Bijles van Scriptium - Excellente hulp voor studenten en leerlingen

Bijles als extra steun

 

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, of kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe. Wellicht heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesdocenten

 

Voordelen Scriptium

 

Bijles voor scholieren middelbaar onderwijs

 

Ben je een scholier in het middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar bijles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingen volgen een breed scala aan vakken en hebben soms extra hulp nodig. Dergelijke bijles wordt geboden door Scriptium. We bieden les in alle denkbare vakken die gegeven worden op middelbare scholen. Onze bijlessen zijn er voor scholieren die havo doen, vwo doen of vmbo doen. Zie hieronder een overzicht van de populairste vakken.

Deze bijles Nederlands is geschikt voor structurele les als het gaat om het bijspijkeren van jouw grammatica. Ook kun je je spreekvaardigheid en schrijfvaardigheden verbeteren. Daarnaast hebben we intensievere trajecten voor leerlingen die hulp zoeken bij specifieke opdrachten. Te denken valt aan het schrijven van een brief of het opstellen van een boekverslag. 

Volg bijles Engels als je op zoek bent naar een docent die helpt bij Engelse grammatica, het voorbereiden voor je examen of het verbeteren van uitspraak en leesvaardigheid. Ondersteuning in Engels is er voor alle niveaus en leerjaren, zo ook voor tweetalig onderwijs.

Voor leerlingen die worstelen met de Franse taal op havo- of vwo-niveau hebben we bijles Frans. Leer samen met je docent voor een vocabulairetoets. Werk aan je uitspraak of bereid je voor op het lees- en luisterexamen voor Frans als vak. 

Het vak Duits kan een flinke uitdaging zijn op de middelbare school. Voor alle havo- en vwo-leerlingen verzorgt Scriptium bijles Duits op locatie of online. Neem vandaag nog hulp voor grammatica, naamvallen of de Duitse taal in het algemeen.

Geschiedenis kan een moeilijk vak zijn, vooral als er van je verwacht wordt dat je vele jaartallen en evenementen uit je hoofd leert. Heb je hulp nodig bij al die namen, gebeurtenissen en jaartallen? Vraag dan bijles geschiedenis van Scriptium aan.

Voor bijles aardrijkskunde kun je uitstekend bij Scriptium terecht. Onze bijlesdocenten staan klaar voor online les via Zoom of Teams.

Voor bijles biologie op alle niveaus kun je bij Scriptium terecht. We koppelen je binnen 48 uur aan een docent die we persoonlijk voor je hebben uitgezocht. Stuur je verzoek gerust in of vraag ons eerst om advies of meer informatie.

Natuurkunde is een belangrijk vak en wordt door vele middelbare scholieren gevolgd. Scriptium verzorgt bijles natuurkunde op alle niveaus en voor alle onderwerpen en leerjaren. Vraag jouw persoonlijke docent aan en we koppelen je binnen 48 uur aan een expert.

Bijles scheikunde wordt bij Scriptium gegeven door gekwalificeerde bijlesdocenten die een scheikundige achtergrond hebben of momenteel werkzaam zijn in het scheikundig werkveld. Zij staan klaar voor alle middelbare scholieren die op basisniveau of op hoger niveau bijles scheikunde wilen ontvangen.

Bij Scriptium kun je bijles economie afnemen tegen een gunstig tarief. Onze gespecialiseerde docenten staan klaar voor middelbare scholieren en studenten in het hoger onderwijs die op zoek zijn naar extra hulp bij economie of financiële onderwerpen.

Onze bijles wiskunde is er voor alle middelbare scholieren en voor alle verschillende wiskunde vakken. Ook voor bijles wiskunde A, bijles wiskunde B, bijles wiskunde C en bijles wiskunde D kun je uitstekend bij ons terecht. Heb je liever bijles die is toegespitst op één specifiek wiskundig onderwerp? Dan is er ook bijles differentiaalvergelijkingen, bijles algebra of bijles geometrie.

Rekenen: je begint ermee op de basisschool. Dan raakt het wat overschaduwd door wiskunde, maar vervolgens kun je er weer mee te maken krijgen op de pabo of als onderdeel van je opleiding aan het hoger onderwijs. Scriptium helpt je graag om beter te leren rekenen. Onze docenten maken samen met jou een plan om beter te leren rekenen. Heb je ook bijles rekenen nodig? Neem nu contact met ons op. 

