Wiskunde is een uitdagend vak voor menig leerling en student. Het is onderdeel van alle havo- en vwo-profielen en veel opleidingen aan het hoger onderwijs hebben wiskundige elementen verwerkt in hun curriculum. Denk bijvoorbeeld alleen al aan statistiek als onderdeel van vrijwel elke sociale studie. Voor leerlingen en studenten in Amsterdam en omgeving biedt Scriptium Bijles Wiskunde Amsterdam. Onze gekwalificeerde bijlesdocenten staan klaar voor eenieder die graag extra ondersteuning wil bij wiskunde in onze hoofdstad en het directe gebied daar omheen.
Onze Bijles Wiskunde Amsterdam is speciaal voor leerlingen van alle middelbare scholen in Amsterdam en omstreken en voor studenten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of aan één van de overige hogere onderwijsinstellingen. Of je nu wiskunde hebt als onderdeel van je studie in de vorm van statistiek, of misschien op hoog niveau wiskunde moet toepassen bij technische studies, wij staan voor je klaar met bijlesdocenten. Neem contact met ons op en krijg binnen maximaal 2 uur bericht terug.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.