De beste bijles statistiek

Studeer jij aan de universiteit of hogeschool en heb je moeite met statistiek? Scriptium kan je helpen! Wij hebben bijlesdocenten die experts zijn op het gebied van statistiek en data-analyse. Ze kunnen je helpen met het analyseren van kwantitatieve data die je met je scriptie onderzoek hebt verkregen, of de analyses die je moet draaien voor een tentamen statistiek.

Onze bijlesdocenten hebben ruime ervaring met PSPP, SPSS, STATA en R Studio, zodat ze je snel kunnen leren omgaan met de software. Ook kunnen ze je helpen met het onder de knie krijgen van de leerstof van statistiek, zoals correlatie, regressie of de t-toets. Statistiek vinden veel studenten een moeilijk vak en voor sommigen is het zelfs een struikelvak. Zorg dat dit niet bij jou gebeurt en schakel direct een bijlesdocent statistiek in. Neem nu contact op via het contactformulier en je hebt al binnen 2 uur een reactie (en vaker nog veel sneller)!

Wie helpt jou met statistiek?

“Heb vertrouwen! Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these (in SPSS of R Studio)."
“Inleiding in de statistiek, kwantitatieve onderzoeksmethodieken, data-analyse, Big Data, SPSS, STATA en R Studio. Het past me allemaal.”
"Ik heb veel ervaring opgedaan met statistiek en academisch schrijven, dus ik help graag mensen die daar mee vastlopen."
"Ik weet veel van SPSS en kan goed uitleggen welke analyses je het beste toe kunt passen in je onderzoek."

Snel en makkelijk persoonlijk bijles

Bij Scriptium kunnen we elke student aan het hoger onderwijs of de universiteit die een vraag heeft over statistiek helpen. Of het nou voor de hbo-bachelor van toegepaste psychologie is of een keuzevak bij de wo-bachelor Nederlands. Wij hebben voor iedere vraag een kundige bijlesdocent statistiek. We vinden het erg belangrijk dat onze docenten betrouwbaar en vaardig zijn. Daarom voeren wij een uitgebreide screening uit voordat bijlesdocenten namens Scriptium aan de slag mogen.

De bijles kan online, bijvoorbeeld via Zoom, plaatsvinden. Bijles op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan bij jou thuis zijn of op een andere locatie indien gewenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rustige werkplek op de campus van jouw hogeschool of universiteit. Als je besluit bij ons bijles af te nemen, hebben we je al binnen 48 uur gekoppeld aan een bijlesdocent, zodat je snel aan de slag kan!

Wat vinden anderen van Scriptium?

De bijlesdocenten van Scriptium helpen je graag met al je vragen over statistiek. Zowel op hbo- als op wo-niveau kunnen zij je ondersteunen met onder meer SPSS en R. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 58,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 61,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 64,95 per uur

Betrouwbare bijles statistiek

Statistiek is een belangrijk onderdeel van wetenschappelijke studies, aangezien het objectief, kwantitatief, wetenschappelijk onderzoek bewerkstelligt. Zonder statistiek kun je geen conclusies trekken uit je verkregen onderzoeksgegevens. Door statistiek en data-analyse is het mogelijk om te berekenen wat de kans is dat je resultaten berusten op toeval. Of er een verband is tussen twee variabelen en zo ja, hoe sterk dat verband is. En of de resultaten van een experiment een causaal verband aantonen.

Wetenschappelijk onderzoek is een essentieel onderdeel van onze maatschappij en daar hoort statistiek bij. Het is ook een onderdeel van menig hbo-studie, zoals de studie leraar wiskunde, toegepaste psychologie en commerciële economie. Vaak loopt statistiek als een rode draad door een studie heen. Het komt dan elk studiejaar terug en er wordt verder gebouwd op de reeds verworven kennis. Wij van Scriptium staan in elk geval 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al je statistiekproblemen, op ieder niveau. 

Groepskorting voor bijles statistiek

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="105036"]