Voor alle professionele ondersteuning bij het vak wiskunde kun je nu terecht bij Scriptium. Voor middelbare scholieren en studenten in Utrecht en omgeving bieden we Bijles Wiskunde Utrecht. Voor leerlingen is er wiskunde bijles die is toegespitst op wiskunde a, b, c of d. Of het nu gaat om kansberekening als onderdeel van wiskunde a of om differentiaalvergelijkingen als onderdeel van wiskunde b, we hebben altijd een bijlesdocent klaarstaan. Voor wiskunde in het hoger onderwijs kun je bij ons terecht voor bijles statistiek, of voor bijles wiskunde met toepassing op hbo- of wo-niveau. Informeer naar de mogelijkheden en huur nu jouw persoonlijke bijlesdocent wiskunde in.
Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je eenvoudig een verzoek tot bijles indienen. We koppelen je vervolgens aan de bijlesdocent die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Onze Bijles Wiskunde Utrecht is voor alle leerlingen en studenten in Utrecht in omgeving, maar er kan ook online bijles worden gegeven. Binnen 2 uur nadat je contact met ons hebt opgenomen heb je al een reactie en binnen 48 uur hebben we je gekoppeld aan jouw docent. Voor een scherpe prijs zorg je dat je zelfverzekerd alle wiskundeproblemen te lijf kunt gaan. Worstel niet langer alleen met die formules en schakel een expert in die elke dag voor jou klaarstaat.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.