Bijles voor rekenen

Rekenen: je begint ermee op de basisschool, dan raakt het wat overschaduwd door wiskunde, maar vervolgens kun je er weer mee te maken krijgen op de pabo of als onderdeel van je opleiding aan het hoger onderwijs. Scriptium wil je graag helpen om beter te leren rekenen. Want rekenen is een belangrijk vak. Onze bijlesdocenten gaan samen met jou een plan maken hoe jij het beste kan leren. Vind je het moeilijk om lang de concentratie te bewaren? Dan zoeken we een oplossing zodat je een lange toets of bijles vol kunt houden. Een oplossing is bijvoorbeeld het geven van bijles rekenen aan meerdere studenten of leerlingen tegelijk. Zo sta je er niet alleen voor, kun je sparren met vrienden, en maak je nog aanspraak op groepskorting ook.

Persoonlijke bijles

Onze bijles rekenen is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool, maar ook voor middelbare scholieren en studenten aan het hoger onderwijs. Omdat we werken met een grote groep bijlesdocenten, is er voor iedere leeftijdscategorie wat wils. Aan de bijles wordt zo vormgegeven dat het aansluit op de behoeften en het niveau van elke leerling en student. De bijles vindt online, bijvoorbeeld via Zoom, of op locatie plaats. Dat kan dan bij jou thuis of op een andere plek waar rustig gewerkt kan worden. Wanneer je contact opneemt via het contactformulier krijg je binnen 2 uur een reactie, en binnen 48 uur kunnen we een bijlesdocent koppelen op basis van jouw specifieke bijlesaanvraag, wensen en behoeften.

bijles rekenen - afbeelding 1

Betrouwbare bijles rekenen

Rekenen is een erg belangrijk onderdeel van het basisonderwijs. Het zorgt voor een basis waarop kinderen hun verdere schoolcarrière kunnen bouwen. Het leren rekenen begint al meteen als het kind op school komt. In groep 1 en 2 gaat het over beginnende gecijferdheid zoals getalbegrip, tellen en meten. In groep 3 wordt begonnen met optellen, aftrekken, geld, tijd en meten. In de groepen 4 en 5 wordt daar onder andere delen en vermenigvuldigen aan toegevoegd. In groep 6 onder andere breuken en komma’s, in groep 7 het gebruik van de rekenmachine. En in groep 8 worden de laatste nieuwe vaardigheden aan geleerd en worden de leerlingen klaar gemaakt om hun leerweg te vervolgen op de middelbare school. Daarom wordt er van studenten aan de pabo verwacht dat ze een rekentoets van hoog niveau behalen. Onze bijles rekenen kan daar uitstekend bij helpen!

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles rekenen - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles rekenen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles rekenen
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="105121"]