Bijles kansberekening

Kansberekening is een vast onderdeel van wiskunde A en wiskunde C op de havo en vwo. Later kom je tijdens je hbo- of wo-opleiding opnieuw in aanraking met kansberekening in de vorm van statistiek en data-analyse. Voor alle vormen van kansberekening bieden we bijles kansberekening. Of je nu worstelt met het examen op het vwo of er niet uitkomt met de theorie achter statistische analyse, wij hebben een bijlesdocent voor je die je kan helpen. Je kunt kiezen tussen bijles van een seniordocent of een juniordocent. Verder op deze pagina kun je lezen over de verschillen tussen deze twee groepen docenten en ontdekken welke vorm van bijles het beste bij jou en je persoonlijke combinatie van leerstijl en behoeften past.

Persoonlijke bijles

Onze gekwalificeerde bijlesdocenten geven bijles kansberekening aan alle studenten en leerlingen die op zoek zijn naar aanvullende ondersteuning. Dit kan op locatie of simpelweg online via Skype. Al onze bijlesdocenten zijn didactisch zeer vaardig en kunnen jou helpen met je wiskundeworstelingen. Binnen 48 uur kunnen we je al aan een passende bijlesdocent koppelen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aan te vragen. Ook is het mogelijk om eerst contact op te nemen met een medewerker van Scriptium om op die manier persoonlijk advies in te winnen over hoe onze bijlesdienst jou het beste kan helpen bij wiskundige vraagstukken moeite met het behalen van voldoendes.

bijles wiskunde kansberekening - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles kansberekening

Bijles kansberekening kan vele vormen aannemen. Wellicht heb je behoefte aan intensieve bijlessen in een korte periode om te zorgen dat je weer helemaal bij bent met de stof of een moeilijk examen kan halen. Misschien heb je liever een uurtje bijles in de week van elke keer dezelfde docent? Bij Scriptium bieden we bijles kansberekening van seniordocenten of juniordocenten. Juniordocenten zijn aan het afstuderen en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij kunnen uitstekend snelle en effectieve bijlessen geven ter voorbereiding op een examen of toets. Dit kan in de avonduren of in het weekend, en ook via online middelen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en zijn geschikter voor structurele bijles met als hoofddoel de lessen op school bij te kunnen benen. Het is een goede aanvulling op de wiskunde die op de havo of het vwo wordt gegeven en zorgt voor structureel meer kennis en zekerheid als het gaat om wiskundige toetsen en examens.

bijles wiskunde kansberekening - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles kansberekening

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde kansberekening

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist