De beste bijles rechten

Kun je een steuntje in de rug gebruiken tijdens je studie rechten? Heb je moeite met bepaalde rechtsgebieden, of wil je voorkomen dat je studievertraging oploopt? Met de bijles rechten van Scriptium zul je de stof een stuk beter begrijpen en beheersen. Wij bieden bijles in alle gebieden van recht. Van fiscaal recht tot ondernemingsrecht, van Europees recht tot internationaal recht.

In het eerste jaar zijn het veelal inleidende vakken, zoals inleiding privaatrecht en inleiding strafrecht. In het tweede en derde jaar verdiep je je in het rechtssysteem. Met een docent rechten van Scriptium kun je bijles krijgen wanneer je wilt en in je eigen tijd. Aan de hand van oefenopgaven word je voorbereid op dat ene lastige tentamen of die moeilijke herkansing. Het doel is om uiteindelijk alle struikelpunten weg te nemen.

Wie helpt jou met rechten?

"Ik ben 50% van mijn tijd coach voor jongeren en studenten en 50% jurist binnen het familierecht. Die combinatie maakt me een docent die goed luistert en natuurlijk ook samen met jou mooie voldoendes kan halen."
"Ik ben afgestudeerd jurist aan de Universiteit van Utrecht en heb meer dan 30 jaar ervaring met het bedrijfsleven in binnen- en buitenland als directeur van een financiële instelling. Ik help je graag met tentamentraining en met je vragen over rechten."
"Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan als jurist. Hoewel dat mijn passie is, heb ik ontdekt dat het minstens zo leuk is om studenten te helpen met hun studie."
“Als specialist goederen-, insolventie- en verbintenissenrecht kan ik bijstaan bij elk tentamen. We kunnen actief naar een tentamen of opdracht toe werken, of aan algemene bijscholing doen. Ook kan ik helpen bij het ontwikkelen van solide jurisprudentie-onderzoek."

Persoonlijke bijles

Omdat er bij rechten vaak veel wetsregels moeten worden bestudeerd, is het van belang om belangrijke zaken van bijzaken te onderscheiden. Met onze bijles rechten krijg je een vakbekwame rechtendocent toegewezen. Die kan jou helpen bij het schrijven van juridische verslagen of het maken van tentamenvragen.

Je wordt gekoppeld aan een docent waarmee je een vrijblijvend gesprek hebt. Daarin bespreek je wat je wensen zijn en hoe het traject het best kan verlopen. De docent zal jou vervolgens hulp op maat geven. Onze bijles is namelijk gericht op de specifieke eisen van je studie en vak. De docent houdt daarbij altijd rekening met je persoonlijke wensen. De leerstof wordt op een begrijpelijke wijze uitgelegd en je wordt in je eigen tempo voorbereid op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles rechten? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu extra ondersteuning kunt gebruiken bij je studie hbo-rechten, of hulp nodig hebt bij een tentamen voor de wo-studie rechtsgeleerdheid. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Betrouwbare bijles rechten

De bijles rechten bij Scriptium wordt altijd gegeven door een senior docent. Onze docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben hun beroep gevonden in het juridische werkveld. Ze beschikken over didactische vaardigheden en weten goed wat er van de rechtenstudent verwacht wordt. Daarnaast beschikken zij over een hoop ervaring. Ook zijn ze flexibel bij het bepalen van waar en hoe je de hulp wilt krijgen. Zij kunnen de bijles rechten toespitsen op tentamens of opdrachten. Als je dus op zoek bent naar een docent die verstand heeft van de materie, dan zijn onze docenten de beste keus.

    • 9 uur bijles of meer
    • €42,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Meer studiebegeleiding

Bij Scriptium kun je ook andere vormen van ondersteuning bij het studeren krijgen. Bekijk gerust ons aanbod aan studiebegeleiding, scriptiebegeleiding, statistiekhulp en tentamentraining. Ook kun je bij ons je verslag of scriptie laten nakijken op taal, structuur en inhoud.

kaart bijlessen - bijles rechten

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102029"]