Bijles voor havo

Wanneer je de havo doet heb je meestal veel verschillende vakken tegelijkertijd. Vaak zijn dit er in de eerste drie jaar rond de 12 vakken! Daarna kies je een pakket, maar ook dan heeft de gemiddelde havoleerling nog acht vakken. Grote kans dus dat er iets tussen zit wat jou niet helemaal ligt. Het zou zonde zijn als je dit vak keer op keer moet herkansen en al helemaal als je hierop zou blijven zitten of zou zakken. Heb jij zo’n vak waar je maar niet uitkomt, hoe hard je er ook voor leert? Dan is bijles havo iets voor jou! Wij hebben verschillende ervaren bijlesdocenten in elk vak dat je op de havo kunt krijgen, zoals wiskunde, Nederlands of Engels. Dus neem gerust contact met ons op en wij koppelen je aan een geschikte, gekwalificeerde docent.

Persoonlijke bijles

Wanneer je bij ons aangeeft bijles havo te willen, dan koppelen wij je binnen 48 uur aan een ervaren en kundig docent. Er zal dan een telefonisch kennismakingsgesprek plaatsvinden tussen jou en de docent, of je ouders. Als na afloop blijkt dat het een goede match is, dan kan het bijlestraject beginnen. Omdat het privéles is, kun je zelf aangeven waar jij precies moeite mee hebt en waar je aan zou willen werken. Al onze docenten zijn experts in hun werkveld en didactisch onderlegd. Zo garanderen wij de hoge kwaliteit van de bijlessen die wij aanbieden. Dus met welk vak jij ook moeite hebt, laat het ons weten en wij vinden een geschikte bijlesdocent die jou daarmee kan helpen. De bijlessen kunnen zowel online als op locatie worden gegeven.

bijles havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles havo

Dus zit jij momenteel op de havo en heb jij moeite met één of meerdere vakken? Scriptium kan jou dan helpen! Van wiskunde tot Frans, van biologie tot economie, Scriptium biedt bijlessen aan voor alle leerjaren en alle vakken. Laat het ons weten als je bijles nodig hebt en wij helpen je aan een geschikte, gekwalificeerde bijlesdocent. Wij reageren altijd binnen twee uur en vaak sneller, dus neem gerust contact met ons op als je vragen en/of opmerkingen hebt. Hoe fijn zou het zijn om één-op-één bijles te krijgen van een ervaren, gekwalificeerde docent waarbij je zelf kan aangeven waar je precies aan wilt werken? Met onze bijlessen haal jij dat lastige vak met vlag en wimpel!
bijles havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles havo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]

    Submit your Rating