Bijles voor maatschappijleer

Ben je op zoek naar een betrouwbare docent die je bijles maatschappijleer kan geven? Laat Scriptium je helpen! Bij ons werken gekwalificeerde bijlesdocenten die flexibel en deskundig zijn en die jou kunnen ondersteunen bij het voorbereiden van tentamens of proefwerken, het in elkaar zetten van een goede presentatie of het voorbereiden van een debat over een maatschappelijk thema. Welke hulpvraag je ook hebt: wij zoeken voor jou de beste bijlesdocent. Je kunt kiezen tussen bijles van een juniordocent of een seniordocent. Beide groepen docenten bieden uitstekende bijles, maar het is maar net wat beter bij jou en jouw unieke combinatie van leerstijl en behoeften past. Juniordocenten zijn pas net afgestudeerd en staan nog dichtbij leerlingen en studeren. Seniordocenten hebben van maatschappijleer en lesgeven hun beroep gemaakt.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles maatschappijleer geven. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je houdt volledig zelf de regie. Bovendien houden wij de prijzen graag laag. Al voor de scherpste uurtarieven kun je bijles genieten. Daarnaast bieden we korting voor studenten en leerlingen die onze bijlessen in groepsverband willen volgen. Lees meer over deze korting onderaan deze pagina. Bijles maatschappijleer is ook uitstekend te combineren met bijles voor andere vakken, zoals Engels, aardrijkskunde, <b.geschiedenis of wiskunde. Ook bieden we hulp bij het schrijven en inleveren van rapporten en verslagen in de vorm van verslagen nakijken of studiebegeleiding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles maatschappijleer

Bij Scriptium kies je tussen bijles van seniordocenten of bijles van juniordocenten. Onze bijles maatschappijleer kan gegeven worden door een jonge, student-docent die pas sinds enkele maanden is afgestudeerd, of daar nog mee bezig is. Zij hebben een passie voor de maatschappijleer en lesgeven en staan nog dicht bij het leven als leerling en student. Daardoor begrijpen ze heel goed waar de focus op moet liggen en zorgen ze dat je gemakkelijker hoge cijfers haalt voor toetsen en opdrachten. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben hun werk gemaakt van maatschappijleer en lesgeven. Zij zijn inmiddels doorgewinterde, afgestudeerde docenten die op hoog niveau effectief les kunnen geven. Zij zijn het meest geschikt voor studenten en leerlingen die moeite hebben met plannen en de motivatie vinden om te blijven studeren. Ook kun je het beste bij een seniordocent terecht voor bijles bij dyslexie of andere leerproblematiek.

Groepskorting voor bijles maatschappijleer

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102284"]