De beste bijles voor wiskunde

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan ondersteuning in het vak wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde te verbeteren. Je vaardigheden worden op school in verschillende onderdelen opgedeeld. Algebra, kansberekening, differentiaalvergelijkingen, geometrie en data-analyse. Ook is er een verdeling in wiskunde A, B, C en D.

Welk onderdeel van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt, Scriptium kan helpen met professionele bijles wiskunde. Onze experts staan 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met wiskunde?

“Bij gebrek aan wiskundeknobbel heb ik genoeg knobbel voor ons beide. Mijn specialisme ligt bij algebra en geometrie.”
“Ik help jou met alle tentamens en vraagstukken voor het vak wiskunde op alle niveaus.”
“I studied physics and a bit of philosophy at the University of Groningen and I stand by to make math and physics uncomplicated for all students.”
“Ik wil graag anderen helpen door mijn kennis over te brengen, daarom heb ik gekozen om bijlesdocent te worden.”

Bijles wiskunde voor scholieren en studenten

Bij Scriptium staan kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid voorop. Je kunt kiezen tussen bijles van een senior docent of student-docent. Beide groepen docenten kunnen uitstekend bijles wiskunde geven. Het is maar net welke docent het beste bij je past.

Student-docenten zijn nog aan het afstuderen. Ze zijn flexibel en hebben een goed beeld van wat er van leerlingen geëist wordt door opleidingen en scholen. Senior docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben van wiskunde hun beroep gemaakt. Zij kunnen uitstekend helpen bij motivatie- en planningsproblemen. Ook hebben ze ervaring met dyslexie en dyscalculie, en weten ze elk moeilijk wiskundig probleem uit te leggen. Onze docenten staan 7 dagen per week voor je klaar om bijles wiskunde op jouw niveau te geven. Je kunt daarbij kiezen tussen bijles op locatie of online bijles via Zoom of Teams.

bijles - afbeelding 1

Bijles wiskunde - hoe werkt het?

Bij Scriptium werken vakbekwame docenten die je kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma onder de knie te krijgen. Of het nu gaat om het aflezen van grafieken of berekenen van vorminhoud: wij koppelen je aan een docent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Dat doen we al binnen 48 uur. Je hebt daarbij niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. We baseren het aantal uren in de offerte op je persoonlijke hulpvraag en doelen. Vervolgens betaal je achteraf, alleen voor de uren bijles die je werkelijk gehad hebt.

Bijles van Scriptium

Onze docenten

Wat vinden anderen van Scriptium?

Bij Scriptium helpen onze bijlesdocenten je met wiskunde op elk niveau. Of je nu goed voorbereid wil zijn voor je eindexamen wiskunde B of hulp nodig hebt bij statistiek voor je scriptie, onze docenten staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles wiskunde voor voortgezet onderwijs

De docenten van Scriptium geven wiskunde bijles op alle niveaus. Voor de havo- en vwo-leerlingen is wiskunde opgedeeld in wiskunde A, B, C en D. Wiskunde A is voornamelijk gericht op kansberekening en wiskunde B is gericht op algebra. Ervaar je deze vakken als lastig? Dan kunnen we je zeker helpen. Door de bijles af te stemmen op jouw doelen kunnen we in slechts enkele lessen je niveau wiskunde aanzienlijk verhogen.

Wiskunde A leert je over de toepassing van wiskunde in de praktijk. Raak je gefrustreerd van statistiek, kansberekening, diagrammen en tabellen? Wil je hogere cijfers halen? Dan kunnen we je zeker helpen. We bieden bijles wiskunde A voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Deze lessen zijn er ook voor studenten aan het hoger onderwijs. Al onze docenten zijn bevoegd in het geven van les in wiskunde A.

