Bedrijfseconomie

 
Scriptium verzorgt bijles hbo bedrijfseconomie voor studenten die overal in Nederland en Vlaanderen op hbo-niveau bedrijfseconomie studeren. De opleiding ‘bedrijfseconomie’ heet tegenwoordig steeds vaker ‘Finance & Control’. Toch wordt de oude term nog vaak gebruikt. Onze bijles hbo bedrijfseconomie is specifiek gericht op het verzorgen van kwalitatieve en persoonlijke les voor studenten die problemen ervaren met de inhoud van de opleiding, de bijkomende stages en opdrachten of met algemene planning en motivatie.

Bijles hbo bedrijfseconomie:

 

Hoe krijg ik bijles?

 
Huur nu een bijlesdocent voor bijles hbo bedrijfseconomie in via onze website. Op onze contactpagina is contactinformatie te vinden waarmee je ons om meer details over de bijles kan vragen. Op onze website is tevens informatie te vinden over onze andere begeleidingsdiensten. Bijles is per uur af te nemen.

Persoonlijke bijles

 
Onze bijles hbo bedrijfseconomie is persoonlijk en op maat. Je dient een verzoek in aan ons en we koppelen je vervolgens aan een bijlesdocent die het beste aansluit op je locatiewens, hulpvraag en persoonlijkheid. Je kunt bijvoorbeeld een uur in de week samenkomen om specifiek aan de slag te gaan met de inhoudelijke stof van een vak. De bijlesdocent bereidt de stof dan voor op een manier die voor jou werkt. Het is tevens mogelijk om tijdens de bijles voor een tentamen te leren of samenvattingen te maken. Dit kan in de week voor een tentamen bijvoorbeeld binnen een dag.
bijles hbo bedrijfseconomie - afbeelding 1

Locaties

 
Onze bijles hbo bedrijfseconomie kan op elke mogelijke locatie in Vlaanderen of Nederland genoten worden. De precieze locatie is aan jou. We kunnen bij jou thuis komen waar je alle materialen en boeken al hebt liggen. Of we spreken af op een openbare werkplek waar jij fijn kan leren. Bezoek bijvoorbeeld een studiecentrum op de campus van Amsterdam. Of je Finance & Control studeert aan Hogeschool Rotterdam, aan de HAN in Nijmegen of aan Hogeschool Utrecht, we hebben altijd een bijlesdocent in de buurt.

Online les

 
Het is bovendien mogelijk om bijles hbo bedrijfseconomie online af te nemen. We hebben gemerkt dat veel hulpvragen in de praktijk ook online afgehandeld kunnen worden. Bijles kan dan via een digitale route plaatsvinden. We gebruiken dan Skype of een andere vorm van videochat. Soms biedt een telefoongesprek uitkomst of is de e-mail zelfs voldoende. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Geef aan in je verzoek welke vorm van bijles je het liefst zou willen ontvangen en wij zorgen dat het in orde komt.

Scriptiehulp bij bedrijfseconomie

 
Onderdeel van de studie bedrijfseconomie op hbo-niveau is de scriptie. Als aanvulling op bijles hbo bedrijfseconomie bieden we scriptiehulp in twee vormen: scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie. Scriptiebegeleiding is het inhuren van een scriptiespecialist met affiniteit en achtergrond met finance & control. Deze specialist komt samen met jou werken aan je scriptie, een onderzoeksvoorstel opstellen of bekijken hoe de voortgang loopt.

Correctie en feedback

 
Bijles hbo bedrijfseconomie is wellicht niet nodig als je al bezig bent met je scriptie. Als deze al (bijna) af is, raden we het je aan je werk in te sturen naar Scriptium voor een correctie op taal, structuur en inhoud. We hebben een grote groep correctoren in dienst met expertise op het gebied van economie, bedrijfseconomie en business control. Zij kijken jouw scriptie na naar wens. Een taalcontrole bestaat uit het markeren van fouten met betrekking tot taal, spelling en stijl. Bij een structuurcontrole krijg je feedback over de informatiestructuur in je tekst. Er wordt beoordeeld of er informatie overbodig is of juist ontbreekt. Daarnaast worden verwijswoorden beoordeeld op duidelijkheid. Als laatste bieden we de unieke inhoudscontrole. De corrector voorziet je werk van feedback over de coherentie tussen verschillende onderdelen en de kwalitatieve inhoud.

Wil je graag bijles hbo bedrijfseconomie van Scriptium ontvangen? Maar wil je toch liever eerst meer informatie of spreken met een medewerker van Scriptium? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaand contactformulier.