De beste bijles op havoniveau

Wanneer je de havo doet, heb je meestal veel vakken tegelijk. In de eerste drie jaar zelfs rond de twaalf. Daarna kies je een pakket, maar ook dan heeft de gemiddelde havoleerling nog acht vakken. Grote kans dus dat er een vak tussen zit dat jou niet helemaal ligt. Het zou zonde zijn als je dit vak keer op keer moet herkansen. Zeker als je hierdoor zou blijven zitten.

Heb je zo’n vak waar je maar niet uitkomt, hoe hard je er ook voor leert? Dan is bijles havo van Scriptium iets voor jou. Wij hebben ervaren docenten voor ieder vak dat je op de havo kunt krijgen. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie geeft jou bijles?

"Al twaalf jaar geef ik met veel plezier bijles in de vakken Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. Kies mij als je docent en ik zal ervoor zorgen dat het leren leuk wordt!"
“Door mijn enorme talenknobbel kan ik bijles geven in elk taalvak dat onderdeel is van regulier voortgezet onderwijs. Duits, Frans, Engels en Nederlands, het kan allemaal.”
"Leren moet weer leuk zijn en ik geef daarom graag bijlessen die ook gezellig zijn. Dat doet natuurlijk geen afbreuk aan de effectiviteit van de lessen. Ik help je graag met Franse en Engelse grammatica."
"Na eerst een propedeuse in wiskunde gehaald te hebben, vond ik het tijd voor een meer praktische toepassing. Uiteindelijk heb ik mijn plek gevonden in de wereld van finance. Ik help je graag met wiskunde A, B of D."

Persoonlijke bijles havo

Wanneer je bij ons aangeeft bijles havo te willen, matchen we je binnen 48 uur aan een ervaren en kundige docent. Daarna vindt een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Blijkt het een goede match te zijn, dan kan het bijlestraject beginnen. Omdat het privéles is, kun je zelf aangeven waar je precies moeite mee hebt en waar je aan wilt werken.

Al onze docenten zijn experts in hun vakgebied en didactisch onderlegd. Zo garanderen wij hoge kwaliteit bijlessen. Met welk vak je ook moeite hebt, we hebben altijd een geschikte docent die jou kan helpen. De bijles kan zowel online als op locatie worden afgenomen.

bijles havo - afbeelding 1

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles havo? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij een belangrijk tentamen voor wiskunde in de bovenbouw, of bij het oefenen met Engelse grammatica in de onderbouw. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo

Bijles havo voor elk vak

Zit jij momenteel op de havo en heb je moeite met één of meerdere vakken? Dan kan Scriptium je zeker helpen. We bieden bijles voor alle leerjaren en vakken, van wiskunde tot Frans, van biologie tot economie. Hoe fijn zou het zijn om privéles te krijgen van een ervaren docent aan wie je kunt aangeven waar je precies aan wilt werken? Met onze lessen haal je dat lastige vak met vlag en wimpel. Laat ons weten dat je bijles wilt, en wij reageren altijd binnen 1 uur terug. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

Tarieven bijles havo

bijles havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles havo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="319655"]