Raak je gefrustreerd van het oplossen van kwadratische vergelijkingen, of het berekenen van de helling van een grafiek? We bieden bijles wiskunde B voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Ook voor studenten aan het hoger onderwijs is onze bijles wiskunde B beschikbaar. De lessen zijn geschikt voor het bijspijkeren van je kennis voor een pre-master, een vooropleiding of een standaard opleiding.

Is wiskunde niet je sterkste kant? Liggen je talenten op andere gebieden? Dan kunnen we je helpen met het beter begrijpen van de stof en het halen van hogere cijfers. Wiskunde C lijkt in principe veel op wiskunde A, maar is vooral gericht op onderwerpen die aansluiten bij sociale studies. Onze bijles is daar dan ook op gericht. Wil je direct aan de slag? Schakel dan vandaag nog een expert in die je bijstaat.

Ben jij een wiskundig talent dat het allemaal makkelijk vindt? Wil je uitgedaagd worden en koos je daarom voor wiskunde D? Dan nog kan het zijn dat je bepaalde wiskundige onderwerpen moeilijk onder de knie krijgt. Wij willen je daar graag bij helpen. We bieden wiskunde D voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. Met welk onderwerp je ook moeite hebt, Scriptium heeft altijd professionele docenten beschikbaar.

Tarieven bijles wiskunde - middelbaar onderwijs

*Voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Wiskunde bijles voor het hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 200 hbo- en wo-studenten met het halen van wiskundige vakken. Denk bijvoorbeeld aan differentiaalvergelijken, algebra of statistiek. De bijles wordt afgestemd op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie. Welk onderdeel van wiskunde je ook volgt, Scriptium helpt je uiteindelijk een hoger cijfer te halen.

Ook in het hoger onderwijs zijn er opleidingen waar wiskunde onderdeel van is. Is wiskunde niet je grootste talent en kun je wat hulp gebruiken? Is er een onderwerp waar je steeds op vast loopt? We bieden bijles wiskunde op hbo-niveau voor studenten die een hbo-opleiding volgen. Onze bijles wordt afgestemd op jouw studie en de onderwerpen waar je moeite mee hebt. 

Studeer je aan de universiteit en is wiskunde een onderdeel van je opleiding? Soms kan ondersteuning in wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van dit vak te verbeteren. Wij bieden bijles wiskunde wo speciaal voor universitaire studenten. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die voor je studie van belang zijn. Welk onderdeel van wiskunde je ook volgt, Scriptium heeft altijd een docent van hoog niveau beschikbaar.

Als onderdeel van wiskunde D wordt van vwo-leerlingen verwacht dat ze alles leren over differentiaalvergelijkingen. Dit is een uitdagend onderdeel van wiskunde, zelfs voor de meest doorgewinterde bètafanaat. Daarom geeft Scriptium bijles differentiaalvergelijkingen voor alle leerlingen die graag extra uitleg en hulp willen.

Geometrie is een basisonderdeel van wiskunde op de middelbare school of onderdeel van een hbo- of universitaire studie. Ook voor bijles geometrie kun je een professionele docent van Scriptium inschakelen.

Onze docenten wiskunde helpen met algebra en wiskundige onderwerpen die op algebra berusten. De bijles algebra kan op locatie plaatsvinden of online via Zoom of Teams.

Kansberekening is de voorloper van statistiek. Het is een groot onderdeel van wiskunde A en wiskunde C. Je hebt kansberekening nodig om later op de universiteit of hogeschool kwantitatief onderzoek met statistische analyses te kunnen uitvoeren. Daarom is onze bijles kansberekening geschikt voor alle studenten en leerlingen die goed voorbereid hun studie willen beginnen.

Voor bijles statistiek heeft Scriptium verschillende vormen van statistiekhulp. Er is hulp bij statistiek voor het scriptieonderzoek. Daarnaast is er bijles statistiek ter voorbereiding op je tentamen. Ook kun je leren werken met SPSS, R of Stata.

Tarieven bijles hoger onderwijs

*Voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Groepskorting voor bijles wiskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles wiskunde

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="101821"]