Hulp bij het leren

Ben jij momenteel bezig met je hbo-studie en heb jij moeite met één of meerdere vakken? Dan hebben wij de oplossing voor je! Bij Scriptium bieden we bijles voor hbo-studenten voor verschillende vakken. Studeren, een sociaal leven en vaak nog een bijbaantje combineren kan een grote uitdaging zijn. Als je er dan een vak tussen hebt zitten dat je niet helemaal ligt, dan wordt dat alleen maar erger. Daarom kan het volgen van bijles je helpen om het maximale uit je studie te halen en dat lastige vak met vlag en wimpel af te ronden. Of je nu maar een paar uurtjes bijles wil om de stof net iets beter onder de knie te krijgen of liever een begeleider hebt die stap voor stap gedurende de lesperiode met je meeloopt; jij vult zelf in hoe vaak jij bijles wil en waar jij op wil focussen. En natuurlijk kies je ook of je op locatie of online lessen wil ontvangen.

Persoonlijke bijles

Als je kiest voor bijles voor hbo-studenten bij Scriptium, kies je voor bekwame, professionele docenten. Ze zijn van tevoren gescreend en getest en zijn allemaal experts die momenteel werkzaam zijn in hun werkveld en daarnaast didactische onderlegd zijn. Zo kunnen ze jou altijd helpen met de vragen die je hebt en de problemen waar je tegenaan loopt. Wanneer je bij ons aangeeft bijles te willen volgen gaan we aan de slag om een bijlesdocent voor je te selecteren. Binnen 48 uur word je gekoppeld aan iemand die past bij wat jij uit de lessen wil halen en die jou kan helpen je doelen te behalen. Voorafgaand aan het traject regelen we een telefonisch kennismakingsgesprek tussen jou en de docent. Vervolgens kan je zelf kiezen of je de lessen op locatie of online wil volgen. Van tevoren wordt er een offerte verstrekt ter prijsindicatie, maar de betaling van de bijles is altijd pas achteraf.
bijles hbo-studenten - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles voor hbo-studenten

Studeren kan overweldigend en stressvol zijn. Onze bijles voor hbo-studenten is ervoor om jou wat van die stress te ontnemen en je door dat lastige vak heen te helpen. Of jij nu wiskunde, psychologie of één van de andere hbo-studies doet, wij hebben voor alle studies geschikte bijlesdocenten. De lessen zijn 1-op-1 en worden persoonlijke afstemt op jouw doelen en wensen. Iedereen heeft een persoonlijke en unieke leerstijl en hier wordt gedurende het gehele traject rekening mee gehouden. Jij en je bijlesdocent bepalen samen hoe jij het best je doelen kunt bereiken en jullie maken hier een plan voor. Vaak is dat extra beetje uitleg net wat je nodig hebt om de stof machtig te worden en het vak met een mooi cijfer af te ronden!
bijles hbo-studenten - afbeelding 2

Groepskorting voor hbo-studenten

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]

    Submit your Rating