De beste bijles Spaans online

Spaans wordt door vele mensen als één van de mooiste talen gezien. Het is één van de meest gesproken talen ter wereld en het is dan ook een hele waardevolle vaardigheid om goed Spaans te kunnen. Leer jij momenteel Spaans op de middelbare school, in je studie of ben je het zelf aan leren omdat je naar een Spaanstalig land gaat verhuizen? Dan is bijles Spaans online wellicht iets voor jou! In onze privélessen kun je zelf aangeven waar je aan wil werken, of dit nu om de grammatica gaat, uitspraak, leesvaardigheden of woordenschat. Ook kun je bijvoorbeeld samen met je docent oefenen voor een presentatie of toets die je binnenkort hebt. Doordat de bijles zo persoonlijk is kun je precies aangeven waar jij aan wil werken en zal je snel grote stappen zetten in je Spaanse taalvaardigheden. En dat niet alleen! De bijlessen van Scriptium zijn ook leuk en gezellig. Bezig zijn met leren en taal wordt dan weer leuk en je zal zien dat je beter bent in leren & studeren dan je aanvankelijk dacht.

Persoonlijke bijles Spaans

Spaans is een ontzettend mooie taal, maar niet de makkelijkste om te leren. We horen het over het algemeen niet dagelijks om ons heen, zoals dat bij Engels wel het geval is. Veel mensen hebben moeite met de uitspraak en de luistervaardigheid. Ook zijn er ontzettend veel werkwoordvervoegingen van verschillende tijden die je moet kennen. Deze zijn soms moeilijk uit elkaar te houden, omdat we sommige vormen helemaal niet in het Nederlands hebben! Of je nu wat extra hulp wil voor specifieke stof van een toets of presentatie die je binnenkort hebt of dat je gewoon in het algemeen je Spaans niveau wat omhoog wil tillen, bijles Spaans online kan jou hierbij helpen. Vanuit het comfort van je eigen huis of kamer volgt je de bijlessen op je laptop of pc. Onze bijlesdocenten gebruiken Skype of Google Teams en kunnen indien nodig hun scherm met je delen zodat je precies kunt zien wat de docent online doet. Online bijles werkt net zo goed als bijles op locatie, en misschien nog wel beter.

Onze docenten

Onze voordelen

bijles spaans online - afbeelding 1

Betrouwbare bijles Spaans online

Onze bijlesdocenten Spaans zijn allemaal ervaren, gekwalificeerde bijlesdocenten. Als je bij ons aangeeft bijles Spaans online te willen, dan koppelen wij je binnen 48 uur aan een ervaren bijlesdocent. Voorafgaand aan het bijlestraject zal er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden tussen de docent en jou. Zo kun je zelf bepalen of je denkt dat het een goede match is en of je het bijlestraject met deze docent wil starten. Is dit niet het geval, dan is dat geen probleem! Dan gaan we op zoek naar een andere docent die beter bij je past. Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en echte experts in hun werkveld. We reageren altijd binnen 2 uur op mails en telefoontjes. Dus neem gerust contact met ons op als je vragen en/of opmerkingen hebt en wij helpen je graag verder. Onze bijlessen kunnen nu ook online worden gegeven. Zo kun je vanuit het comfort van je eigen huis bijles Spaans online volgen.

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles spaans online - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles biologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles spaans online

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="319620"]