De beste bijles voor schrijfvaardigheid Nederlands

Vraag je je regelmatig af hoe het zit met Nederlandse spelling en grammatica? Hoe schrijf je dat ene woord ook alweer? Is het met een ‘d’ of met een ‘t’? Als dit vragen zijn die je jezelf stelt, dan is bijles Nederlandse schrijfvaardigheid van Scriptium zeker iets voor jou. Samen met een van onze vakbekwame docenten ga je aan de slag om je schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en vooraf uitgebreid gescreend en getest. We garanderen ook dat de lessen persoonlijk en op maat zijn, en aansluiten bij jouw leerstijl. Kun je dus wel wat steun gebruiken met Nederlandse schrijfvaardigheid? Schakel vandaag nog hulp van Scriptium in. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Bijles afgestemd op jouw behoeften

Schrijfvaardigheid Nederlands bestaat uit meerdere onderdelen. Te denken valt aan spelling en grammatica, schriftelijk presenteren en het herschrijven van teksten. Schrijfvaardigheid komt terug bij het examen waarin deze onderdelen worden getoetst. Is je schrijfvaardigheid niet op het niveau dat je zou willen? Dan kan onze bijles jou zeker helpen. De lessen kunnen zowel online als bij jou thuis plaatsvinden. We hebben docenten beschikbaar in heel het land. Daarbij zorgen we ervoor dat de bijlessen altijd persoonlijk en op maat zijn, zodat ze aansluiten op je studie. Zodra we een verzoek krijgen, koppelen we je al binnen 48 uur aan een van onze docenten. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag met het verbeteren van je Nederlands.

Onze docenten

Onze voordelen

bijles nederlands schrijfvaardigheid - afbeelding 1

Het belang van schrijfvaardigheid

Nederlandse schrijfvaardigheid bestaat niet alleen uit het correct spellen van woorden. Naast spelling en grammatica gaat het ook om het verwerken en herschrijven van teksten. Op de middelbare school wordt schrijfvaardigheid getest met het afnemen van toetsen. Uiteindelijk zul je diverse soorten teksten moeten kunnen schrijven. Zakelijke brieven, motivatiebrieven, informatieve teksten en samenvattingen van artikelen. Na de middelbare school komt schrijfvaardigheid bij je opleiding ook regelmatig aan bod. Het is dus belangrijk om een goede basis te hebben van de Nederlandse taal.

Tarieven bijles Nederlands - middelbaar onderwijs

Vakbekwame docenten

De docenten van Scriptium hebben ruime ervaring met het geven van bijles op maat. Zij worden uitgebreid getest en gescreend voordat ze bij ons aan de slag mogen. Je kunt onze lessen per uur afnemen. Uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel lessen je nodig hebt. Heb je dus moeite met Nederlands en kun je wel wat hulp gebruiken? Ga dan zo snel mogelijk aan de slag met onze bijles Nederlandse schrijfvaardigheid.

bijles nederlands schrijfvaardigheid - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlandse schrijfvaardigheid

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands schrijfvaardigheid

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="321892"]