Studeer jij aan de universiteit of hogeschool en heb je moeite met statistiek? Scriptium helpt je graag verder met bijles statistiek. Wij hebben bijlesdocenten die experts zijn op het gebied van statistiek en data-analyse.

De klassieke talen zijn een prima voorbereiding op universitaire studies zoals rechtsgeleerdheid of geneeskunde. Voor leerlingen die moeite hebben met Latijn is er bijles Latijn.

Ben je een middelbare scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een bijles klassieke talen? Bij Scriptium werken gekwalificeerde vakexperts die jou tips en trucs kunnen geven om grip te krijgen op het Grieks of Latijn. 

Wat kost bijles?

 

Onze prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal uren les dat je nodig hebt. Bij Scriptium vind je scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Bovendien is er groepskorting mogelijk als je de bijles met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. Na het aanvragen van bijles krijg je een offerte. Er wordt pas na de lessen betaald, aan het eind van de maand. Zo betaal je dus alleen maar voor bijles die je ook echt gehad hebt. Voorafgaand aan de lessen weet je waar jij of je ouders financieel aan toe zijn.

Prijspakketten voor middelbaar onderwijs

 

Opstart pakket

28,95 per uur

1 tot 5 uur bijles

Standaard pakket

27,95 per uur

6 tot 10 uur bijles

Premium pakket

26,95 per uur

Meer dan 10 uur bijles

*Voor bijles aan huis komt er €3,95 per uur bij

Groepskortingen

 

Bij Scriptium krijg je groepskorting op je bijles zodra je die met meer dan één leerling gaat volgen. Breng je een andere leerling mee, dan krijg je 20% korting op de uurprijs. Breng je twee vrienden mee, dan krijg je zelfs 30% korting op de uurprijs. Op deze manier wordt de bijles per persoon voordeliger. De lessen worden er ook nog eens een stuk gezelliger van. Meer weten over deze voorwaarden? Neem dan contact op met een medewerker van Scriptium via het contactformulier onderaan deze pagina of via de mail of telefoon (06 484 787 21).

Voor studenten hoger onderwijs

 

Steeds meer leerlingen zoeken aanvullende lessen in het hoger onderwijs. Persoonlijke ondersteuning is een rijke aanvulling op regulier onderwijs. Hier neemt educatieve ondersteuning de vorm aan van studiebegeleiding. Scriptium biedt studiebegeleiding op maat aan elke student die hulp zoekt bij het leren en studeren. Huur bijvoorbeeld een expert in als je moeite hebt met het maken van een planning. Na een uurtje per week gezeten te hebben met een specialist, is je planning weer op orde en weet je waar je naartoe moet werken. Zo zorg je ervoor dat alle aspecten van je studie evenveel en genoeg aandacht krijgen. Zo’n expert werkt tevens als stok achter de deur en voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont.

Prijspakketten voor hoger onderwijs

 

Opstart pakket

38,95 per uur

1 tot 5 uur bijles

Standaard pakket

37,95 per uur

6 tot 10 uur bijles

Premium pakket

36,95 per uur

Meer dan 10 uur bijles

*voor bijles aan huis komt er €3,95 per uur bij

Studiehulp voor studenten

 

Voordelen van Scriptium

 

Vakgerichte hulp

 

Onze hulp kan inhoudelijk veel betekenen als je student bent. Hulp bij een specifiek vak of een bepaalde cursus kan uitstekend door Scriptium verzorgd worden. Afhankelijk van het onderwerp van het vak bieden we een begeleider met affiniteit en expertise. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met statistiek, koppelen we je aan een statistiekbegeleider met kennis van SPSS. Samen met die begeleider kun je een effectieve voorbereiding voor een tentamen opstellen. Ook kun je je berekeningen met SPSS nogmaals grondig doornemen. Of je kunt aan de slag met het leren werken met de formules en wiskundige theorie achter het programma. 

