Bijles voor wiskunde havo

Leren over differentiaalvergelijkingen, stoeien met kansberekening, gefrustreerd raken van algebra: soms kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het je eigen maken van de stof. Je vaardigheden en kennis met betrekking tot Wiskunde worden op de havo in verschillende onderdelen opgedeeld: algebra, kansberekening, differentiaalvergelijkingen, geometrie en data-analyse. Ook bestaat de verdeling op wiskunde A, B, C en D. Onze bijles is toegespitst op de eisen en het niveau van de havo. Welke tak van wiskunde je ook volgt, en waar je ook moeite mee hebt: Scriptium kan je helpen met Bijles Wiskunde. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde havo geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma voor de havo onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of statistiek: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die bij je past en je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor hele scherpe uurprijzen is het mogelijk om bijles Wiskunde bij Scriptium af te nemen en per uur te volgen.

bijles wiskunde havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

bijles wiskunde havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde havo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist