De beste bijles voor rekenen

Rekenen: je begint ermee op de basisschool, dan raakt het wat overschaduwd door wiskunde, maar vervolgens kun je het weer krijgen op de pabo. Scriptium wil je graag helpen om beter te leren rekenen. Want rekenen is een belangrijk vak.

Onze docenten maken samen met jou een plan over hoe je het beste kunt leren. Vind je het moeilijk om lang de concentratie te bewaren? Dan zoeken we een oplossing zodat je een lange toets of bijles vol kunt houden. Een oplossing is het geven van de bijles rekenen aan meerdere leerlingen tegelijk. Zo sta je er niet alleen voor, je kunt dan sparren met vrienden. Bovendien maak je dan ook aanspraak op groepskorting bij Scriptium.

Wie helpt jou met rekenen?

"Ik houd ervan leerproblemen te doorgronden en tot persoonlijke oplossingen te komen."
"Voor alles wat te maken heeft met wiskunde kun je bij mij terecht in zowel het Nederlands als het Engels."
“Gediplomeerd accountant met een passie voor kennisoverdracht.”

Persoonlijke bijles

Onze bijles rekenen is er voor alle leerlingen. Ook voor middelbare scholieren en studenten aan het hoger onderwijs. Omdat we werken met een grote groep docenten, is er voor iedere leeftijdscategorie wat wils. De bijles wordt zo vormgegeven dat deze aansluit op jouw behoeften en niveau.

Onze bijles vindt online plaats, bijvoorbeeld via Zoom, of op locatie. Dat kan bij jou thuis of op een andere plek waar rustig gewerkt wordt. Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent. Dat doen we op basis van je hulpvraag, wensen en behoeften.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Heb je extra oefening nodig voor de rekentoets op de pabo? Of heb je als middelbare scholier of op het mbo hulp nodig bij rekenen? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

bijles - afbeelding 1

Bijles rekenen voor alle niveaus

Rekenen is een erg belangrijk onderdeel van het onderwijs. Het zorgt voor een basis waarop leerlingen hun verdere schoolcarrière kunnen bouwen. Leren rekenen begint meteen als het kind op school komt. In groep 1 en 2 gaat het over getalbegrip, tellen en meten. In groep 3 wordt begonnen met optellen, aftrekken, geld, tijd en meten. In de groepen 4 en 5 wordt daar onder andere delen en vermenigvuldigen aan toegevoegd. In groep 6 onder andere breuken en komma’s, in groep 7 het gebruik van de rekenmachine. En in groep 8 worden de laatste vaardigheden aangeleerd en worden leerlingen klaargemaakt om hun leerweg te vervolgen op de middelbare school. Daarom wordt ook van studenten aan de pabo verwacht dat ze een rekentoets van hoog niveau behalen. Onze bijles rekenen kan daar uitstekend bij helpen.

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Groepskorting voor bijles rekenen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles rekenen

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="105121"]