Bijles voor rechten

Kun je een steuntje in de rug gebruiken tijdens je studie rechten? Heb je moeite met bepaalde rechtsgebieden, of wil je voorkomen dat je studievertraging oploopt? Met de bijles rechten van Scriptium vergroot je je vaardigheden en kennis, en zul je de stof een stuk beter begrijpen en beheersen. Scriptium biedt bijles in alle gebieden van recht: van fiscaal recht tot ondernemingsrecht, en van Europees recht tot internationaal recht. In het eerste jaar zijn het veelal inleidende vakken, zoals inleiding privaatrecht en inleiding strafrecht. In het tweede en derde jaar verdiep je je in het rechtssysteem. Met een docent rechten van Scriptium kun je bijles krijgen wanneer jij wil, in je eigen tijd, en met het doel om struikelpunten weg te nemen. Je wordt aan de hand van oefenopgaven voorbereid op dat lastige tentamen of die moeilijke herkansing.

Persoonlijke bijles

Omdat er bij rechten vaak veel wetsregels moeten worden bestudeerd, is het van belang om de belangrijke zaken van de bijzaken te onderscheiden. Via onze bijles rechten krijg je een gekwalificeerde rechtendocent toegewezen, die jou kan helpen bij gestructureerd leren, het schrijven van juridische essays en/of het maken van tentamenvragen. Je wordt gekoppeld aan een docent rechten waar je een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek mee hebt. Daarin bespreek je wat je wensen zijn en hoe het bijlestraject het best kan verlopen. De bijlesdocenten zal jou vervolgens hulp op maat geven, gericht op de specifieke eisen van je studie en vak, en vanuit jouw persoonlijke wensen. De leerstof wordt op een begrijpelijke wijze uitgelegd en je wordt in je eigen tempo voorbereid op een eventuele toets, herkansing of tentamen.

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles rechten

Voor bijles rechten kun je bij Scriptium kiezen tussen les van een seniordocent of een juniordocent. Beide docententypes geven uitstekende bijles, maar het is maar net wat beter bij je past. Juniordocenten zijn zelf student rechten of student rechten geweest en weten dus nog heel goed wat er van de hedendaagse rechtenstudent verwacht wordt. Zij kunnen de bijles rechten toespitsen op tentamens, examens en opdrachten. Ook zijn ze flexibel in het waar en wanneer en een goede keuze als je graag vlotte en dynamische bijlessen in de avonduren of weekenden wil. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben hun beroep gevonden in het juridische werkveld. Zij beschikken over diepgaande didactische vaardigheden en zijn de beste keuze als je op zoek bent naar een bijlesdocent die ook helpt bij het plannen motiveren.

bijles rechten - afbeelding 2

Meer studiebegeleiding

Bij Scriptium kun je ook andere vormen van ondersteuning bij het studeren krijgen. Bekijk ons aanbod aan studiebegeleiding, scriptiebegeleiding, statistiekbegeleiding en tentamentraining via deze pagina’s. Ook kun je bij ons teksten en scripties laten nakijken op taal, structuur en inhoud.

kaart bijlessen - bijles rechten
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]

    Submit your Rating