Click Fraud Protection

Bijles Wiskunde wo – 100% kwaliteit 4.54/5 (13)

 

 

Studeer je aan de universiteit en is wiskunde een onderdeel van je opleiding? Soms kan ondersteuning in het vak wiskunde nodig zijn om je kennis en kunde van wiskunde en de verschillende onderdelen te verbeteren. Wij bieden Bijles Wiskunde wo speciaal voor universitaire studenten. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die voor jouw studie van belang zijn. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met Bijles Wiskunde wo. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je je tentamen haalt.

Bijles Wiskunde wo Diepgaande kennis van Wiskunde

Bijles Wiskunde wo Alle wiskundige onderwerpen worden aangeboden

Bijles Wiskunde wo Bijles Wiskunde persoonlijk en op maat

Bijles Wiskunde wo In heel Nederland en België

Bijles Wiskunde wo Online of bij jou thuis

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde wo geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om statistiek voor psychologie of een struikelvak van de bachelor wiskunde: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die bij je past en je kan ondersteunen bij je ontwikkeling. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor een prijs van 24,95 euro per uur is het mogelijk om bijles Wiskunde bij Scriptium af te nemen.

 

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €54,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €51,95 per uur
  • 9 uur begeleiding of meer
  • €47,95 per uur

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl