Bijles voor wiskunde geometrie

Geometrie: de leer van Pythagoras, symmetrie en natuurlijk driehoeken. Het is een vast onderdeel van wiskunde op havo- en vwo-niveau. Tevens is het onmisbaar voor opleidingen zoals technische natuurkunde en bouwkunde. Toch kan het een lastig onderdeel zijn voor leerlingen en studenten. Daarom bieden we met onze bijlesdocenten Bijles wiskunde geometrie aan. Dit is bijles speciaal voor leerlingen en studenten die moeite hebben met het onderdeel geometrie. Of het nu gaat om het leren voor een tentamen of het bijspijkeren van kennis vlak voor het examen, we hebben altijd een bijlesdocent klaarstaan die jou persoonlijk en professioneel bijles kan geven.

Persoonlijke bijles

Onze bijlesdocenten worden zorgvuldig gescreend en getest. Op deze manier stellen we zeker dat je altijd gekoppeld wordt aan een bijlesdocent die verstand van zaken heeft en didactisch onderlegd is. Bovendien koppelen we je al binnen 48 uur aan een bijlesdocent die bij jou past. Jouw docent is iemand met specialistische kennis die de stof zo kan brengen dat jij er het meest profijt van hebt. En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent voor Bijles wiskunde geometrie aan te vragen. Of stel eerst eventueel andere vragen die je nog hebt, we beantwoorden ze graag!

bijles wiskunde geometrie - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde geometrie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde geometrie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde geometrie

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist