Bij Scriptium kun je nu terecht voor excellente bijles wiskunde in Middelburg vanwege onze afdeling Bijles Wiskunde Middelburg. Onze wiskundespecialisten zijn nu ook beschikbaar voor alle leerlingen, studenten en leergierigen in en rondom de provincie Zeeland. Of je nu een rekentoets moet halen, jezelf klaar moet stomen voor het vwo-examen wiskunde D of maar blijft worstelen met statistiek in je scriptie: bijles wiskunde is voor jou een fantastische optie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie of om direct een bijlesdocent aan te vragen.
Bijles Wiskunde Middelburg van Scriptium is perfect voor middelbare scholieren die bijles nodig hebben voor wiskunde. Het voorgezet onderwijs eist van leerlingen dat ze een of meerdere wiskundige vakken voltooien. Dit kan een basis vak als wiskunde A of C zijn, maar ook wiskunde voor gevorderden in de vorm van  geometrie of algoritmiek. Voor studenten aan het hoger onderwijs hebben we bijlesdocenten die gespecialiseerd zijn in hogere wiskunde, statistiek en data-analyse. Voor ieder wat wils dus! We koppelen jou aan de bijlesdocent die het beste aansluit op je persoonlijke behoeften en wensen.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.