Bijles voor wiskunde

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan ondersteuning in het vak wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde en de verschillende onderdelen te verbeteren. Je vaardigheden en kennis met betrekking tot wiskunde worden op de middelbare school in verschillende onderdelen opgedeeld: algebra, kansberekening, differentiaalvergelijkingen, geometrie en data-analyse. Ook bestaat de verdeling op wiskunde A, B, C en D. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Een aanvraag plaats je eenvoudig via het contactformulier onderaan deze pagina, of door te mailen naar [email protected]. Als je liever eerst je persoonlijke situatie wil voorleggen en advies wil inwinnen van een medewerker van Scriptium, is dat ook zeker mogelijk.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles wiskunde geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of berekenen van vorminhoud: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. We baseren het aantal uren in de offerte op jouw persoonlijke hulpvraag en benodigdheden. Vervolgens betaal je alleen maar voor de bijlesuren die je ook daadwerkelijk gehad hebt aan het eind van elke maand. Je kunt je bijlesdocent dus inschakelen wanneer je hem of haar nodig hebt zonder bang te zijn dat je over je uurpakket heen gaat of dat je nog grote hoeveelheden uren moet bijkopen.
bijles wiskunde - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles wiskunde

De betrouwbaarheid van bijles wiskunde van Scriptium is terug te vinden in de keuzes die we beschikbaar hebben voor studenten en leerlingen. Je kiest tussen bijles op locatie of bijles via online middelen, maar ook tussen bijles van een seniordocent of juniordocent. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen en het is maar net welke soort docent het beste bij je past. Juniordocenten zijn pas net afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en staan dus nog met één been in het studentenleven. Ze zijn flexibel en hebben nog een actueel beeld van wat er van leerlingen geëist wordt door opleidingen en onderwijsinstellingen. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van kennisoverdracht en wiskunde hun beroep gemaakt. Zij kunnen uitstekend helpen bij motivatie- en planningsproblemen, hebben ervaring met dyslexie en dyscalculie en weten inmiddels hoe ze elk moeilijk wiskundig probleem aan zo’n beetje iedereen kunnen uitleggen.

Voor bijles wiskunde specifiek voor leerlingen die de havo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles wiskunde havo. Deze bijles wordt toegespitst op wiskundeonderwijs op havoniveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Voor bijles wiskunde specifiek voor leerlingen die vwo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles wiskunde vwo. Deze bijles wordt toegespitst op wiskundeonderwijs op vwo-niveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Wiskunde komt op vele manieren terug in het hoger onderwijs. Hele studies worden gebaseerd op wiskunde, zoals economie, accountancy, bouwkunde en technische natuurkunde. Voor bijles wiskunde op hbo-niveau kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Voor hulp bij het ontcijferen van wiskundige problemen en vraagstukken op universitair niveau kun je bij Scriptium bijles wiskunde wo inschakelen. We koppelen je aan een bijlesdocent die jou persoonlijk gaat helpen.
Als onderdeel van wiskunde D wordt er van vwo-leerlingen verwacht dat ze alles leren over differentiaalvergelijkingen. Dit is een uitdagend onderdeel van de wiskunde, zelfs voor de meest doorgewinterde bètafanaat. Daarom geeft Scriptium specifiek bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen voor alle leerlingen die graag extra uitleg en hulp willen.
Geometrie is een basisonderdeel van wiskunde op de middelbare school of van wiskunde als onderdeel van een hbo- of universitaire studie. Voor bijles wiskunde geometrie kun je een bijlesdocent van Scriptium inschakelen.
Voor bijles wiskunde algebra kun je een bijlesdocent van Scriptium inschakelen die jou persoonlijk gaat helpen met algebra en wiskundige onderwerpen en projecten die op algebra berusten. Deze bijles kan op locatie plaatsvinden of juist online via digitale communicatiemiddelen zoals Skype en/of Google Teams.
Kansberekening is de voorloper van statistiek en een groot onderdeel van wiskunde A en wiskunde C. Je hebt kansberekening nodig om later op de universiteit of hogere school kwantitatief onderzoek met statistische data-analayse te kunnen uitvoeren. Daarom is onze bijles wiskunde kansberekening geschikt voor alle studenten en leerlingen die goed voorbereid hun studie willen beginnen.
Voor bijles statistiek heeft Scriptium verscheidene vormen van statistiekhulp. Er is hulp bij statistiek specifiek voor het scriptieonderzoek, bijles wiskunde statistiek voor hen die bijgespijkerd willen worden en tentamentraining voor studenten die moeilijke tentamens moeten halen. Ook kun je leren werken met SPSS of Stata.
bijles wiskunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles wiskunde
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist