De beste bijles voor maatschappijleer

Zie jij op tegen een lastige toets of moeilijk examen maatschappijleer? Ben je op zoek naar een betrouwbare docent die jou bijles kan geven? Neem dan vandaag nog extra hulp bij Scriptium. Bij ons werken vakbekwame docenten die professionele ondersteuning bieden bij het voorbereiden van tentamens of proefwerken. Daarnaast kunnen zij helpen met het opstellen van een goede presentatie of het voorbereiden van een debat over een maatschappelijk thema. Welke hulpvraag je ook hebt: wij koppelen jou altijd aan de beste docent. Daarbij zijn we 7 dagen per week beschikbaar om je hulpvraag in behandeling te nemen.

Vakbekwame en professionele docenten

Bij Scriptium krijg je les van een seniordocenten. Seniordocenten zijn academisch afgestudeerd. Zij zijn ervaren docenten die op hoog niveau les kunnen geven. Door hun didactische vaardigheid zijn ze geschikt voor bijles aan studenten die moeite hebben met plannen en leren. Daarnaast kun je het best bij een seniordocent terecht als je dyslexie hebt of een ander leerprobleem.

Jij bepaalt de uren

Bij Scriptium werken vakbekwame docenten die bijles maatschappijleer geven. Het aantal uur dat je daarbij afneemt, bepaal je zelf. Je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Daarnaast bieden we tot 30% korting voor studenten en leerlingen die onze bijlessen in groepsverband willen volgen. Bijles maatschappijleer is ook uitstekend te combineren met bijles voor andere vakken, zoals Nederlands, aardrijkskunde of geschiedenis. Daarnaast bieden we 24 uur per dag hulp bij het schrijven van teksten en verslagen.

Tarieven bijles wiskunde - middelbaar onderwijs

Bijles aan middelbare scholieren én studenten

Je krijgt bij Scriptium les van een seniordocent. Seniordocenten hebben van maatschappijleer en lesgeven hun beroep gemaakt. Ze zijn didactisch onderleg en hebben veel kennis van het vak waarin ze lesgeven. Door hun jarenlange ervaring als docent kunnen ze omgaan met elk pedagogisch probleem. Ze ontwerpen zelf ondersteunend lesmateriaal en gaan met jou op zoek naar de juiste manier om te leren.

Groepskorting voor bijles maatschappijleer

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.



    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102284"]