Bijles voor wiskunde

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan ondersteuning in het vak wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde en de verschillende onderdelen te verbeteren. Je vaardigheden met betrekking tot wiskunde worden op de middelbare school in verschillende onderdelen opgedeeld: algebra, kansberekening, differentiaalvergelijkingen, geometrie en data-analyse. Ook bestaat de verdeling op wiskunde A, B, C en D. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Een aanvraag plaats je eenvoudig via het contactformulier onderaan deze pagina, of door te mailen naar [email protected]. Als je liever eerst je persoonlijke situatie wil voorleggen en advies wil inwinnen van een medewerker van Scriptium, is dat ook zeker mogelijk.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles wiskunde geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of berekenen van vorminhoud: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf. Je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. We baseren het aantal uren in de offerte op jouw persoonlijke hulpvraag en benodigdheden. Vervolgens betaal je alleen maar voor de bijlesuren die je ook daadwerkelijk gehad hebt aan het eind van elke maand. Je kunt je bijlesdocent dus inschakelen wanneer je hem of haar nodig hebt zonder bang te zijn dat je over je uurpakket heen gaat of dat je nog grote hoeveelheden uren moet bijkopen.

bijles wiskunde - afbeelding 1

Tarieven bijles wiskunde - middelbaar onderwijs

Bijles wiskunde van een student- of seniordocent

De betrouwbaarheid van bijles wiskunde van Scriptium is terug te vinden in de keuzes die we beschikbaar hebben voor studenten en leerlingen. Je kiest tussen bijles op locatie of bijles via online middelen, maar ook tussen bijles van een seniordocent of student-docent. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen. Het is maar net welke soort docent het beste bij je past. Student-docenten zijn pas net afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en staan dus nog met één been in het studentenleven. Ze zijn flexibel en hebben nog een actueel beeld van wat er van leerlingen geëist wordt door opleidingen en onderwijsinstellingen. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van kennisoverdracht en wiskunde hun beroep gemaakt. Zij kunnen uitstekend helpen bij motivatie- en planningsproblemen, hebben ervaring met dyslexie en dyscalculie en weten inmiddels hoe ze elk moeilijk wiskundig probleem aan zo’n beetje iedereen kunnen uitleggen. Onze docenten staan 7 dagen per week voor je klaar om bijles wiskunde op jouw gewenste niveau te geven. 

Student-docent

Seniordocent

Bijles wiskunde voor voortgezet onderwijs

De bijlesdocenten van Scriptium geven verschillende soorten wiskunde bijles op alle bekende niveaus. Voor de havo- en vwo-leerlingen is wiskunde opgedeeld in wiskunde A, B, C en D. Wiskunde A is voornamelijk gericht op kansberekening en wiskunde B is gericht op algebra. Ervaar je deze vakken als lastig? Dan kunnen wij je zeker helpen. Door de juiste bijles af te stemmen op de leerlingen is het mogelijk om in slechts enkele lessen het niveau wiskunde aanzienlijk te verhogen.

Raak je gefrustreerd van statistiek, kansberekening, diagrammen en tabellen? Wiskunde A leert je over de toepassing van wiskunde in de praktijk en het te koppelen aan de wereld om je heen. Wil jij hogere cijfers halen? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde A en helpen je om de uitdaging aan te gaan. Wij bieden bijles voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Onze bijlesdocenten zijn allen gekwalificeerd en bevoegd en hebben ongelimiteerde kennis van wiskunde, en specifiek wiskunde A. Deze bijlessen zijn er voor havoleerlingen en vwo-scholieren, en natuurlijk ook voor studenten aan het hoger onderwijs die hun wiskunde A willen bijspijkeren.

Raak je gefrustreerd van het oplossen van kwadratische vergelijkingen, het toepassen van de sinusregel en cosinusregel of het berekenen van de helling van een grafiek? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde B, waarmee wij je helpen om de uitdaging aan te gaan en hogere cijfers te halen. We bieden bijles voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Huur meteen jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Ook voor studenten aan het hoger onderwijs is bijles wiskunde B beschikbaar. Deze bijlessen zijn geschikt voor het bijspijkeren van benodigde kennis voor een pre-master, een vooropleiding of gewoon voor een standaard opleiding.

Is wiskunde niet jouw sterkste kant? Liggen jouw talenten op andere gebieden? Dan kunnen wij je helpen met het beter begrijpen van de stof en het halen van hogere cijfers. Wij bieden bijles wiskunde C voor scholieren in de bovenbouw van havo en vwo. Wiskunde C lijkt in principe veel op wiskunde A, maar is vooral gericht op onderwerpen die aansluiten bij sociale studies. De bijles is daar dan ook op toegespitst. Wil je direct aan de slag? Huur dan nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Onze bijlesdocenten staan klaar voor alle middelbare scholieren en studenten die graag bijles wiskunde C willen ontvangen. Die bijlessen worden ingevuld op basis van jouw wensen en behoeften. Wil je graag online bijles in de avonduren? Geen probleem. Heb je liever dat een bijlesdocent één keer in de week bij jou thuis komt? Ook geen enkel probleem.

Ben jij een wiskundig talent dat het allemaal maar makkelijk vindt? Wil je uitgedaagd worden en koos je daarom voor wiskunde D? Dan nog kan het zo zijn dat je bepaalde wiskundige onderwerpen maar moeilijk onder de knie krijgt. Wij willen je daar graag bij helpen! Wij bieden wiskunde D voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. En voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Met welk onderwerp je ook moeite hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde D. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Je kunt kiezen uit bijles van een seniordocent of een juniordocent. 

Wiskunde bijles voor het hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo en wo studenten met het behalen van specifieke wiskundige vakken. Denk bijvoorbeeld aan differntiaalvergelijken, algebra of statistiek. De bijles wordt toegesplitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en die betrekking hebben op de studie. Welke tak van wiskunde je ook volgt, Scriptium helpt je slagen voor jouw wiskunde vak!

Stoeien met statistiek en gefrustreerd raken van algebra: ook in het hoger onderwijs zijn er opleidingen waar wiskunde een onderdeel van is. Is wiskunde niet jouw grootste talent en kan je wel wat hulp gebruiken? Of is er één onderwerp waar je in vast loopt? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde hbo voor studenten die een hbo-opleiding volgen. Onze bijles wordt toegespitst op jouw opleiding en de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Welke opleiding je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde hbo. Huur jouw persoonlijke expert in die je helpt om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Je kunt kiezen tussen bijles van een seniordocent of een juniordocent. Lees verder op deze pagina om te ontdekken wat de verschillen en voordelen zijn van elke groep docenten en welk type docent het beste bij jou past.

Studeer je aan de universiteit en is wiskunde een onderdeel van je opleiding? Soms kan ondersteuning in het vak wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde en de verschillende onderdelen te verbeteren. Wij bieden bijles wiskunde wo speciaal voor universitaire studenten. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die voor jouw studie van belang zijn. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde wo. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je je tentamen haalt.

Als onderdeel van wiskunde D wordt er van vwo-leerlingen verwacht dat ze alles leren over differentiaalvergelijkingen. Dit is een uitdagend onderdeel van de wiskunde, zelfs voor de meest doorgewinterde bètafanaat. Daarom geeft Scriptium specifiek bijles differentiaalvergelijkingen voor alle leerlingen die graag extra uitleg en hulp willen.

Geometrie is een basisonderdeel van wiskunde op de middelbare school of van wiskunde als onderdeel van een hbo- of universitaire studie. Ook voor bijles geometrie kun je een bijlesdocent van Scriptium inschakelen.

Voor bijles algebra kun je een bijlesdocent van Scriptium inschakelen. Deze zal jou persoonlijk helpen met algebra en wiskundige onderwerpen en projecten die op algebra berusten. Deze bijles kan op locatie plaatsvinden of juist online via digitale communicatiemiddelen zoals Skype en/of Google Teams.

Kansberekening is de voorloper van statistiek en een groot onderdeel van wiskunde A en wiskunde C. Je hebt kansberekening nodig om later op de universiteit of hogere school kwantitatief onderzoek met statistische data-analayse te kunnen uitvoeren. Daarom is onze bijles kansberekening geschikt voor alle studenten en leerlingen die goed voorbereid hun studie willen beginnen.

Voor bijles statistiek heeft Scriptium verscheidene vormen van statistiekhulp. Er is hulp bij statistiek specifiek voor het scriptieonderzoek. Daarbaast is er bijles statistiek voor hen die bijgespijkerd willen worden en tentamentrainingvoor studenten die moeilijke tentamens moeten halen. Ook kun je leren werken met SPSS of Stata.

Tarieven bijles hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
bijles wiskunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles wiskunde
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="101821"]