Bijles voor Nederlands wo

Objectief taalgebruik in een wetenschappelijk artikel, de kern uit een tekst halen en correcte spelling: soms kan ondersteuning in het vak Nederlands op het wo nodig zijn om je studie succesvol af te ronden en dat diploma in de wacht te slepen. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal kunnen in het wo op diverse manieren aan bod komen, bijvoorbeeld in de vorm van leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en bronnen ontleden. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands wo. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je graag meer weten over hoe we je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via e-mail ([email protected]) of via Whatsapp (+31 6 484 787 21). Weet je al zeker dat je een bijlesdocent wil aanvragen? Dan kun je direct het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde bijlesdocenten die bijles Nederlands geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor de scherpste uurtarieven is het mogelijk om bijles Nederlands bij Scriptium af te nemen. Je betaalt overigens altijd alleen maar voor de bijlesuren die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Omdat we begrijpen dat het soms moeilijk is om voorafgaand aan een traject in te schatten hoeveel uur je nodig hebt, zit je niet vast aan een urenpakket: je betaalt alleen aan het eind van elke maand voor de uren die je ook echt gehad hebt.
bijles nederlands wo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlands wo

Bij Scriptium heb je de keuze tussen bijles Nederlands op wo-niveau van een juniordocent of een seniordocent. Juniordocenten zijn pas afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en hebben een passie voor lesgeven en de Nederlandse taal. Zij weten nog goed wat het was om te moeten studeren op de universiteit en hebben een actueel beeld van het vak Nederlands op wo-niveau. Ze kunnen de bijlessen uitstekend toespitsen op wat jij precies nodig hebt en op wat jouw opleiding van je eist. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en zijn nu werkzaam in het Nederlands werkgebied. Zij beschikken over ingesleten didactische vaardigheden en kunnen de stof brengen op een manier die aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblematiek. Heb je moeite met het vinden van motivatie, kun je slecht plannen of heb je dyslexie? Dan raden wij bijles Nederlands wo van een seniordocent aan. Heb je veel bijles nodig in de avonduren, heb je een volle agenda en wil je heel gericht leren om hogere cijfers te halen voor specifieke toetsen en vakken? Dan is een juniordocent wellicht een betere match.

scriptie blog - afbeelding 2y

Groepskorting voor bijles Nederlands wo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

aart bijlessen - bijles nederlands wo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist