Bijles voor de klassieke talen

Ben je een scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een docent Grieks of Latijn, of misschien voor beide klassieke talen? Bij Scriptium werken vakbekwame experts die jou professionele les geven om grip te krijgen op het Grieks of Latijn. Of het nu gaat om het leren over Griekse mythes en tragedies, of de naamvallen en vervoegingen van het Latijn: bij ons kun je terecht voor alle aspecten van zowel Grieks als Latijn. Onze senior docenten staan ook klaar voor alle studenten met een interesse in geneeskunde, rechten of andere studies waar een basis van Grieks en Latijn bruikbaar is.

Betrouwbare bijles Grieks of Latijn

Bij Scriptium werken alleen vakbekwame docenten die bijles Latijn of Grieks geven. Zij kunnen je online helpen om alle onderdelen van het examen onder de knie te krijgen. Of het nu gaat om het uitpluizen van het verhaal van Odysseus of het vertalen van een tekst: wij koppelen je aan een docent die je kan ondersteunen om je doelen te behalen. Het aantal uur dat je daarbij afneemt, bepaal je zelf. Je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Voordat het traject van bijles begint, krijg je een op maat gemaakte offerte met daarin een overzicht van de kosten. Je betaalt uiteindelijk nooit meer dan de werkelijke uren die je afneemt.  

Bijles wiskunde Rotterdam - afbeelding 1

Bijles Grieks of Latijn voor elke leerling of student

Voor middelbare scholieren geldt dat de bijles Grieks of Latijn gegeven wordt door een student-docent.  Student-docenten hebben een passie voor klassieke talen en lesgeven. Ook staan ze nog dicht bij het leven van een leerling en student. Daardoor begrijpen ze goed waar de focus op moet liggen. Daarmee zorgen zij ervoor dat je makkelijker hoge cijfers haalt voor toetsen en opdrachten.

De bijles aan studenten wordt altijd gegeven door een senior docent. Deze docent is academisch afgestudeerd en heeft zijn werk gemaakt van klassieke talen en lesgeven. Senior docenten kunnen op hoog niveau les geven. Zij zijn geschikt voor studenten en leerlingen die moeite hebben met plannen en leren. Ook kun je het best bij een senior docent terecht als je dyslexie of andere leerproblemen hebt.

Tarieven bijles wiskunde - middelbaar onderwijs

bijles klassieke talen - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles klassieke talen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102202"]