Click Fraud Protection

Bijles Wiskunde – 100% kwaliteit 4.45/5 (20)

 

 

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan ondersteuning in het vak Wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde en de verschillende onderdelen te verbeteren. Je vaardigheden en kennis met betrekking tot Wiskunde worden op de middelbare school in verschillende onderdelen opgedeeld: algebra, kansberekening, differentiaalvergelijkingen, geometrie en data-analyse. Ook bestaat de verdeling op wiskunde A, B, C en D. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met Bijles Wiskunde. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt.

Diepgaande kennis van Wiskunde

Alle wiskundige vakken worden aangeboden

Bijles Wiskunde persoonlijk en op maat

In heel Nederland en België

Online of bij jou thuis aan de keukentafel

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of berekenen van vorminhoud: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor een prijs van 24,95 euro per uur is het mogelijk om bijles Wiskunde bij Scriptium af te nemen.

 

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskortingen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

bijles wiskunde Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

bijles wiskunde Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl