Voor excellente bijles wiskunde in het zuiden van ons land kun je terecht bij Scriptium voor Bijles Wiskunde Venlo. Middelbare scholieren en studenten aan het hoger onderwijs (hbo en wo) kunnen via het contactformulier onderaan deze pagina direct een bijlesdocent wiskunde aanvragen die op locatie in en rondom Venlo of via een online route bijles wiskunde kan geven. Binnen 2 uur reageren we op je aanvraag en al binnen 48 uur heb je telefonisch kennisgemaakt met jouw persoonlijke bijlesdocent. Vervolgens verstrekken we een offerte met een uurprijs en een totaalprijs en daarna kan het bijlestraject van start gaan. Je hoeft vooraf niet te betalen. Bij Scriptium betaal je altijd alleen voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Achteraf dus.
Onze bijlesdocenten zijn allen gescreend en getest zodat we zeker weten dat ze op hoog niveau wiskunde bijles kunnen geven. Bijles Wiskunde Venlo is geschikt voor alle leerjaren en leerniveaus. Onze bijlesdocenten kunnen bijles wiskunde geven aan havo- en vwo-leerlingen op het niveau van wiskunde a, b, c of d. Ook is er bijles wiskunde voor wiskundige toepassingen in het hoger onderwijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan statistiek, vectormeetkunde of differentiaalvergelijkingen als onderdeel van een technische studie. Neem contact met ons op en ontdek hoe de bijles eruit ziet voor jouw specifieke behoeften, wensen en leerstijl. Contact is vrijblijvend dus informeer gerust naar alle mogelijkheden.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.