Bijles voor wiskunde A

Snap je niet waarvoor je wiskunde nodig hebt? Raak je gefrustreerd van statistiek, kansberekening, diagrammen en tabellen? Wiskunde A leert je over de toepassing van wiskunde in de praktijk en het te koppelen aan de wereld om je heen. Wil jij hogere cijfers halen? Dan kunnen wij je helpen! Wij bieden bijles wiskunde A en helpen je om de uitdaging aan te gaan. Wij bieden bijles voor alle leerjaren in de bovenbouw van havo en vwo. Voor leerlingen in het examenjaar is er ook examentraining mogelijk. Huur nu jouw expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt. Onze bijlesdocenten zijn allen gekwalificeerd en bevoegd en hebben ongelimiteerde kennis van wiskunde, en specifiek wiskunde A. Deze bijlessen zijn er voor havoleerlingen en vwo-scholieren, en natuurlijk ook voor studenten aan het hoger onderwijs die hun wiskunde A willen bijspijkeren.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles wiskunde A geven en die je online kunnen helpen om alle wiskundige onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het leren werken met de grafische rekenmachine, het aflezen van grafieken of berekenen van de kans dat je de loterij wint: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het worden van een wiskundig talent. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je krijgt voorafgaand aan je traject een offerte met daarin de afspraken die gemaakt zijn, en een overzichtelijk prijsoverzicht. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Betalen doe je overigens pas echt achteraf aan het eind van elke maand waarin je bijlesuren genoten hebt.

bijles wiskunde a - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles wiskunde A

Je kiest bij Scriptium tussen bijles op locatie en bijles via online middelen. De bijles op locatie wordt gegeven op een plek van jouw keuze. Dit kan dus bij jou thuis, of op een openbare studieplek zoals een bibliotheek of studiecentrum. Verder kies je tussen bijles van een seniordocent of een juniordocent. Een juniordocent is nog aan het afstuderen en heeft talent en passie voor wiskunde en wiskunde A. Ze staan nog dicht bij het studenten- en scholierenleven en hebben veel begrip voor de drukke agenda en hoge werkdruk die meekomt met het studentzijn. Ook kunnen ze de bijlessen precies zo geven dat ze aansluiten op de verwachtingen die onderwijsinstellingen en scholen van scholieren hebben. Als tweede optie kun je kiezen voor bijles wiskunde A van seniordocenten. Dit zijn docenten die beschikken over diepgaande didactische vaardigheden en die van wiskunde hun vak hebben gemaakt.

Groepskorting voor bijles wiskunde A

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist