwerp.

Bijles Biologie

 

Bijles Biologie voor havo of vwo. Van celdeling tot ecologie. Stoom jezelf klaar voor toets en/of examen.

Bijles Scheikunde

 

Voor Bijles Scheikunde op havo- en vwo-niveau kun je bij Scriptium prima terecht.

Bijles Wiskunde

 

Bijles Wiskunde is er voor leerlingen van wiskunde a, wiskunde c, wiskunde b of wiskunde d.

Bijles Economie

 

Bijles Economie op de middelbare school of op het hoger onderwijs. Van belastingen tot jaarrekeningen.

Bijles Klassieke Talen

 

Grieks & Latijn als onderdeel van het gymnasium of aan het hoger onderwijs. Bijles Grieks/Latijn helpt bij hoge cijfers.

Bijles Natuurkunde

 

Bijles Natuurkunde voor alle leerjaren en niveau’s. Van middelbare school, tot hbo en wo.

Wat kost bijles?

 
Onze prijzen zijn afhankelijk van het totaalaantal uren bijles dat nodig is. Bij Scriptium vind je scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Bovendien is er groepskorting mogelijk als je de bijles met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. Na het aanvragen van bijles krijg je een offerte. Er wordt pas na de bijles betaald aan het eind van de maand. Zo betaal je dus alleen maar voor bijles die je ook echt gehad hebt en weet je voorafgaand aan de bijles waar jij of je ouders financieel aan toe zijn.

Prijspakketten voor middelbaar onderwijs

 

Groepskortingen

 

Prijspakketten voor hoger onderijs

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

Voor studenten hoger onderwijs

 
Aanvullende lessen in het hoger onderwijs zijn in steeds grotere mate beschikbaar en een rijke aanvulling op regulier onderwijs. Daar neemt educatieve ondersteuning de vorm aan van studiebegeleiding. Uiteraard biedt Scriptium studiebegeleiding op maat aan elke student die hulp zoekt bij het leren en studeren. Huur bijvoorbeeld een expert in als je moeite hebt met het maken van een planning. Na een uurtje per twee weken gezeten te hebben met een specialist is je planning weer op orde, weet je waar je naartoe moet werken en zorg je dat alle aspecten van je studie evenveel en genoeg aandacht krijgen. Een dergelijke expert werkt tevens als stok achter de deur en voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont.

Studiehulp voor studenten:

 

Vakgerichte hulp

 
Onze hulp kan ook inhoudelijk iets betekenen als je student bent. Hulp bij een specifiek vak of een specifieke cursus kunnen uitstekend door Scriptium verzorgd worden. Afhankelijk van het onderwerp van het vak sturen we een begeleider met aansluitende affiniteit en expertise. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met statistiek, sturen we een statistiekbegeleider met kennis van SPSS. Samen met die begeleider kun je een efficiënte en effectieve voorbereiding voor een tentamen opstellen, kun je het werken met SPSS nogmaals grondig doornemen of ga je aan de slag met het leren werken met de formules en wiskundige theorie achter het programma. Ook voor rechtenstudenten hebben we bijles rechten.

Hoger onderwijs – scriptiebegeleiding

 

Scriptium heeft zich tevens gespecialiseerd in het verzorgen van scriptiebegeleiding voor studenten die hulp zoeken bij het schrijven van de scriptie en het uitvoeren van scriptieonderzoek. Bijles neemt in een dergelijk geval dus de vorm van scriptiebegeleiding aan. Geef je scriptieproces een boost door vroegtijdig met een expert enkele uren af te spreken om samen het onderzoeksvoorstel op te stellen. Zo zorg je voor een excellente fundering voor de rest van je scriptie en onderzoek. Of misschien wil je juist aan het eind van het proces afspreken om de puntjes op de i te zetten en de gehele scriptie nogmaals na te lopen op taal en inhoud. Met de feedback die de begeleider dan ter plekke verstrekt, kun je jouw tekst optimaliseren.

Uiteraard is het aan te bevelen een scriptiespecialist in te huren gedurende het gehele scriptieproces. Deze begeleider loopt dan stap voor stap mee met jouw scriptieonderzoek en kan bijspringen waar nodig. Een wekelijkse afspraak met de begeleider zorgt dat je makkelijker tussentijdse deadlines nakomt, dat je consequent werkt aan de scriptie en dat je bij vragen en problemen direct iemand klaar hebt staan met antwoorden hulp.

Heb je snel bijles nodig en wil je Scriptium inschakelen voor hulp? Vul dan het onderstaande contactformulier in met je verzoek, vraag, op- of aanmerking. De velden gemarkeerd met * zijn vereistKopen Chantix Kopen Zyban Koop Naltrexone Kopen Lady Era NL