Ga samen aan de slag met een bijlesdocent wiskunde van Scriptium in Zwolle en omstreken met Bijles Wiskunde Zwolle. Onze bijlesdocenten geven wiskunde bijles op maat en houden daarmee altijd rekening met jouw persoonlijke behoeften, wensen en leerstijl. Het is niet voldoende om leerstof simpelweg te herkauwen. Het gaat vaak om een andere lesbenadering en onze bijlesdocenten vaardig om op maat les te geven. Of het nu gaat om bijles wiskunde voor wiskunde a, b, c of d op havo- of vwo-niveau, we hebben een bijlesdocent voor je klaarstaan. Ook voor wiskundetoepassingen in het hoger onderwijs kun je bij Scriptium terecht. Denk hierbij aan statistiek, vectormeetkunde en calculus.
Je zit bij Scriptium nooit vast aan een uurpakket of een afspraak. Nadat je telefonisch kennis hebt gemaakt met je bijlesdocent, stellen we een offerte voor je op met een uurprijs en een totaalprijs. Zo heb je een idee van waar je financieel aan toe bent. Vervolgens betaal je pas aan het eind van elke maand voor de bijlesuren die je in die maand genoten hebt. Zo betaal je dus nooit voor lessen die je niet gehad hebt. Bovendien is de offerte niet bindend: jij hebt de controle en kunt het bijlestraject stopzetten wanneer je wilt. Ontvang dus bijles op maat en precies zoals jij wil. Onze Bijles Wiskunde Zwolle is er op locatie in Zwolle en omgeving, maar ook online voor hen die liever vanuit huis werken.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.