Click Fraud Protection

Bijles hbo verpleegkunde – 100% kwaliteit 4.75/5 (8)

Hbo-verpleegkunde

Scriptium verzorgt bijles hbo verpleegkundige voor alle studenten die hbo-verpleegkunde studeren in Nederland of Vlaanderen. Deze vierjarige studie bestaat uit vele onderdelen en vraagt daarom veel van de student. Scriptium biedt bijles voor alle verschillende vakken en aspecten van de studie.

Hoe huur ik bijles in?

Bijles hbo verpleegkundige is bij ons af te nemen via onze website. In principe huur je een begeleider per uur in. Stuur je persoonlijke verzoek in via het contactformulier onder aan deze pagina of bezoek onze contactpagina voor gegevens. Bezoek ook de website voor meer informatie over begeleiding, tarieven en mogelijkheden.

 

Bijles hbo verpleegkundige:

  Engels

  Voor elk thema

  Verdieping verpleegkundig handelen

  Door didactisch onderlegde verpleegkundigen

 

 

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €54,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €51,95 per uur
  • 9 uur begeleiding of meer
  • €47,95 per uur

 

 

Bijles Engels

Een wezenlijk deel, vaak in het eerste leerjaar, van een opleiding hbo-verpleegkunde is de Engelse taal. Binnen bijles hbo verpleegkundige kun je dus bijles Engels afnemen specifiek gericht op de Engelse taal toegepast op verpleegkunde en medisch handelen en werken. Je kunt samen met een bijlesdocent oefenen voor specifieke tentamens of je kennis van Engelse grammatica en woordenschat bijspijkeren. Deze lessen worden per uur afgenomen. De prijs per uur daalt naarmate je meer lessen neemt. Zo zorgen we dat langdurige bijles betaalbaar blijft, zelfs voor een student.

 

De thema’s

Een hbo-opleiding verpleegkunde wordt doorgaans door de onderwijsinstelling in thema’s verdeeld. Dit geeft structuur aan de, relatief lange, opleiding en zorgt dat stof in hapklare brokken gepresenteerd wordt. Alle thema’s sluiten op elkaar aan, maar hebben ook wezenlijke verschillen. Daarom verdelen wij onze bijles hbo verpleegkundige ook in thema’s. Neem nu bijles voor het thema ‘wijkgericht werken’ of ‘bevorderen van kwaliteit leven’. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

 

bijles hbo verpleegkundige

Bijles op locatie

We zijn er trots op bijles hbo verpleegkundige overal in Nederland en Vlaanderen aan te kunnen bieden. Je bepaalt overigens zelf waar precies de bijles plaatsvindt. Misschien werk je graag samen met de specialist bij jou thuis. Dat is zeker mogelijk. In de praktijk zien we dat het werken op een openbare studieplek ook goed werkt. Studiecentra of werkplekken op de campus lenen zich hier goed voor. Of je nu hbo-verpleegkunde volgt in Breda bij Avans, in Amsterdam bij de HvA, of in Nijmegen aan de HAN, we hebben altijd een bijlesdocent in de buurt.

 

Bijles hbo verpleegkunde online

In onze moderne tijd is het tevens mogelijk om bijles hbo verpleegkundige af te nemen via een digitale route. Skype biedt een mooie uitkomst als fysieke bijles geen optie is. In de praktijk zien we vaak dat veel hulpvragen online behandeld kunnen. Didactisch gezien geven we de voorkeur aan face-to-face-bijles, maar online hulp is zeker mogelijk. Geef bij het indienen van je verzoek simpelweg aan dat je voorkeur geeft aan een online afhandeling van je lessen en we zorgen dat het in orde komt.

 

Hulp de laatste fase

Het grootste deel van het laatste jaar van een opleiding hbo-verpleegkunde staat in het teken van afstuderen. Naast bijles hbo verpleegkundige, kun je bij Scriptium verschillende soorten hulp inschakelen tijdens het afstuderen. We bieden studiebegeleiding, statistiekbegeleiding en scriptiebegeleiding. Statistiekbegeleiding is specifiek gericht op het helpen met statistische analyse, werken met SPSS en dataverwerking. Scriptiebegeleiding wordt ingezet voor studenten die bezig zijn met een eindwerkstuk, onderzoek of scriptieproces. Voor meer informatie over de verschillende begeleidingsdiensten verwijzen we je graag door naar de desbetreffende webpagina’s.

 

Correctiediensten

Als laatste aanvulling op bijles hbo verpleegkundige kun je overwegen teksten en opdrachten in te leveren bij Scriptium voor een correctie op taal, structuur en/of inhoud. Onze taalspecialisten kijken een opdracht voor je na volgens de deadlines en diensten die je wenst. Laat je tekst controleren binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen. Zorg dat je geen punten verliest bij de beoordeling op slordigheden, stijlfouten en grammatica. Bovendien kun je jouw tekst optimaliseren op structuur en inhoud met de kwalitatieve feedback die de corrector levert.

Nu meer weten over bijles bij hbo-verpleegkunde of bijles in het algemeen? Of wil je meer informatie over onze andere diensten. Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of onze andere contactmogelijkheden.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist
Scriptium.nl