Click Fraud Protection

Bijles Wiskunde A – 100% kwaliteit 4.44/5 (16)

 

 

Snap je niet waarvoor je wiskunde nodig hebt? Raak je gefrustreerd van statistiek, kansberekening, diagrammen en tabellen? Wiskunde A leert je over de toepassing van wiskunde in de praktijk en het te koppelen aan de wereld om je heen. Wil jij hogere cijfers halen? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden Bijles Wiskunde A en helpen je om de uitdaging aan te gaan. Wij bieden bijles voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt.

Bijles Wiskunde A Diepgaande kennis van Wiskunde A

Bijles Wiskunde A Alle onderdelen van Wiskunde A komen aan bod 

Bijles Wiskunde A Bijles Wiskunde persoonlijk en op maat

Bijles Wiskunde A In heel Nederland en België

Bijles Wiskunde A Online of bij jou thuis

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Wiskunde A geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of berekenen van de kans dat je de loterij wint: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven.

 

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl