Bijles voor Nederlands hbo

Subjectief taalgebruik herkennen, presentaties voorbereiden en correcte spelling in je scriptie: soms kan bijles Nederlands op het hbo nodig zijn om je kennis over onze taal te verbeteren en zo je studie tot een goed einde te brengen. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal, zoals het ontleden van bronnen, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid en argumentatieve vaardigheden kunnen op verschillende manieren aan bod komen tijdens je studie. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct jouw persoonlijke verzoek tot bijles in te dienen. Natuurlijk kun je ook eerst meer informatie krijgen of jouw situatie voorleggen aan een medewerker van Scriptium door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch contact te zoeken met 06 484 787 21. We reageren binnen 2 uur op je aanvraag.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde bijlesdocenten die  bijles Nederlands geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Bijles Nederlands hbo is er al voor de scherpste prijzen. Voorafgaand aan het traject maken we een offerte op maat voor je met daarin een overzicht van de totale kosten en alle afspraken die tussen jou en je bijlesdocent gemaakt zijn. Dat vinden we wel zo overzichtelijk en duidelijk. Betalen doe je overigens pas aan het eind van de maand waarin je bijles gehad hebt, en dan alleen voor de uren die je ook daadwerkelijk genoten hebt.
bijles nederlands hbo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Nederlands hbo

De betrouwbaarheid van bijles Nederlands voor hbo-studenten van Scriptium is terug te vinden in hoe we de bijles opzetten. We willen niet dat je als student gedurende het bijlestraject, of achteraf, ineens voor verrassingen komt te staan. Ook willen we niet dat je voorafgaand aan het traject moeilijke inschattingen moet maken van hoeveel uur bijles je nodig gaat hebben. Soms weet je simpelweg niet hoeveel uur nodig gaat zijn en wat er allemaal nog op je pad komt gedurende een collegejaar. Daarom is een bijlesdocent na de koppeling in principe ‘van jou’. Dat betekent dat je hem of haar kunt inschakelen wanneer en hoe je wilt. Je betaalt uiteindelijk toch echt alleen maar voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt aan het eind van iedere maand. Komt er een moeilijk tentamen aan? Dan kun je de bijlesdocent intensiever nodig hebben. Heb je de maand daarna vakantie? Dan neem je een maand geen uren. Het is allemaal mogelijk.

bijles nederlands hbo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Nederlands hbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles nederlands hbo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist