De beste bijles bedrijfseconomie

 

Heb je moeite met een vak van de studie bedrijfseconomie, of zie je op tegen een lastig tentamen? Scriptium verzorgt bijles bedrijfseconomie voor studenten die in Nederland op hbo-niveau bedrijfseconomie studeren. De opleiding ‘bedrijfseconomie’ heet tegenwoordig ook ‘Finance & Control’. Toch wordt de oude term nog vaak gebruikt. Onze bijles hbo bedrijfseconomie is specifiek gericht op het verzorgen van goede en persoonlijke les voor leerlingen die problemen ervaren met de inhoud van de opleiding. Wij staan 7 dagen per week paraat om je aan de beste docent te koppelen.

Onze docenten

Onze voordelen

Persoonlijke bijles

 

Onze bijles hbo bedrijfseconomie is persoonlijk en op maat. Dat betekent dat we je koppelen aan een docent die het beste aansluit op je hulpvraag en leerstijl. Je kunt bijvoorbeeld een uur in de week samenkomen om specifiek aan de slag te gaan met de inhoudelijke stof van een vak. Onze docent bereidt de stof dan voor op een manier die voor jou werkt. Het is ook mogelijk om voor een tentamen te leren in de weken voor de toets. Met onze professionele hulp weet je zeker dat je een optimaal cijfer zult halen.

bijles hbo bedrijfseconomie - afbeelding 1

Bijles op locatie

 

De bijles hbo bedrijfseconomie kan op elke locatie in Nederland genoten worden. De docent kan bijvoorbeeld bij jou thuis komen, waar je alle materialen en boeken hebt liggen. Of je spreekt af op een studieplek waar je fijn kunt leren. Bezoek bijvoorbeeld een studiecentrum op de campus. Of je nu Finance & Control studeert aan Hogeschool Rotterdam, aan de HAN in Nijmegen of aan Hogeschool Utrecht, we hebben altijd een bijlesdocent in de buurt.

Online bijles

 

Het is ook mogelijk om online bijles bedrijfseconomie af te nemen. We hebben bij Scriptium gemerkt dat veel hulpvragen ook online afgehandeld kunnen worden. Bijles kan dan via Zoom of een andere videochat plaatsvinden. Soms biedt een telefoongesprek uitkomst of is de mail zelfs voldoende. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Geef in je verzoek aan welke vorm van bijles je het liefst wilt ontvangen. Wij zorgen dat het in orde komt.

  • 11 uur bijles of meer
  • €36,95 per uur

Scriptiehulp bij bedrijfseconomie

 

Een onderdeel van je studie bedrijfseconomie op hbo-niveau is de scriptie. Als aanvulling op onze bijles bieden we scriptiehulp in twee vormen: scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie. Bij scriptiebegeleiding krijg je een specialist toegewezen met een achtergrond in financiën en bedrijfskunde. Deze specialist zal samen met jou werken aan de scriptie, een onderzoeksvoorstel opstellen of controleren hoe de voortgang loopt.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 49,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 53,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 56,95 per uur

Scriptie laten nakijken

 

Bijles hbo bedrijfseconomie is wellicht niet nodig als je al bezig bent met je scriptie. Als deze al (bijna) af is, raden we je aan het werk in te sturen naar Scriptium. Je kunt het dan laten corrigeren op taal, structuur en inhoud. We hebben een grote groep correctoren met expertise op het gebied van bedrijfseconomie en business control. Zij kijken jouw scriptie na op basis van de criteria die je aangeeft.

Een taalcontrole bestaat uit het corrigeren van fouten in de taal, spelling en stijl. Bij een controle op structuur krijg je feedback op de tekststructuur van je document. De corrector bekijkt of informatie overbodig is of juist ontbreekt. Daarnaast worden verwijswoorden beoordeeld op duidelijkheid. Als laatste bieden we een unieke controle op inhoud. De corrector voorziet jouw werk van feedback op de samenhang tussen onderdelen en de kwaliteit van de inhoud.

Wil je graag bijles hbo bedrijfseconomie van Scriptium ontvangen? Maar wil je eerst meer informatie of met een medewerker van Scriptium spreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="84587"]