Bijles Nederlands

Drogredenen herkennen in een tekst, boekverslagen maken en presentaties geven: soms kan ondersteuning in het vak Nederlands nodig zijn om je kennis en kunde met betrekking tot onze taal te verbeteren en zo je eindexamenjaar tot een goed einde te brengen. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal worden op de middelbare school op verschillende manieren getoetst: leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres!

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde bijlesdocenten die bijles Nederlands geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. En betalen doe je pas achteraf aan het eind van elke maand waarin je bijles gehad hebt. Handig toch!

bijles nederlands - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlands

Onze bijles Nederlands is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net begint aan het eerste jaar van je universitaire opleiding, of binnen enkele maanden je eindexamen vwo gaat halen. We koppelen elke bijleszoeker aan de bijlesdocent die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen en leerstijl. Je kiest of je bijles wil van een seniordocent of een juniordocent. Seniordocenten zijn sinds enkele jaren afgestudeerd en werkzaam in het Nederlands werkveld. Zij hebben inmiddels didactische vaardigheden opgedaan en hebben van lesgeven en onderwijs hun werk gemaakt. Juniordocenten zijn pas net afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig. Zij staan nog midden in het studenten- en schoolleven en weten daarom precies wat er van studenten en leerlingen verwacht wordt. Ze zijn flexibel en begripvol en hebben een passie voor kennisoverdracht en de Nederlandse taal.
Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van teksten? Dan is onze bijles Nederlands ook zeer geschikt. Specifiek voor scripties is er scriptiebegeleiding. Een scriptiebegeleider gaat dan samen met jou aan de slag om te zorgen dat je scriptie foutloos en geoptimaliseerd op het bureau van je schoolbeoordelaar komt te liggen. Ook kun je een geschreven tekst laten nakijken door onze correctoren op taal & structuur. Dit kan met scripties, maar ook met verslagen, essays, dissertaties, nota’s, moduleopdrachten of sollicitatiebrieven. Moet je een foutloze tekst afleveren? Dan is de nakijkdienst van Scriptium een zeer goed idee. Ben je ook benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, of neem contact met ons op via telefoon (06 484 787 21) of e-mail ([email protected]). We zullen binnen 2 uur (en vaak zelfs sneller) reageren op je aanvraag.
Voor bijles Nederlands specifiek voor leerlingen die de havo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles Nederlands havo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op havoniveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Voor bijles Nederlands specifiek voor leerlingen die vmbo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles Nederlands vmbo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op vmbo-niveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Voor bijles Nederlands specifiek voor leerlingen die vwo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles Nederlands vwo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op vwo-niveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Voor bijles Nederlands specifiek voor studenten die studeren op mbo-niveau in Nederland en Vlaanderen is er bijles Nederlands mbo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op mbo-niveau.
Nederlands komt op vele manieren terug in het hoger onderwijs. Hele studies worden in het Nederlands gegeven, lesmateriaal is Nederlandstalig of je moet grammatica- of taaltoetsen halen voor opleidingen (zoals de PABO). Voor bijles Nederlands op hbo-niveau kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Voor hulp bij het ontcijferen van wetenschappelijke artikelen of bij Nederlands in het algemeen op universitair niveau kun je bij Scriptium bijles Nederlands wo inschakelen. We koppelen je aan een bijlesdocent die jou persoonlijk gaat helpen.
Voor begeleiding bij het schrijven van een Nederlandstalig onderzoekdocument verzorgt Scriptium scriptiebegeleiding van Nederlandse begeleiders die zich gespecialiseerd hebben in het geven van begeleiding aan studenten die een scriptiedocument schrijven.
Misschien heb je al een Nederlandse tekst geschreven en wil je graag dat een corrector bekijkt of de taal wel goed is. Dat kan! Je kunt bij Scriptium alle teksten laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Stuur je tekst gemakkelijk in en we kijken het document na binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen.
bijles nederlands - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlands

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist