Bijles voor scheikunde

Loop je vast op het vak scheikunde of heb je moeite met bepaalde onderdelen? Bij Scriptium voorzien we jou van een professionele docent bijles scheikunde en bereiden we je voor op dat lastige tentamen of examen. Samen met je docent bijles scheikunde bestudeer je atomen, de samenstelling en opbouw van stoffen, de chemische bindingen daartussen en de wetmatigheden en theorie daarachter. Scriptium biedt bijlessen scheikunde aan op academisch niveau, maar ook aan middelbare scholieren. Voor studenten hebben wij academisch afgestudeerde bijlesdocenten met jarenlange ervaring in het onderwijsveld en in het geven van bijlessen. Voorafgaand aan de bijlessen scheikunde brengen we je wensen en behoeften in kaart. Aan de hand daarvan koppelen we je aan een docent bijles scheikunde, waarmee je een vrijblijvend gesprek voert en afspraken maakt over het verloop van het traject. Heb je daar een goed gevoel bij, dan wordt jouw bijlestraject gestart en kun je met je bijlesdocent aan de slag.

Persoonlijke bijles

De docenten van Scriptium doorlopen een uitgebreide screening, zodat we jou een optimale kwaliteit bieden. Zij dienen inhoudelijke testen af te leggen en een zeer goede cijferlijst te hebben voor de vakken waarin zij lesgeven. Onze docenten zitten verspreid over Nederland en Vlaanderen. Dus wens je bijles scheikunde in de buurt of aan huis te krijgen, dan is dat ook mogelijk. Daarbij kunnen de docenten de lesstof aanpassen, zodat deze aansluit op het curriculum of de lesstof van je onderwijsinstelling. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. We reageren zo spoedig mogelijk op je aanvraag, doorgaans binnen 2 uur, zodat je snel geholpen wordt. Binnen 48 uur kunnen we je aan een geschikte docent bijles scheikunde koppelen, die met jou een vrijblijvend kennismakingsgesprek voert. Mocht je een andere docent willen, dan proberen we je zo snel mogelijk aan een nieuwe bijlesdocent te koppelen met wie een nieuw kennismakingsgesprek plaatsvindt.

bijles scheikunde - afbeelding 1

Betrouwbare bijles scheikunde

Het begint allemaal bij de keuze tussen bijles scheikunde van een student-docent of een seniordocent. Onze student-docenten zijn nog jong en zijn zelf nog aan het afstuderen. Daarom staan ze heel dicht bij de hedendaagse leerling en student. Zij weten goed wat er van hen verwacht wordt. De bijlessen van een student-docent zijn toegespitst op de lesstof zoals die in toetsen, tentamens en examens gepresenteerd wordt. Voor snelle, intensieve lessen in de avonduren kun je het beste terecht bij een student-docent. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van scheikunde hun werk gemaakt. Ze beschikken over uitstekende didactische vaardigheden en kunnen jou gedurende het hele college- of schooljaar bijstaan met structurele, fijne bijlessen.

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles scheikunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles scheikunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles scheikunde
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102812"]