Bijles voor Nederlandse leesvaardigheid

Heb je moeite met het lezen van boeken en laat je ze daarom altijd links liggen? Het is erg belangrijk dat je Nederlandse leesvaardigheid op het juiste niveau zit. Het kunnen lezen en begrijpen van teksten is namelijk niet alleen tijdens je schoolperiode van belang, maar ook in je verdere carrière. Met bijles Nederlandse leesvaardigheid van Scriptium zorgen we er samen voor dat je op het juiste leesniveau komt. Je gaat samen met een van onze opgeleide bijlesdocenten aan de slag. De bijlesdocent zorgt voor een persoonlijk en op maat gemaakt lesplan, zodat het aansluit bij jou benodigdheden. Bijlessen kunnen al vanaf 1 uur bij ons worden afgenomen en alle prijzen zijn altijd transparant. We kunnen jou al binnen 48 uur koppelen aan een van onze docenten. Twijfel je of bijles Nederlandse leesvaardigheid iets voor je is of heb je een vraag? Neem dan direct contact met ons op, we zijn zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar en reageren al binnen 2 uur, en vaak nog veel sneller.

Persoonlijke bijles

Nederlandse leesvaardigheid bestaat naast het lezen uit een aantal onderdelen zoals het analyseren en interpreteren, het beoordelen en het samenvatten van teksten. Deze onderdelen komen ook terug tijdens het eindexamen op de middelbare school. Het is dus van belang dat leerlingen al vroeg beginnen met het verbeteren van de leesvaardigheid en de bijlesdocenten van Scriptium kunnen daarbij helpen. Onze bijlesdocenten zijn didactisch onderlegd en hebben voldoende kennis van het Nederlandse vak om jou goed te kunnen helpen. De bijlessen Nederlandse leesvaardigheid kunnen zowel online, bijvoorbeeld via Skype of Facetime, als bij jou thuis plaatsvinden. De bijlessen zijn altijd persoonlijk en jij mag bepalen hoe en waar je ze afneemt. Wist je al dat je bij Scriptium korting krijgt als je de bijlessen samen met nog 1 of 2 personen afneemt? Dus heb je een vriend(in), klasgenoot of familielid die ook bijlessen Nederlandse leesvaardigheid kan gebruiken, volg deze dan samen en ontvang tot wel 30% korting op de uurprijs!

bijles nederlands leesvaardigheid - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlandse leesvaardigheid

Uit onderzoek (PISA) is gebleken dat zowel de Nederlandse leesvaardigheid als het leesplezier de afgelopen jaren is afgenomen. Steeds meer Nederlandse leerlingen hebben moeite met tekstbegrip. Deze daling houdt verband met de daling in het leesplezier, die al jaren afneemt. Vooral tieners vinden het lezen van boeken een grote tijdsverspilling. Dit resulteert erin dat bij maar liefst een kwart van de leerlingen de leesvaardigheid onvoldoende is om goed mee te kunnen doen in de samenleving! Daarnaast is de leesvaardigheid een onderdeel van het eindexamen op de middelbare school. Het is dus belangrijk dat leerlingen goede studiebegeleiding Nederlandse leesvaardigheid krijgen. Dus heb jij, of heeft jouw kind moeite met de Nederlandse leesvaardigheid? Dan is het tijd om daar nu iets aan te doen! De bijlesdocenten van Scriptium kunnen jou helpen met het verbeteren van de leesvaardigheid, waardoor het leesplezier ook gegarandeerd toeneemt. De bijlessen Nederlandse leesvaardigheid van Scriptium zijn altijd persoonlijk en zullen aansluiten bij het gewenste niveau. Benieuwd of onze vaardige bijlesdocenten jou kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op, we zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en reageren vaak al binnen 2 uur.
bijles nederlands leesvaardigheid - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlandse leesvaardigheid

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands leesvaardigheid

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="321896"]