Bijles voor Nederlands vmbo

Boekverslagen maken, brieven schrijven en de juiste spellingsregels toepassen: soms kan bijles voor het vak Nederlands op het vmbo nodig zijn om je eindexamenjaar tot een goed einde te brengen. Je kennis met betrekking tot de Nederlandse taal worden in toetsen en examens op verschillende manieren getoetst, bijvoorbeeld op het gebied van lezen, schrijven en presentaties geven. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld van een deskundige bijlesdocent. In het geval van bijles Nederlands vmbo op persoonlijke, professionele, zorgeloze, betaalbare en betrouwbare wijze ben je bij Scriptium aan het juiste adres!

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Nederlands vmbo geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het schrijven van een brief, het samenvatten van teksten of het maken van een presentatie over dat ene boek: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Er is zelfs de mogelijkheid tot groepskorting als je samen met vrienden bijles Nederlands vmbo afneemt.

bijles nederlands vmbo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles nederlands vmbo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlands vmbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands vmbo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist