Bijles voor wiskunde D

Ben jij een wiskundig talent dat het allemaal maar makkelijk vindt? Wil je uitgedaagd worden en koos je daarom voor wiskunde D? Dan nog kan het zo zijn dat je bepaalde wiskundige onderwerpen maar moeilijk onder de knie krijgt. Wij willen je daar graag bij helpen! Wij bieden wiskunde D voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. En voor leerlingen in het examenjaar is ook examentraining mogelijk. Met welk onderwerp je ook moeite hebt: Scriptium kan je helpen met bijles wiskunde D. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Je kunt kiezen uit bijles van een seniordocent of een juniordocent. Lees hieronder verder voor meer informatie over de verschillen tussen deze twee docentengroepen en welke docentengroep het beste bij jou past. Je kunt ook advies vragen aan een medewerker van Scriptium

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles wiskunde D geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van wiskunde D onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om cryptografie, complexe getallen of sterrenkunde: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je bij je past en je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van je wiskundige vaardigheden. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je hoeft overigens ook niet voorafgaand aan het traject precies aan ons te vertellen hoeveel uur bijles je denkt nodig te hebben. We begrijpen maar al te goed dat zoiets moeilijk in te schatten is en dat zaken kunnen veranderen gedurende het schooljaar. Daarom koppelen we je aan een bijlesdocent die je vervolgens zo veel of zo weinig kan inschakelen als je wil.

bijles wiskunde d - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles wiskunde D

Bijles wiskunde D kan vele vormen aannemen. Wellicht heb je behoefte aan intensieve bijlessen in een korte periode om te zorgen dat je weer helemaal bij bent met de stof of een moeilijk examen kan halen. Misschien heb je liever een uurtje bijles in de week van elke keer dezelfde docent? Bij Scriptium bieden we bijles wiskunde D van seniordocenten of juniordocenten. Juniordocenten zijn aan het afstuderen en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij kunnen uitstekend snelle en effectieve bijlessen geven ter voorbereiding op een examen of toets. Dit kan in de avonduren of in het weekend, en ook via online middelen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en zijn geschikter voor structurele bijles met als hoofddoel de lessen op school bij te kunnen benen. Het is een goede aanvulling op de wiskunde D die op de havo of het vwo wordt gegeven en zorgt voor structureel meer kennis en zekerheid als het gaat om wiskundige toetsen en examens.

Groepskorting voor bijles wiskunde D

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles wiskunde d
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist