4.57/5 (14)
Of je nu bezig bent met je vwo of studeert aan de HAN of Radboud Universiteit: wij hebben Bijles Wiskunde Nijmegen voor alle studenten en leerlingen in en rondom Nijmegen. Scriptium verzorgt professionele en persoonlijke bijles voor alle middelbare scholieren en studenten die op zoek zijn naar extra vakkundige ondersteuning bij het vak wiskunde of bij wiskundige toepassingen als onderdeel van een studie aan het hoger onderwijs. Geometrie, algebra, kansberekening of statistiek, het zijn allemaal onderdelen van onze bijles. Onze gekwalificeerde bijlesdocenten zorgen dat je de stof opzuigt als een spons. Worstel niet langer alleen met moeilijke tentamens, SE’s of dat dreigende wiskunde-examen en neem contact op met Scriptium voor een wiskunde-expert.
Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je direct een verzoek indienen tot Bijles Wiskunde in Nijmegen en omstreken. Ook kun je via dit formulier eerst meer informatie opvragen over onze mogelijkheden. We zullen binnen 2 uur reageren op je bericht en al binnen 48 uur vinden we een bijlesdocent wiskunde die precies aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Gaat het om intensieve bijles voor een moeilijk tentamen? Of misschien toch liever een uur bijles per week gedurende het schooljaar? Het is zeker mogelijk. We werken voorafgaand aan de bijles niet met vaste uurpakketten. Je zit dus bij voorbaat nergens aan vast. We stellen een offerte voor je op met een indicatie van de totaalprijs, maar je hoeft pas achteraf te betalen. Zo betaal je nooit voor bijlesuren die je (nog) niet gehad hebt.
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.