Bijles voor wiskunde algebra

Algebra is een belangrijk en moeilijk onderdeel van de wiskunde. Schakel daarom bijles Wiskunde algebra in van Scriptium. Onze bijlesdocenten hebben zich gespecialiseerd in algebra en kunnen jouw helpen met elk mogelijk vraagstuk. Of je nu algebra hebt als onderdeel van je studie aan het hoger onderwijs, of te maken krijgt met algebra als onderdeel van Wiskunde B, wij hebben een bijlesdocent voor je. Huur nu jouw persoonlijke expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt voor je toets of tentamen. Of misschien vind je het gewoon wel leuk om eens bijgespijkerd te worden!

Persoonlijke bijles

Scriptium heeft gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde algebra kunnen geven en die je online of op locatie kunnen helpen om het onderdeel algebra, en alle andere onderdelen van wiskunde, onder de knie te krijgen. Wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het toepassen van algebra in toetsen, tentamens en examens. Je hebt zelf de controle over het aantal bijlesuren: je hebt bij ons niet te maken met vaste uurpakketten. Bekijk onze prijzen hieronder en lees ook over de voordelige groepskorting die gaat gelden als je de bijles volgt met vrienden.

bijles wiskunde algebra - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur
bijles wiskunde algebra - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles wiskunde algebra

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde algebra

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist