Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles van Scriptium – Excellente Hulp voor Studenten en Leerlingen
4.5/5    6 stemmen
6 stemmen


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

B(l)ijles

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe of heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesgevers van Scriptium hebben:

 Universitaire diploma’s

 Diverse achtergronden uit diverse vakgebieden

bijles Jarenlange en didactische ervaring

Voor scholieren middelbaar onderwijs

Ben je een scholier in het middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar bijles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingen volgen een breed scala aan vakken en hebben soms extra hulp nodig. Dergelijke bijles wordt geboden door Scriptium. Op onze website kun je een verzoek indienen voor bijles op maat. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of onder aan deze pagina contact met ons op te nemen. Je kunt dit formulier tevens gebruiken voor het verkrijgen van informatie over prijzen en diensten. In een verzoek om bijles geef je aan wat je probleem precies is en waarmee je een probleem hebt. Stel je hebt moeite met Engels in het vierde leerjaar van het vwo. Je stuurt dan een verzoek tot bijles waarin je aangeeft dat je moeite hebt met het vak Engels en graag bijles zou ontvangen. Scriptium zorgt  dan dat je wordt gekoppeld aan een expert op het gebied van Engels met didactische vaardigheden. Vervolgens spreken we in overleg de specificaties af van de les.

 

Waarom zou je kiezen voor Scriptium en niet voor, bijvoorbeeld, de overbuurvrouw met Engelse kennis? Het voordeel van bijles van Scriptium is dat de begeleiders didactisch onderlegd zijn en tijd en energie steken in het bedenken en uitvoeren van een leerstrategie specifiek voor jou. Ze analyseren waar je problemen precies liggen en gaan doelgericht te werk. Bijles is wat ons betreft meer dan enkel het herhalen van kennis.

Voor studenten hoger onderwijs

Bijles in het hoger onderwijs is in steeds grotere mate beschikbaar en een rijke aanvulling op regulier onderwijs. Daar neemt bijles de vorm aan van studiebegeleiding. Uiteraard biedt Scriptium studiebegeleiding op maat aan elke student die hulp zoekt bij het leren en studeren. Huur bijvoorbeeld een expert in als je moeite hebt met het maken van een planning. Na een uurtje per twee weken gezeten te hebben met een specialist is je planning weer op orde, weet je waar je naartoe moet werken en zorg je dat alle aspecten van je studie evenveel en genoeg aandacht krijgen. Een dergelijke expert werkt tevens als stok achter de deur en voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont.

Bijles voor studenten:

 Vakgericht

 Statistiekbegeleiding

 Scriptiebegeleiding

 Hulp bij planning en structuur

 Algemene studiebegeleiding

 Persoonlijk en op maat

 Mogelijk online

Vakgericht bijles

Bijles kan ook inhoudelijk iets betekenen als je student bent. Hulp bij een specifiek vak of een specifieke cursus kunnen uitstekend door Scriptium verzorgd worden. Afhankelijk van het onderwerp van het vak sturen we een begeleider met aansluitende affiniteit en expertise. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met statistiek, sturen we een statistiekbegeleider met kennis van SPSS. Samen met die begeleider kun je een efficiënte en effectieve voorbereiding voor een tentamen opstellen, kun je het werken met SPSS nogmaals grondig doornemen of ga je aan de slag met het leren werken met de formules en wiskundige theorie achter het programma.

Hoger onderwijs – scriptiebegeleiding

Scriptium heeft zich tevens gespecialiseerd in het verzorgen van scriptiebegeleiding voor studenten die hulp zoeken bij het schrijven van de scriptie en het uitvoeren van scriptieonderzoek. Bijles neemt in een dergelijk geval dus de vorm van scriptiebegeleiding aan. Geef je scriptieproces een boost door vroegtijdig met een expert enkele uren af te spreken om samen het onderzoeksvoorstel op te stellen. Zo zorg je voor een excellente fundering voor de rest van je scriptie en onderzoek. Of misschien wil je juist aan het eind van het proces afspreken om de puntjes op de i te zetten en de gehele scriptie nogmaals na te lopen op taal en inhoud. Met de feedback die de begeleider dan ter plekke verstrekt, kun je jouw tekst optimaliseren.

Uiteraard is het aan te bevelen een scriptiespecialist in te huren gedurende het gehele scriptieproces. Deze begeleider loopt dan stap voor stap mee met jouw scriptieonderzoek en kan bijspringen waar nodig. Een wekelijkse afspraak met de begeleider zorgt dat je makkelijker tussentijdse deadlines nakomt, dat je consequent werkt aan de scriptie en dat je bij vragen en problemen direct iemand klaar hebt staan met antwoorden hulp.

Heb je snel bijles nodig en wil je Scriptium inschakelen voor hulp? Vul dan het onderstaande contactformulier in met je verzoek, vraag, op- of aanmerking.

Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs