De beste bijles scheikunde

Loop je vast op scheikunde of heb je moeite met bepaalde onderdelen? Bij Scriptium voorzien we je van een professionele docent voor bijles scheikunde en bereiden we je voor op dat lastige tentamen of examen. Samen met onze docent scheikunde bestudeer je atomen, de samenstelling van stoffen, de chemische bindingen of de theorie daarachter. Scriptium biedt bijlessen scheikunde op academisch niveau, maar ook aan middelbare scholieren.

Persoonlijke bijles

Voor studenten hebben we academisch afgestudeerde docenten. Zij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en het geven van bijles. Voordat de bijles scheikunde begint, brengen we je wensen en behoeften in kaart. Aan de hand daarvan koppelen we je aan een passende docent scheikunde. Je voert een vrijblijvend gesprek en maakt afspraken over het verloop van het traject. Heb je daar een goed gevoel bij, dan wordt het traject gestart en kun je met de docent aan de slag.

bijles scheikunde - afbeelding 1

Vakbekwame docenten

De docenten van Scriptium doorlopen een uitgebreide screening. Zij dienen diverse testen af te leggen en minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin zij lesgeven. Daarmee bieden we je een optimale kwaliteit. Onze docenten zitten verspreid over heel Nederland. Wens je bijles scheikunde in de buurt of aan huis te krijgen, dan is dat ook mogelijk. De docenten passen de lesstof aan, zodat deze aansluit op het curriculum van je school. Binnen 48 uur kunnen we je aan een geschikte docent scheikunde koppelen. Deze zal met jou een vrijblijvend gesprek voeren. Mocht je een andere docent willen, dan matchen we je snel aan een vervangende docent.

Tarieven bijles scheikunde - middelbaar onderwijs

Bijles scheikunde voor scholieren en studenten

Onze senior docenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van scheikunde hun werk gemaakt. Ze beschikken over uitstekende didactische vaardigheden. Zij kunnen jou gedurende het hele collegejaar bijstaan met diepgaande bijlessen en beschikken over een hoop kennis.

bijles scheikunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles scheikunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles scheikunde

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102812"]