Is wiskunde niet jouw sterkste kant? Liggen jouw talenten op andere gebieden? Dan kunnen wij je helpen met het beter begrijpen van de stof en het halen van hogere cijfers. Wij bieden Bijles Wiskunde C voor scholieren in de bovenbouw van havo en vwo. Wiskunde C lijkt in principe veel op wiskunde A maar is vooral gericht op onderwerpen die aansluiten bij sociale studies. De bijles is daar dan ook op toegespitst. Wil je direct aan de slag, huur dan nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt.
Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde C geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om kansberekening of formules: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die bij je past. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf. Al voor een prijs van 24,95 euro per uur is het mogelijk om bijles Wiskunde bij Scriptium af te nemen.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.