Bijles voor Nederlands vwo

Teksten tot in de puntjes ontleden, boekverslagen maken en drogredenen herkennen: soms kan ondersteuning in het vak Nederlands op het vwo nodig zijn om je kennis en kunde met betrekking tot onze taal te verbeteren. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal worden op de middelbare school op verschillende manieren getoetst: leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands vwo. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Je vraagt al een persoonlijke bijlesdocent aan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Wil je eerst jouw situatie voorleggen of meer informatie? Dan kun je ook contact opnemen met een medewerker van Scriptium. We zijn te bereiken via de mail ([email protected]) of telefoon (+31 6 484 787 21).

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde bijlesdocenten die bijles Nederlands vwo geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Al voor de scherpste uurprijzen is het mogelijk om bijles Nederlands vwo bij Scriptium af te nemen. Je krijgt bij Scriptium voorafgaand aan het traject een overzichtelijke offerte met alle afspraken en kosten die gelden voor jouw bijlestraject. Betalen doe je overigens pas achteraf aan het eind van elke maand, en dan alleen voor de uren die je ook echt gehad hebt. Wel zo handig, toch?
bijles nederlands vwo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlands vwo

Je krijgt de keuze tussen bijles Nederlands van een seniordocent of een juniordocent. Beide groepen bijlesdocenten geven excellente en kwalitatieve bijles, maar er is wel verschil tussen hoe ze dat doen. Het is dus maar net wat beter bij jou en jouw hulpvraag past. Juniordocenten zijn pas net afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en staan nog met één been in het studentenleven. Ze weten nog heel goed wat er van je verwacht wordt als vwo-leerling en kunnen gericht lesgeven met het vwo-eindexamen in het achterhoofd. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van lesgeven en de Nederlandse taal hun werk gemaakt. Zij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs, met als specialisme Nederlands taalonderwijs, en kijken nergens meer van op. Een seniordocent is zeer geschikt voor bijles Nederlands op vwo-niveau voor leerlingen die een extra zetje nodig hebben vanwege dyslexie of andere leerproblematiek. Ook kunnen seniordocenten uitstekend helpen bij het plannen en motiveren van leerlingen.
bijles nederlands vwo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlands vwo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands - vwo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist