Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles Rechten – 100% kwaliteit 4.57/5 (21)

 

 

Kun je een steuntje in de rug gebruiken tijdens je studie rechten? Heb je moeite met bepaalde rechtsgebieden, of wil je voorkomen dat je studievertraging oploopt? Met de bijles rechten van Scriptium vergroot je je vaardigheden en kennis, en zul je de stof een stuk beter begrijpen en beheersen. Scriptium biedt bijles in alle gebieden van recht: van fiscaal recht tot ondernemingsrecht, en van Europees recht tot internationaal recht. In het eerste jaar zijn het veelal inleidende vakken, zoals inleiding privaatrecht en inleiding strafrecht. In het tweede en derde jaar verdiep je je in het rechtssysteem. Met een docent rechten van Scriptium kun je bijles krijgen wanneer jij wil, in je eigen tijd, en met het doel om struikelpunten weg te nemen. Je wordt aan de hand van oefenopgaven voorbereid op dat lastige tentamen of die moeilijke herkansing.

90% haalt betere resultaten

Gekwalificeerde repetitoren

Alle rechtsvakken en -takken

Alle leerjaren

Direct hulp nodig

 

Omdat er bij rechten vaak veel wetsregels moeten worden bestudeerd, is het van belang om de belangrijke zaken van de bijzaken te onderscheiden. Via onze bijles rechten krijg je een gekwalificeerde rechtendocent toegewezen, die jou kan helpen bij gestructureerd leren, het schrijven van juridische essays en/of het maken van tentamenvragen. Je wordt gekoppeld aan een docent rechten waar je een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek mee hebt. Daarin bespreek je wat je wensen zijn en hoe het bijlestraject het best kan verlopen. De bijlesdocent zal jou vervolgens hulp op maat geven, gericht op de specifieke eisen van je studie en vak, en vanuit jouw persoonlijke wensen. De leerstof wordt op een begrijpelijke wijze uitgelegd en je wordt in je eigen tempo voorbereid op een eventuele toets, herkansing of tentamen.

 

    • 8 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Meer studiebegeleiding

Bij Scriptium kun je ook andere vormen van ondersteuning bij het studeren krijgen. Bekijk ons aanbod aan studiebegeleiding, scriptiebegeleiding, statistiekbegeleiding en tentamentraining via deze pagina’s. Ook kun je bij ons teksten en scripties laten nakijken op taal, structuur en inhoud.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs