Bijles voor wiskunde kansberekening

Kansberekening is een vast onderdeel van wiskunde A en wiskunde C op de havo en vwo. Later kom je tijdens je hbo- of wo-opleiding opnieuw in aanraking met kansberekening in de vorm van statistiek en data-analyse. Voor alle vormen van kansberekening bieden we Bijles Wiskunde kansberekening. Of je nu worstelt met het examen op het vwo of er niet uitkomt met de theorie achter statistische analyse, wij hebben een bijlesdocent voor je die je kan helpen.

Persoonlijke bijles

Onze gekwalificeerde bijlesdocenten geven Bijles Wiskunde kansberekening aan alle studenten en leerlingen die op zoek zijn naar aanvullende ondersteuning. Dit kan op locatie of simpelweg online via Skype. Al onze bijlesdocenten zijn didactisch zeer vaardig en kunnen jou helpen met je wiskundeworstelingen. Binnen 48 uur kunnen we je al aan een passende bijlesdocent koppelen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aan te vragen.
bijles wiskunde kansberekening - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde kansberekening - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde kansberekening

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde kansberekening

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist