Bijles voor natuurkunde

Zowel in de onderbouw als de bovenbouw krijg je als scholier te maken met natuurkunde. Bijles kan in sommige gevallen helpen om te dealen met de natuurkundige formules waar je mee geconfronteerd wordt. Wij van Scriptium zijn er om je worstelingen met natuurkunde uit de lucht te helpen! Ook is onze bijles natuurkunde in combinatie met bijles wiskunde een goede optie om je voor te bereiden op bètastudies. Onze bijlesdocenten worden zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en vaardigheden en dienen aan strenge criteria te voldoen. Je kunt er op vertrouwen dat jouw bijlesdocent expert is in zijn of haar vakgebied. We behandelen alle mogelijke onderwerpen die onderdeel kunnen zijn van natuurkunde als vak op de middelbare school. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektriciteit, mechanica of relativiteit. Ook voor natuurkunde als onderdeel van een opleiding aan het hoger onderwijs heeft Scriptium ervaren en academisch geschoolde bijlesdocenten. Denk hierbij aan studies als toegepaste natuurkunde, bouwkunde en biomedische wetenschappen.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium vinden we het belangrijk dat jij als bijlesleerling zo veel mogelijk eigen regie hebt over de bijlessen natuurkunde die je afneemt. Wij weten namelijk als geen ander dat elke scholier anders is en andere behoeften heeft. Het aantal uren dat je nodig hebt, evenals de inhoud van de bijlessen en de bijlesdocent, bepaal je dan ook helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Voorafgaand aan het traject verstrekken we een offerte met een overzicht van het uurtarief en totale kosten. Zo weet je financieel waar je aan toe bent. De offerte is overigens geenszins een betalingsverplichting: je betaalt altijd pas achteraf en enkel voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Veiligheid, zekerheid en kwaliteit staan bij Scriptium hoog in het vaandel als het gaat om bijles voor scholieren, leerlingen en studenten aan het hoger onderwijs op de universiteit en het hbo. We proberen de bijlessen en het traject dat daar aan vooraf gaat zo betrouwbaar, transparant en duidelijk mogelijk te laten verlopen.

bijles natuurkunde - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles natuurkunde

Onze bijles natuurkunde is er voor studenten op hbo- en wo-niveau en voor middelbare scholieren op de havo en het vwo. Je kunt bijles krijgen van een juniordocent of seniordocent. Juniordocenten zijn sinds korte tijd afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en staan nog heel dicht bij studenten leerlingen in het algemeen. Ze hebben een goed beeld van wat er verwacht wordt op het hbo, de middelbare school of universiteit en kunnen de bijlessen daarom uitstekend toespitsen op wat er verwacht wordt in een toets. Seniordocenten hebben van natuurkunde hun werk gemaakt en hebben door de jaren heen didactische vaardigheden aangeleerd. Ze kunnen moeilijke stof zo creatief mogelijk uitleggen en zorgen dat zelfs de grootste natuurkundeleek mooie cijfers kan halen op toetsen en tentamens. Bijles natuurkunde is overigens ook beschikbaar in het Engels door native speakers of door Nederlands met uitstekende Engelse taalbeheersing.

bijles natuurkunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles natuurkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles natuurkunde
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist