Wiskunde differentiaalvergelijkingen

Differentiaalvergelijkingen zijn een moeilijk onderdeel voor zelfs de meest doorgewinterde wiskundigen. Het is een onderdeel van Wiskunde D op vwo-niveau en een essentieel onderdeel van technische studies als technische natuurkunde en technische bestuurskunde. Lukt het je niet om de klus in je eentje te klaren? Schakel dan bijles Wiskunde Differentiaalvergelijkingen van Scriptium in. Huur nu jouw persoonlijke bijlesdocent in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt voor je toets of tentamen.

Persoonlijke bijles

Voor een gekwalificeerde docent die bijles Wiskunde Differentiaalvergelijkingen kan geven en die je online of op locatie kan bijstaan om het onderdeel differentiaalvergelijkingen, en alle andere onderdelen van wiskunde D, onder de knie te krijgen, kun je contact opnemen met Scriptium. Wij vinden voor jou de bijlesdocent die aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aan te vragen.

bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen - afbeelding 2

Groepskorting bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde differentiaalvergelijkingen

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist