De beste online bijles voor statistiek

Statistiek is bij bijna alle studies een verplicht vak. Het is vaak nieuwe stof, doordat je het op de middelbare school nog niet gehad hebt. Wiskunde A komt er deels mee overeen in de vorm van kansberekening. Bij statistiek leer je over het verzamelen van data, het verwerken ervan en het interpreteren van de resultaten. Je leert bijvoorbeeld over de normale en binomiale verdeling.

Statistiek kan voor nogal wat studenten veel stress opleveren. Het is een vak dat velen meerdere keren moet doen voor het wordt afgesloten met een voldoende. Ben jij één van deze studenten en wil je statistiek zo snel mogelijk achter de rug hebben? Neem dan online bijles statistiek bij Scriptium van een ervaren en vakbekwame docent.

Wie helpt jou met statistiek?

"Ik heb veel ervaring opgedaan met statistiek en academisch schrijven, dus ik help graag mensen die daar mee vastlopen."
“Heb vertrouwen! Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these (in SPSS of R)."
“Inleiding in de statistiek, kwantitatieve onderzoeksmethodieken, data-analyse, Big Data, SPSS, STATA en R Studio. Het past me allemaal.”
“Ik word blij van SPSS, cijfers en statistiek. Als docent zorg ik dat ook jij gaat begrijpen wat je doet (en waarom!)."

Persoonlijke bijles

Als je bij ons aangeeft online bijles statistiek te willen, dan koppelen we je binnen 48 uur aan een geschikte docent. Al onze docenten zijn experts in hun vakgebied. In dit geval dus statistiek en SPSS, dataverwerking en data-analyse. Daarnaast zijn onze docenten didactisch onderlegd. Hierdoor weten ze precies hoe ze jou het best met een probleem kunnen helpen.

Jouw unieke en persoonlijke leerstijl staat voorop. Daar zal ook steeds rekening mee worden gehouden tijdens de lessen. Voordat het traject begint, vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Als jij en de docent een goede match zijn, zal een offerte worden verstrekt om een duidelijk beeld te geven van de kosten. Bij akkoord kan het traject meteen van start.

Onze docenten

Onze voordelen

bijles - afbeelding 1

Wat vinden anderen van Scriptium?

Bij Scriptium staan onze professionele docenten voor je klaar om je te helpen met statistiek. Of je nu hulp nodig hebt bij een statistiekvak of graag extra uitleg wil over statistische analyses voor je scriptie. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Waarom online bijles statistiek van Scriptium?

Statistiek is een tak van wiskunde die erg belangrijk is bij het doen van wetenschappelijk onderzoek. Hier komt niet alleen kennis van wiskundige onderwerpen bij kijken, maar ook het gebruik van statistische programma’s zoals R, STATA of SPSS. We weten dat veel studenten hiermee worstelen. Dit omdat statistiek vaak een verplicht vak is voor studenten die niet per definitie wiskundig aangelegd zijn. Daarom biedt Scriptium online bijles statistiek. Waar jij je ook bevindt, Scriptium heeft altijd een docent om jou op maat begeleiding in statistiek te geven. Je geeft aan waar je precies moeite mee hebt en welke onderwerpen je wilt bespreken. De docent zorgt er uiteindelijk voor dat je doelen worden behaald. 

Tarieven online bijles statistiek

  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 58,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 61,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 64,95 per uur

Groepskorting voor online bijles statistiek

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles statistiek online

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.


  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="315963"]