Bijles voor wiskunde statistiek

Voor praktisch elke opleiding aan het hoger onderwijs heb je statistiek nodig. Het is een wezenlijk onderdeel van wetenschappelijk onderzoek. De meeste opleidingen bieden dan ook een inleidend statistiekvak in het eerste jaar. Of je nu wiskunde studeert of psychologie, we krijgen er allemaal mee te maken. Voor sommige studenten kan het statistiekvak ver buiten hun comfortzone vallen. Daarom kan het wijs zijn statistiekhulp in te schakelen van Scriptium met bijles wiskunde statistiek. Onze bijles kan gegeven worden door juniordocenten of seniordocenten. Lees verder op deze pagina om het verschil tussen de twee groepen docenten te ontdekken en om te vinden welke van de twee beter aansluit bij jouw wensen en behoeften als het gaat om bijles wiskunde en hulp bij statistiek.

Persoonlijke bijles

Moet je SPSS gebruiken voor de verwerking van je kwantitatieve gegevens en weet je niet waar je moet beginnen? Huur dan een bijlesdocent statistiek in met bijles wiskunde statistiek van Scriptium. Verwerk samen je gegevens of leer over de verschillende functies in SPSS. Ook is het mogelijk om met een statistiekbegeleider samen een resultatensectie te schrijven of een methode te bepalen voor jouw onderzoek. Bezoek onze webpagina voor meer informatie over statistiekbegeleiding. Je kunt ook contact opnemen met een medewerker van Scriptium om persoonlijk advies in te winnen over welke vorm van hulp het beste aansluit bij jou en je vraagstuk. Of het nu gaat om statistiekproblemen bij je scriptie, bij het vak of andere zaken, we kunnen altijd helpen.

bijles wiskunde statistiek - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 49,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 53,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 59,95 per uur

Betrouwbare bijles statistiek

Bijles wiskunde statistiek kan vele vormen aannemen. Wellicht heb je behoefte aan intensieve bijlessen in een korte periode om te zorgen dat je weer helemaal bij bent met de stof of een moeilijk examen kan halen. Misschien heb je liever een uurtje bijles in de week van elke keer dezelfde docent? Bij Scriptium bieden we bijles wiskunde statistiek van seniordocenten of juniordocenten. Juniordocenten zijn aan het afstuderen en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij kunnen uitstekend snelle en effectieve bijlessen geven ter voorbereiding op een examen of toets. Dit kan in de avonduren of in het weekend, en ook via online middelen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en zijn geschikter voor structurele bijles met als hoofddoel de lessen op school bij te kunnen benen. Het is een goede aanvulling op de wiskunde die op de havo of het vwo wordt gegeven en zorgt voor structureel meer kennis en zekerheid als het gaat om wiskundige toetsen en examens.

bijles wiskunde statistiek - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde statistiek

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde statistiek

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist