Bijles voor de klassieke talen

Ben je een middelbare scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een bijlesdocent voor Grieks of Latijn, of misschien wel voor beide klassieke talen? Bij Scriptium werken gekwalificeerde vakexperts die jou tips en trucs kunnen geven om grip te krijgen op het Grieks of Latijn. Of het nu gaat om het leren over Griekse mythes en tragedies of de naamvallen en vervoegingen van het Latijns: bij ons kun je terecht voor bijlessen voor alle aspecten van zowel het Grieks als Latijn. Al voor de scherpste uurtarieven kun je prima terecht bij Scriptium voor bijles klassieke talen. Onze junior- en seniordocenten staan klaar voor alle leerlingen en studenten met een interesse voor geneeskunde, rechten of andere studies waar een basis van Grieks en Latijn heel bruikbaar kan zijn.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Latijn of Grieks geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het uitpluizen van het verhaal van Odysseus of het vertalen van een tekst: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Voorafgaand aan het bijlestraject krijg je van ons een op maat gemaakte offerte met daarin een overzicht van de afspraken. Ook vind je in die offerte een prijsindicatie. Toch betaal je pas aan het eind van elke maand waarin bijlesuren genoten zijn.

bijles klassieke talen - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles klassieke talen

Bij Scriptium kies je tussen bijles van seniordocenten of bijles van juniordocenten. Onze bijles klassieke talen kan gegeven worden door een jonge, student-docent die pas sinds enkele maanden is afgestudeerd, of daar nog mee bezig is. Zij hebben een passie voor de klassieke talen en lesgeven en staan nog dicht bij het leven als leerling en student. Daardoor begrijpen ze heel goed waar de focus op moet liggen en zorgen ze dat je gemakkelijker hoge cijfers haalt voor toetsen en opdrachten. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben hun werk gemaakt van klassieke talen en lesgeven. Zij zijn inmiddels doorgewinterde, afgestudeerde docenten die op hoog niveau effectief les kunnen geven. Zij zijn het meest geschikt voor studenten en leerlingen die moeite hebben met plannen en de motivatie vinden om te blijven studeren. Ook kun je het beste bij een seniordocent terecht voor bijles bij dyslexie of andere leerproblematiek.

bijles klassieke talen - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles klassieke talen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102202"]