Bijles voor wiskunde hbo

Stoeien met statistiek en gefrustreerd raken van algebra: ook in het hoger onderwijs zijn er opleidingen waar wiskunde een onderdeel van is. Is wiskunde niet jouw grootste talent en kan je wel wat hulp gebruiken? Of is er één onderwerp waar je in vast loopt? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde hbo voor studenten die een hbo opleiding volgen. Onze bijles wordt toegespitst op jouw opleiding en de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Welke opleiding je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met Bijles Wiskunde hbo. Huur nu jouw expert in die je helpt om je kennis en vaardigheden te verbeteren.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde hbo geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van jouw opleiding onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om hulp bij de bachelor Toegepaste Wiskunde of bij een wiskunde vak van Bouwkunde: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die bij je past en die je kan ondersteunen bij het halen van je tentamens. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor hele scherpe uurtarieven is het mogelijk om bijles Wiskunde bij Scriptium af te nemen.

bijles wiskunde hbo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde hbo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde hbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde hbo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist