Kopen Chantix Kopen Zyban Koop Naltrexone Kopen Lady Era NL

Ben je een middelbare scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een bijlesdocent voor Grieks of Latijn, of misschien wel voor beide klassieke talen? Bij Scriptium werken gekwalificeerde vakexperts die jou tips en trucs kunnen geven om grip te krijgen op het Grieks of Latijn. Of het nu gaat om het leren over Griekse mythes en tragedies of de naamvallen en vervoegingen van het Latijns: bij ons kun je terecht voor bijlessen voor alle aspecten van zowel het Grieks als Latijn. Al voor 24,95 euro per uur huur je een bijlesdocent van Scriptium in.
Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Latijn of Grieks geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het uitpluizen van het verhaal van Odysseus of het vertalen van een tekst: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. 
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Kopen Chantix Kopen Zyban Koop Naltrexone Kopen Lady Era NL