Bijles geven

 

Scriptium is op zoek naar bijlesdocenten die ons team kunnen versterken. Heb je een achtergrond in bijles geven en werk je graag met leerlingen en studenten? Dan is bijles geven bij Scriptium wellicht iets voor jou. Bij Scriptium geef je bijles aan leerlingen en studenten die hulp nodig hebben bij het leren voor een bepaald vak aan de middelbare school, het hbo of wo. Je geeft tips, feedback en advies, motiveert en stimuleert, en presenteert leerstof op een manier die aansluit bij de leerling.

Kandidaatsprofiel

 

Het is een plus als je

 

Wat bieden we jou

 

In welke vakken kan ik bij Scriptium bijles geven?

 

Je kunt bij Scriptium bijles geven in alle vakken die onderdeel zijn van het Nederlands onderwijssysteem. Het gaat dan om bètavakken als natuurkunde, wiskunde en scheikunde, maar natuurlijk ook om taalvakken (Frans, Engels, Duits, etc.) en vakken als geschiedenis en aardrijkskunde. Bijles geven binnen het hoger onderwijs gaat vaak meer over onderliggende basisvaardigheden. Zo kun je een student Bedrijfskunde helpen met rekenvaardigheden, een student Rechtsgeleerdheid met Nederlandse schrijfvaadigheden en een student International Business met Engelse spreekvaardigheid. Aan studenten in het mbo, hbo en wo wordt ook vakgericht bijles gegeven. Dit betekent dat je dus bijles kunt geven in de vakken die je als onderdeel van je studie hebt gehad, en aanverwante vakken.

Waar kan ik bijles geven?

 

Scriptium biedt online bijles en bijles op locatie. Die bijles op locatie wordt doorgaans bij de student/leerling thuis gegeven. Je reist dan dus als docent naar de student toe om daar bijles te geven. Scriptium biedt een hogere uurvergoeding bij bijles op locatie en vergoedt de reiskosten. Indien je liever bijles wil geven via online middelen is dat ook mogelijk. Verreweg de meeste studenten kiezen voor bijles online. Er wordt dan verwacht dat je beschikt over werkende apparatuur en een geldig programma.

Solliciteren?

 

Interesse? Stuur een korte motivatie, je persoonlijke basisgegevens en je CV naar info@scriptium.nl. Geef in de mail aan dat je solliciteert naar de functie van bijlesdocent en vermeld ook in welke andere functies je eventueel geïnteresseerd zou zijn. We komen dan snel bij je terug!

Solliciteren? Of misschien toch eerst even een vraag stellen? Vul het onderstaande contactformulier in en we reageren zo spoedig mogelijk!

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="102991"]