Bijles voor Nederlandse schrijfvaardigheid

Vraag je je regelmatig of hoe het ook alweer zit met de Nederlandse spelling en grammatica? Hoe schrijf je dat ene woord ook alweer, en is het nu met een ‘d’ of met een ‘t’? Als dit vragen zijn die je jezelf regelmatig stelt, dan is bijles Nederlandse schrijfvaardigheid van Scriptium zeker iets voor jou. Samen met een van onze vaardige bijlesdocenten ga je aan de slag om je schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Al onze bijlesdocenten zijn opgeleid en van tevoren uitgebreid gescreend en getest. We garanderen dat de bijlessen persoonlijk en op maat zijn, en aansluiten bij jouw benodigdheden. Dus kun je wel wat hulp gebruiken met de Nederlandse schrijfvaardigheid? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in, dan krijg je van ons al binnen 2 uur reactie, en vaak nog veel sneller dan dat. Direct antwoord? Gebruik dan de live chat.

Persoonlijke bijles

De Nederlandse schrijfvaardigheid bestaat uit meerdere onderdelen zoals spelling en grammatica, verwerken, schriftelijk presenteren en het herschrijven van teksten. De schrijfvaardigheid komt terug bij het eindexamen, waar bovenstaande onderdelen worden getoetst. Is jouw schrijfvaardigheid nog niet op het niveau waar het hoort te zitten? Dan kunnen de bijlessen Nederlandse schrijfvaardigheid jou daar zeker bij helpen. Deze bijlessen kunnen zowel online als bij jou thuis plaatsvinden. We hebben namelijk bijlesdocenten beschikbaar door heel het land. De docenten zorgen ervoor dat de bijlessen altijd persoonlijk en op maat zijn, zodat het aansluit bij jouw studie. Besluit je om bijlessen bij ons af te nemen, dan hebben we jou al binnen 48 gekoppeld aan een van onze docenten. Je kunt dus direct aan de slag met het verbeteren van je Nederlandse schrijfvaardigheid.

bijles nederlands schrijfvaardigheid - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlandse schrijfvaardigheid

Nederlandse schrijfvaardigheid bestaat niet alleen uit het correct spellen van woorden. Naast spelling en grammatica komen ook andere onderdelen aan bod zoals het verwerken en herschrijven van teksten. Ook wordt de schrijfvaardigheid gedurende de middelbare schoolperiode getoetst door middel van het aanleggen van een schrijfdossier of het afnemen van meerdere toetsen. Zo zul je meerdere soorten teksten moeten schrijven zoals; zakelijke brieven, motivatiebrieven, informatieve teksten en samenvattingen van artikelen. Na de middelbare school komt de schrijfvaardigheid bij een vervolgopleiding of in het werkveld ook regelmatig aan bod. Het is dus belangrijk om een goede basis te hebben van de Nederlandse taal. Heb je moeite met de Nederlandse taal en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dan kun je zo snel mogelijk aan de slag met de bijlessen Nederlandse schrijfvaardigheid. Onze bijlesdocenten hebben ruime ervaring in het onderwijsveld en zullen persoonlijke en op maat gemaakte bijlessen verzorgen. Je kunt de bijlessen al per uur afnemen, je bepaalt dus zelf hoeveel lessen je nodig hebt. Heb je nog een vraag of twijfel je of bijlessen Nederlandse schrijfvaardigheid iets voor jou zijn? Neem dan telefonisch (+31 (0)6 484 787 21) of via e-mail ([email protected]) contact met ons op.
bijles nederlands schrijfvaardigheid - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlandse schrijfvaardigheid

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands schrijfvaardigheid

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="321892"]