Bijles voor wiskunde vwo

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan je wel wat extra hulp gebruiken om wiskunde beter te begrijpen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden bijles specifiek voor leerlingen op het vwo. Ook spitsen wij de bijles toe op wiskunde A, B, C of D en kunnen leerlingen van de eerste tot en met de zesde klas bij ons terecht. Wil je graag met meer kennis en vertrouwen je toetsen maken? Wil je graag hogere cijfers halen? Dan kunnen wij je helpen! Huur nu bij Scriptium jouw expert in die je Bijles Wiskunde vwo kan geven en zorgt dat je een mooie voldoende haalt.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde vwo geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma van het vwo onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om wiskunde A, B, C of D, de eerste of de zesde klas, statistiek of vergelijkingen: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die bij je past en je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor de scherpste uurtarieven is het mogelijk om bijles Wiskunde vwo bij Scriptium af te nemen.

bijles wiskunde vwo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde vwo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde vwo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde vwo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist