Voor persoonlijke Bijles Wiskunde in Vlissingen en omgeving kun je terecht bij Scriptium. Dit centrum voor educatieve ondersteuning met het hoofdkantoor in Zeeland staat klaar voor alle middelbare scholieren en studenten aan het hoger onderwijs die op zoek zijn naar persoonlijke ondersteuning bij wiskunde. Het kan dan gaan om wiskunde a, b, c, of d op de havo of het vwo, of ondersteuning voor een wiskundige toepassing in het hoger onderwijs. Wiskunde is bijvoorbeeld terug te vinden in de vorm van statistiek. Technische opleidingen zoals technische natuurkunde bevatten ook een groot deel hogere wiskunde. Voor beide varianten staan bijlesdocenten wiskunde klaar.
Bij Scriptium betaal je nooit voor uren bijles die je niet gehad hebt. We verstrekken voorafgaand aan het bijlestraject een offerte met een uurprijs en een totaalprijs. Vervolgens betaal je aan het eind van elke maand voor de uren die je gehad hebt. Zo kom je dus niet voor financiële verrassingen te staan en kun je op elk moment stoppen als je dat wenst. Bijles Wiskunde Vlissingen is voor alle leerlingen en studenten in Zeeland en omgeving die graag een persoonlijke bijlesdocent willen inschakelen. Worstel niet langer alleen met het vak en zorg dat je optimaal voorbereid elk tentamen en elke toets kunt overwinnen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.