Bijles voor wiskunde B

Heb je moeite met wiskunde en snap je niet waarvoor je het eigenlijk nodig hebt? Raak je gefrustreerd van het oplossen van kwadratische vergelijkingen, het toepassen van de sinusregel en cosinusregel of het berekenen van de helling van een grafiek? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde B waarmee wij je helpen om de uitdaging aan te gaan en hogere cijfers te halen. Wij bieden bijles voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Ook voor studenten aan het hoger onderwijs is bijles wiskunde B beschikbaar. Deze bijlessen zijn geschikt voor het bijspijkeren van benodigde kennis voor een pre-master, een vooropleiding of gewoon voor een standaard opleiding.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles wiskunde B geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om functies, meetkunde of goniometrie: onze bijlesdocenten ondersteunen je bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je betaalt altijd alleen maar voor de bijlesuren die je ook echt gehad hebt aan het eind van elke maand. Dat gebeurt via een handige digitale betaallink en een elektronische factuur. Je hoeft nooit bang te zijn dat je voorafgaand aan je traject te weinig of te veel uren inkoopt. We begrijpen bij Scriptium maar al te goed dat zaken halverwege een schooljaar kunnen veranderen.

bijles wiskunde b - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles wiskunde B

Bijles wiskunde B wordt gegeven door seniordocenten en juniordocenten bij Scriptium. Het is aan elke student en leerling zelf om te kiezen welke van de twee docentgroepen ze prefereren. Een juniordocent is wat jonger van leeftijd en heeft talent en passie voor wiskunde B. Zij staan nog midden in het studentenleven en kunnen daarom de bijlessen toespitsen op de stof die gevraagd wordt in toetsen, tentamens en examens. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van wiskunde hun vak gemaakt. Zij zijn gescreend en getest en beschikken over diepgaande didactische vaardigheden. Voor leerlingen en studenten die kampen met dyscalculie of andere leerproblematiek zijn seniordocenten de beste match. Laat je vooral adviseren door een medewerker van Scriptium over welke vorm van bijles het beste bij jou zou passen.

Groepskorting voor bijles wiskunde B

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles wiskunde b
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist