De beste bijles op hbo-niveau

Volg je momenteel een hbo-studie en heb je moeite met een bepaald vak? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op een tentamen? Dan is bijles hbo van Scriptium zeker iets voor jou. Ongeacht welke hbo-studie je volgt, of dit nu rechten, verpleegkunde of bedrijfskunde is, we hebben altijd een professionele docent beschikbaar.

Al onze docenten zijn uitgebreid gescreend en getest op kennis en didactische vaardigheden. De bijlessen zullen daarom altijd van hoge kwaliteit zijn. Bij Scriptium staan we 7 dagen per week voor je klaar met de beste hulp.

Wie geeft jou bijles hbo?

"Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan als jurist. Hoewel dat mijn passie is, heb ik ontdekt dat het minstens zo leuk is om studenten te helpen met hun studie."
"Ik begrijp als geen ander hoe moeilijk de studie kan zijn. Maar geen paniek! Het is allemaal haalbaar met de juiste inzet. Ik help je graag met bijlessen voor alle vakken, ook de vakken met een zwaardere wiskundige insteek."
"Ik heb jaren ervaring als verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Op deze manier heb ik een rijke bron aan ervaring en kennis opgedaan, en ik wil die kennis heel graag overdragen op de nieuwe generatie."
“Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfskundig veld, heb ik mijn passie gevonden in het onderwijs. Ik houd ervan leerproblemen te doorgronden en tot persoonlijke oplossingen te komen."

Persoonlijke bijles

We begrijpen dat het lastig is om in elk vak van je hbo-studie uit te blinken. Soms ligt een vak je gewoon niet, of heb je moeite met leren en studeren. Met welk vak je ook worstelt, je kunt altijd rekenen op onze professionele docenten.

Bijles van Scriptium is persoonlijk en op maat. In overleg met jou bepaalt de docent hoe de lessen het best vormgegeven kunnen worden. Alleen de leerstof herhalen zal vaak niet voldoende zijn. De docent zal daarom diepere uitleg geven en werken met oefenvragen. Je kunt bij ons makkelijk online bijles hbo volgen, bijvoorbeeld via Zoom of Teams. Ook is het mogelijk om op locatie met de docent af te spreken. Het is maar net wat je zelf wilt.

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles hbo? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of het nu gaat om ondersteuning bij de studie hbo-rechten, of om hulp bij een tentamen voor bedrijfskunde. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Snel en makkelijk bijles

Het halen van je hbo-diploma zorgt voor een vliegende start van je carrière. Om die reden is het van belang dat je de hbo-studie zo goed mogelijk doorloopt. Het kan echter voorkomen dat dit even niet lukt, doordat een vak je niet ligt of omdat de motivatie ver te zoeken is. Wanneer dit het geval is en de goede cijfers achterblijven, is het verstandig om bijles hbo te volgen. Bij Scriptium bieden we bijles op hbo-niveau voor vrijwel alle studies en vakken. Al binnen 48 uur kunnen we je koppelen aan je persoonlijke docent. Je kunt dan snel starten met het volgen van bijles om je cijfers op te krikken of om een tentamen te halen. Vraag dus vandaag nog bijles hbo aan. Wij staan altijd voor je klaar.

Tarieven bijles hbo

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Zorgvuldig gescreende docenten

Scriptium heeft de meest uitgebreide screening van bijlesdocenten. Zij doorstaan verschillende testen voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen. Daarbij dienen ze te beschikken over inhoudelijke en didactische kwaliteiten. Zij moeten minimaal een 7,5 hebben gehaald voor het vak waarin ze les geven. Er werken zowel student-docenten als academisch afgestudeerde docenten bij Scriptium. Op die manier zorgen we ervoor dat je de beste bijles hbo krijgt.

Groepskorting voor bijles hbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles hbo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="323212"]