Voor alle rechtenstudies is er bijles rechten van Scriptium. Deze les is bijvoorbeeld geschikt voor hbo-studenten die op hbo-niveau rechten studeren. Maar ook voor mbo-studenten die zich bezighouden met (sociaal-)juridische dienstverlening, of voor wo-studenten die rechtsgeleerdheid studeren aan de universiteit. Leer samen met een bijlesdocent voor een moeilijk tentamen of neem elke week nog eens een uurtje de lesstof door. Zo blijft alles beter hangen en kun je de colleges bij blijven houden. Onze bijles is ook gericht op specifieke juridische vakken. Voorbeelden daarvan zijn strafrecht, fiscaal recht, belastingrecht en arbeidsrech

Studeer je psychologie op de universiteit of toegepaste psychologie op hbo-niveau? Of misschien is psychologie een onderdeel van jouw studie? Dan kun je bij Scriptium terecht voor uitstekende bijles psychologie. Ook voor bijles statistiek, werken met SPSS of STATA en data-analyse hebben we docenten beschikbaar. Ben je al verder gevorderd met je psychologische studie? Dan kun je ook bij ons terecht voor specifieke hulp in de vorm van, onder andere, bijles neuropsychologie.

Statistiek is een vak dat onderdeel is van vele opleidingen op hbo- en op wo-niveau. Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, heb je statistiek en een statistisch programma nodig om je data op objectieve en betrouwbare wijze te verwerken tot resultaten. Op basis daarvan kun je conclusies trekken. De meeste opleidingen bereiden hun studenten voor op het statistische gedeelte van hun scriptie door ze al in het eerste of tweede leerjaar kennis te laten maken met kwantitatief onderzoek. Je werkt dan met SPSS, STATA of statistiek in het algemeen. Onze bijles statistiek is er voor al die studenten die graag extra hulp willen bij het halen van tentamens en het leren werken met software.

De universitaire studie pedagogische wetenschappen is uitdagend en complex. De vakken behelzen verschillende vakgebieden en academische onderzoeksvelden. Daarom kan er voor elke student wel een vak tussen zitten dat niet zo makkelijk te halen is. Speciaal voor hen verzorgt Scriptium bijles pedagogische wetenschappen op universitair niveau. Deze bijles wordt gegeven door docenten die we speciaal voor jou uitkiezen.

Bijles bouwkunde is er voor alle studenten die bouwkunde studeren of hbo-niveau of werktuigbouwkunde op universitair niveau. We kunnen je helpen met technische of wiskundige vakken. We ondersteunen ook in het leren werken met AutoCad of Revit. Ook voor bijles technische natuurkunde en technische wiskunde kun je uitstekend bij Scriptium terecht.

Bedrijfskunde is een brede studie, zowel op hbo- als op wo-niveau. Daarom biedt Scriptium bijles voor bedrijfskunde in het algemeen, maar ook voor de verschillende vertakkingen van bedrijfskunde. Voorbeelden zijn marketing, finance, accountancy, communicatie en de benodigde talen zoals Engels en Nederlands. Ook voor een basis aan rekenen kun je bij ons terecht. Onze lessen worden in het Nederlands of Engels gegeven. Ze kunnen online of op locatie genoten worden. 

De PABO of een lerarenopleiding kunnen uitdagende studies zijn. Er wordt van je verwacht dat je didactische en pedagogische vaardigheden opdoet. Uiteindelijk dien je te beschikken over alle benodigde kennis die overgedragen wordt op leerlingen. Ook moet je stagelopen, praktijkervaring opdoen, en ondertussen nog een scriptie schrijven. Best een uitdaging, vinden wij. Daarom bestaat er bijles PABO voor alle PABO-studenten en bijles Lerarenopleiding voor alle hbo-studenten die en lerarenopleiding volgen. We kunnen je bovendien voorbereiden op de gevreesde rekentoets en taaltoets.

Geneeskunde is een uitdagende en drukke studie. Gecombineerd met de co-schappen, hoge eisen die gesteld worden aan tentamens en opdrachten, en de praktische implicaties van het worden van een arts, medisch specialist of chirurg is het misschien wel de drukste en veeleisendste studie die er is. De bijlesdocenten die bijles geneeskunde geven snappen dat maar al te goed. Zij houden daar uitvoerig rekening mee bij het plannen en opzetten van de lessen. Scriptium verzorgt overigens ook bijles biomedische wetenschappen en bijles hbo-verpleegkunde voor studenten die zich voorbereiden op een carrière in het medische veld.

Onze bijles HRM is gericht op alle studenten die Human Resource Management studeren op hbo-niveau of ermee in aanraking komen tijdens hun universitaire opleiding. Voor algemenere onderwerpen die betrekking hebben op management is er bijles management.

Marketing is een onderdeel van vrijwel alle financiële studies of opleidingen die zich richten op de commerciële wereld. Onze bijles marketing is gericht op alle onderdelen van de studie marketing. Of je je nu bezig houdt met online marketing, sales, offline marketing, branding, customer behaviour of entrepreneurship.

Of je nu communicatie studeert op hbo-niveau of aan de universiteit, wij kunnen je helpen met onze bijles communicatie. Misschien kom je in aanraking met communicatie tijdens je studie bedrijfskunde of HRM. Ontvang dan persoonlijke ondersteuning van onze gekwalificeerde bijlesdocenten en zorg dat je elk moeilijk vak met een mooi cijfer kunt afsluiten.

Het schrijven van een scriptie is een moeilijk en lang proces. Je zult er genoeg energie en tijd in moeten steken. Bij Scriptium zijn we gespecialiseerd in het bieden van hulp en ondersteuning bij de scriptie in de vorm van scriptiebegeleiding, statistiekbegeleiding en scriptiecorrectie. Ook bieden we algemeen advies voor studenten die dat nodig hebben. 

Hoger onderwijs – scriptiebegeleiding

 

Scriptium heeft zich ook gespecialiseerd in het verzorgen van scriptiebegeleiding voor studenten. Als je hulp zoekt bij het schrijven van de scriptie en het uitvoeren van onderzoek, kun je bij ons terecht. Geef je scriptieproces een boost door vroegtijdig met een expert af te spreken om samen het onderzoeksvoorstel op te stellen. Zo zorg je voor een uitstekende fundering voor de rest van je scriptie. Of misschien wil je juist aan het eind van het proces afspreken om de puntjes op de i te zetten, en de hele scriptie nogmaals na te lopen op taal en inhoud. Met de feedback die de begeleider dan verstrekt, kun je jouw tekst verbeteren.

Het is aan te bevelen een scriptiespecialist in te huren gedurende het hele scriptieproces. Deze begeleider loopt dan stap voor stap mee met jouw onderzoek, en kan bijspringen waar nodig. Een wekelijkse afspraak met de begeleider zorgt dat je makkelijker tussentijdse deadlines nakomt. Daarnaast kun je consequent aan de scriptie werken. Bij vragen en problemen heb je direct iemand klaarstaan met antwoorden en hulp.

Veelgestelde vragen over bijles

 

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke bijlesdocent aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste docent, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail. Voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten en leerlingen al binnen 48 uur aan een geschikte docent. Een en ander is daarbij ook afhankelijk van hoe specialistisch je vak is en hoe druk het is. Ook de beschikbaarheid van onze docenten speelt een rol. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor oline bijles betaal je € 28,95 voor de eerste 5 uur, € 27,95 voor het zesde tot en met het tiende uur, en € 26,95 voor alle uren boven de elf. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen. Er geldt dan echter een toeslag van € 4,95 per uur.

Voor bijles via online middelen betaal je € 38,95 voor de eerste 5 uur, € 37,95 voor het zesde tot en met het tiende uur, en € 36,95 voor alle uren boven de elf. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen. Er geldt dan echter een toeslag van € 4,95 per uur.

Aan het eind van elke maand waarin je bijlesuren gehad hebt, krijg je een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig via een online betaalmethode kunt betalen. Je  betaalt overigens echt alleen maar voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte.

Nee, zeker niet. Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een bijlesdocent kunt aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je hem of haar inschakelt. Je betaalt uiteindelijk toch enkel voor de uren bijles die je daadwerkelijk gehad hebt.

Dat kan zeker! Je kunt via deze pagina de profielen van onze bijlesdocenten zien. Een groot deel van de docenten staat niet vermeld op de website. Om er zeker van te zijn dat je bijles ontvangt van de juiste docent, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.

Dat kan zeker. Scriptium verzorgt ook scriptiebegeleiding voor studenten die aan hun scriptie schrijven. Het kan dan ook gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.

Heb je snel bijles nodig en wil je Scriptium inschakelen voor hulp? Vul dan het onderstaande contactformulier in met je verzoek, vraag, op- of aanmerking.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="83178"]